Звичайно. Брехунів, шахраїв і злодіїв, професійних українців - гнати в три шиї. А вся оранжоїдна зграя - від Вальцмана до Грициана, суцільна гниль. Геть!!!
Тут, на сході, деякі дільниці працювали виключно для військових. В Покровському госпіталі, в Угледарському штабі ОТУ тощо. Цікаво буде взнати за кого проголосували атошники. Ставлю десять проти одного що не за шоколадного.
Я не пророкував процентів Порошенку. І те, що набрав, те й набрав. Мене вбило бидло, що голосувало за Вову.Їхня кількість. І я зрозумів чому реформи в Україні важко даються - забагато бидла, тобто велика критична маса. Смерті на Майдані, смерті на сході і вибір Зеленського - то є цинізм вищої категорії. Цей народ не вартує нормального життя. Тут один вихід - робити кесареве. Або просто плюнути на все і вирощувати трускавки.
Е, нє, @Мих, то не бидло - то громадяни України, котрих бариги захотіли зробити бидлом. Про які реформи ви говорите? Дайте си на спокій... Смерті на Майдані, смерті на сході - і п"ять років брехні - от то є цинізм вищої категорії. А вибір Зє - це протест. А шо, бариги хіба зробили нормальне життя для народу? Якби зробили, то були би при владі і дальше
Мих не розуміє: це не народу вирок, а як раз навпаки - чинній владі. Чому вибирають Лукашенко, проблем нема.
Лили порохоботи брехню на Гриценка, як скажені, так нічого не доведши і ніякої справи, звісно, нема, але осад зробили і знизили рейтинг. Проти Зеленського не було контрпропаганди. Проти Юлі також.Проти Бойка теж... От я думаю - чому було так зроблено?Мих, давайте коліться, справа ж вчорашня?
Вибір Зеленського, який готовий впасти в ноги Путіну, то вирок Україні, загиблим, добровольцям. Владу можна переобрати, москаля хіба кровю виженеш.