Анатолій Гриценко

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем NewsBot, 19 вер 2014.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви такі впевнені у чесності Толіка, ніби у вас прізвище Мостова.:haha:

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пробував. І був здивований, що нема обмежень, а тим бульше, як ти - депутат.

3. manur

manur Well-Known Member

А ми про міністрів і т.п. балакаємо, а не про депутатів сільради.

4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Раз вас цікавлять, то запитайте його в фейсбуці чи на його сайті: "Мене цікавить як ви платили податки за всі роки , а НАЗК я не довіряю. От мені цікаво тільки про вас, інші 35 кандидатів не цікавлять". Він буде щасливий)

Останнє редагування: 27 січ 2019
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я - про депутатів Верховної ради.
    Розумієте, пане Манур. Кожна людина має право зароб
    ляти гроші як захоче, головне, щоб це не суперечило законодавству.
    От дивіться, як все просто.
    Чи повинен я відмовлятися від свого майна, якщо мене призначили міністром? Напевно, що ні. Чи можу я бути міністром та директором свого підприємства одночасно? Напевно, що ні.

Але я можу бути просто власником фірми. І тут немає жодних обмежень. Я - міністр, маю у власності будинок, машину, фірму, цінні папери.

Які притензії?

От у посаді президента - строгіше. Але у Пороха юристи добре заробляють і, повірте, там комар носа не заточить. Все, згідно закону. Здав свої справи у сліпий траст. Для багатьох це не зрозуміло, а тому і смішно від своїх же незнань. Але фактично, зараз президент позбавлений по відношенню до своїх фірм всякої діяльності, навіть теоретично.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Маю хорошого друга в команді Гриценка. Бідолага працює на Толіка, не покладаючи рук. Не хочу в тому ритися. По-перше, Толік - непрохідний, по - друге тут вже державні служби зацікавились. Побачимо що з того вийде.

8. Silver bullet

Мих, не бути Порошенко президентом ще раз. Не вилазьте з шкіри.
    Хоч я велике значення надаю Томосу, але він не переважить розчарувань від президентства Порошенко. Ніяк не переважить! Бо його боротьба з корупцією здається смішною як боротьба бджіл проти меду.
    Інша людина потрібна в президентах, яка і сама олігархом не буде, і не буде боятися прибрати їх з бюджету і поставити під один закон Податкового кодексу.
    Хай Гриценко здається і дещо авторитарним і недоговіроздатним декому, але це, може, і треба.Про непрохідний посміялася) Як раз тому,що він може вийти до другого туру така ганьбища вокруг нього. Ото б непрохідним так займалася порохоботна свинарня.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. manur

manur Well-Known Member

Ні! І, навіть, співзасновником ТзОВ не можна!!!
    Це є корупційним діянням. І за це передбачається штраф і однозначне звільнення з посади.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Давайте закон, почитаємо разом.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Знаєте, не думаю.
    Я читав що таке корупційні дії. В корупційних діях мусить бути неправомірна вигода. Я раз стикнувся з чинухою, який не хотів мені підписати документ. І тоді я хотів його звинуватити у корупції. Почитав закон про корупцію, а фіг там! Нема вигоди - нема корупції. Правда, то було більше 5 років тому, може щось змінилося.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сільвере, ну що мені? Я зі всякою владою жив і житиму далі, бо як не згинув тоді, то не згину при зміні влади. Мені гріх жалітися на життя. А ви і далі будете страждати, що влада погана і жити вам не дає. Тут не в мені розходиться, а у державі Україна. А Україні зараз потрібен президент, який би тягнув її в НАТО і ЄС. Кращого, ніж Порошенко серед всіх кандидатів нема. Мало того, 90% з них готові повернути країну до Росії.
    І якщо так станеться, я вже не побачу Україну цвітучою країною. Не переживе Україна ще одного розвороту в Росію, навіть, якщо після цього знову повернеться в Європу. Тому що не можна так довго стояти в болоті. А мені що? Я живу 75 км. від Польщі. Купив хату зразу за кордоном, де мій батько народився і всі діла. А ви собі тут далі доказуйте хто кращий... скільки влізе.

13. Silver bullet

Оця фішка для залякування - "розворот до Росії" - вже не пройде. З трьох раз допенькайте чому.

• Подобається Подобається x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

ви мені щойно нагадуєте бацька Лукашку. :))):))):)))

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не розхитуйте човен бопутіннападе!

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Через таких як ви з фразами "бо путіннападе", прокакалисьте Крим, вуйку.

Останнє редагування: 28 січ 2019
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Невже хочете сказати,Росія не хоче повернути під свій вплив Україну?

18. VasMT

То ваше пАмаранчове збіговисько з стрийським алкашом сволотівцем Тенюхом просрали Крим. І якраз через сцикливість - бопутіннападе.

19. VasMT

Хоче, не хоче... Рамашка...

20. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Так а хто всрався?
    Подякуйте за це оранжоїдному кровавому пастору Турчинову.
    Виколоть би йому курві його свинячі очі...

а де твій аватар? :)