Анатолій Гриценко

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем NewsBot, 19 вер 2014.

1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

• Подобається Подобається x 1
  2. ІгорМ

Дмитро Гнап
    5 год ·
    З'їзд партії Сила Людей сьогодні закликав мене знятися з президентських перегонів.

Я раніше оголосив публічне зобов'язання знятися з виборів, якщо з'явиться єдиний кандидат від демократичних сил. Таким кандидатом після перемовин Андрія Садового та Анатолія Гриценко, став саме Гриценко.

Я не є симпатики чи фанатом Гриценка. Я його раніше жорстко критикував в своїх матеріалах. Але політика - це про те, щоб приймати рішення. Ну або не приймати і просто сидіти на дивані, заливаючи фейсбук критикою.

Тому, давши публічне зобов'язання підтримати єдиного кандидата від демократичних сил, я виконаю його. І знімусь на його користь.

Завтра ще напишу окремий пост-подяку для всіх, хто підтримував мою участь у виборах. І, так, боротьба триває.

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Далі буде. Хто дбає про зміни на Україні - ті підтримають об'єднання заради країни. Бо олігархічного панування ще 5 років нам не витримати. А три претенденти - Порошенко, Тимошенко ще й артист - нема кого вибирати, щоб Україна стала мінятися, стала правовою державою.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та чому? Фірташ повернеться, Коломойський... януковича друзі... всі повернуться

5. Silver bullet

Друзям Януковича,злодіям, яким якось так дали збігти, що всім дивно - навряд чи при Гриценко вертатися буде варто. А тим друзям Януковича, яким при Порошенко тепло, як при рідній мамі, тим так зручно більше не буде.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

заплатять Толіку і вернуться

7. Silver bullet

:))) пиши есчо як кажуть кацапи.

Петру Порошенко всі, хто хотів заплатити - заплатили, як бачимо - і благополучно збігли. Хто тут не схотів ділитися чи бути корисним - позбулися громадянства, чи мають суди та майно в заставі. У Порошенко з цим швидко.
    Він розумний, але звичайний ділок - до мізка кісток. Його не переробиш на потребу новим цінностям. НІ-КО-ЛИ.
    Старого собаку не навчиш новим штукам (с)

8. prius

prius Well-Known Member

В толіка мама мерзне в квартирі за $300000 ,так що буде гроші грести шуфлею

9. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

10. ІгорМ

Останнє редагування: 3 бер 2019
  11. Silver bullet

Ігорю, це що за риба?Уклейки?

12. ІгорМ

:)))

Нє, у нас на них кажуть краснопірки :)

• Інформативно Інформативно x 1
  13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Якщо всі злиються на користь Толіка, радійте вальцманоїди, це непорозуміння не пройде.

14. VasMT

Червонопирки, москалю... ;)

15. ІгорМ

[​IMG][​IMG]

Блін, у нас на них взагалі-то кажуть краснопьорки, я і так трохи переклав :)))

• Смішно Смішно x 2
  16. VasMT

А ми, запроданці, звемо виключно червонопирка, товстойоблік, сучка, і карась-тадейович.

• Смішно Смішно x 2
  17. Silver bullet

Хух. Аби не уклейка.:good:
    Я таку рибку з червоними плавниками десь з свою ладошку бачу, коли заходжу в річку Северський Донець навпроти м. Чугуєв:))

• Смішно Смішно x 1
  18. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

І жуля з клованом теж?

19. Silver bullet

Та ви шо! Жуля ніяк не може злитися. Та і не треба)
    А Зеленський до виборів зіллється сам. Щось рейтинг його пішов під откос))

20. ІгорМ

Зверніть увагу - Гриценко вже рибки не смажив, а лише взяв і показав :)

а де твій аватар? :)