Анатолій Гриценко

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем NewsBot, 19 вер 2014.

1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Крим віддали кацапам взамін на булаву для Порошенка.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

той, хто казав : бо шо? Бопутіннападе?

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

взамін декому по голові.:)))

4. iso

iso Well-Known Member

Миху! Ідіть в депутати. Купите си хату за 2000 км від кордону по той бік
    ;)

5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Хоче, звісно. Але це не значить, що отримає. Путін багато чого хотів, але не вийшло, коли ми були слабкі і залежні від Росії, а тепер, коли не слабкі і не залежні - тим паче не вийде. Громадське суспільство, яке живе і бореться за краще для України в умовах війни з Росією плюс патріотичні люди в Раді - ні при якому обличчі наверху не буде умов для братання з путінською Росією. Врешті це буде небезпечно для життя тої персони наверху.

6. Silver bullet

Я не згодна з цим. Що там той Турчинов - він що - Господь?
    Нам тоді воювати з Росією було не по силах, були б великі марні жертви, а надія на кримський військовий контингент була примарна: вони там в Криму багато років з росіянами в сусідніх під'їздах жили та все в них було разом, як би вони воювали. Родини були нормально пристроєні, щоб бігти на материк, жінок швиденько "обробили" та змотивували, в Києві влада була неповна і непевна.
    При тому що західні партнери збирались розрулити цю ситуацію, але не вийшло.
    Тут багатокомпонентна "зрада", і Тенюх чи Турчинов вряд чи змогли б протистояти Путіну, який цю операцію з своїми силовиками готував не один місяць, раз прийшли в Севастополь військові кораблі з Балтики.

Останнє редагування: 28 січ 2019
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ні. Були пропозиції. Здоровлє важніше.

• Подобається Подобається x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так, вибрати дурака, а потім все ламати, це дорого коштує.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

А чому Юльку не згадуєте? Вона груддю захищала зелених чоловічків.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

нащо мені йти у депутатом, якщо я буду за 2000 км?

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Мо й здоров"я. Гроші, майно, бізнес...
    Бо явно не Україна. Карту поляка маєте? Чи сталего побиту?

12. ІгорМ

Доній: Крим здали свідомо. А Порошенко домовився з Путіним ще до виборів президента України в травні 2014-го

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я думаю, що Путін домовився з Порошенко про Крим, коли Порошенко ще до школи ходив.:):):)

15. Silver bullet

Зла картинка, дуже)
    Але политика - не булочка з маком. Напатякав Володя дурощів.

16. ІгорМ

17. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

• Інформативно Інформативно x 1
  18. ІгорМ

Юрій Луценко
    3 год ·
    Я завжди вважав неприпустимим використовувати сім’ї в цілях політичної дискредитації.
    Але сьогодні дізнався, що кандидат в Президенти Гриценко, намагаючись відповісти на питання Д. Гордона про причини його неучасті в АТО, заявив, що війна давно б закінчилася, якби я не ховав сина від фронту.
    Даю 24 годину «чесному» полковнику для вибачення.
    Мій син пішов у 2014 на фронт добровольцем і служив солдатом 2 гармати 1 вогневого взводу 2 батареї 1 гаубичного дивізіону 55 Запорізької бригади.
    І поки бравий екс Міністр оборони заявляв, що призов його сина є покаранням за громадянську позицію, мій Сашко разом з побратимами вів вогонь по противнику з- під Пєсків в ході оборони ДАПу.
    Не вважаю це чимось особливим. Це - обовязок кожного громадянина своєї країни.
    Але поняття честі у мене і мого сина зовсім інші, ніж у цього г...

Анатолій Гриценко
    1 год ·
    Генпрокурор Луценко аж надто збурився моїм інтерв’ю Дмитру Гордону. Де я сказав про високих чинів, які ховали своїх синів від мобілізації. Хтось повністю, хтось після кількох місяців в АТО - завчасно повертав додому, чи до парламенту, чи до Укроборонпрому. Коли інших хлопців мобілізовували на рік і більше. Це - правда. І вибачатися, тим більше перед Луценком, патологічно брехливим по життю - нема за що і не буду. Я знаю, що Луценко-син дійсно доброволець, воїн, знаю, що він буув в АТО, хоча й далеко не рік, як інші. Але воював, тому честь синові і хвала. Якщо мої слова його якось зачепили, то Луценкові-сину я приношу свої вибачення. На відміну від Луценка-батька, який напевно під впливом сивушних масел бреше в ефірах, нібито на початку війни Порошенко пропонував мені пост міністра оборони і навіть начальника Генштабу, а я нібито відмовився. Не було цього! Я готовий удвох з Порошенком у прямому ефірі пройти тест на поліграф - і вся країна переконається у брехливості генпрокурора. Вибачень від Луценка не чекаю, бо довіри чи поваги до нього немає давно. І напевно не тільки в мене.

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

І не тільки до нього.
    Вся ота оранжоїдальна зграя патологічно брехлива.
    Вся. Від Йущенка до Порошенка.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Слава кровосісі - чісному паціку.:)))

а де твій аватар? :)