Анатолій Гриценко

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем NewsBot, 19 вер 2014.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Мих, а оригінал твіта слабо знайти?

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

[​IMG] Тупо x 2
    Kewmr
    tea man

Та тупо-тупо. Я теж згідний з тим, що тупо, а що робити? Сам Толік написав.:)

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

• Корисно Корисно x 1
  5. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Гриценко став на паузу? :scratch_one-s_head:

Анатолій Гриценко
    Вчора о 13:03 ·
    Виступив на Українському сніданку у Давосі. Говорив про Україну, якою вона має стати, як цього досягти і зробити нашу державу процвітаючою, безпечною і як закласти для цього міцний фундамент....

Анатолій Гриценко
    22 год ·
    А світ - він дійсно маленький. У Давосі познайомився з Vadim Granovskiy. Цікава людина унікальної професії - він Майстер з приготування кави....

Анатолій Гриценко
    6 год ·
    Венесуела. Кремль звично підтримує слабкого корумпованого президента-маріонетку. Таке вже було – в Україні у 2013-му, у протистоянні Януковича і українського народу. Як і українці, громадяни Венесуели проти згубної економічної політики, популізму та дрімучої непрофесійності влади...

...

6. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Н-да-а... :scratch_one-s_head:

Анатолій Гриценко
    1 год ·
    Професійність, зібраність і чітке бачення мети - те, що допомагає іти вперед за екстремальних обставин і долати навіть закони фізики)

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хто бачив декларацію Толіка?

Пять обєктів нерухомості в Києві - на жінку.

Готівки $36 000
    $134 426 банку
    Volvo XC90

Все життя - держпрацівник.

Все задеклароване Гриценком нерухоме майно перебуває у власності його дружини Юлії Мостової: дві земельні ділянки в Обухівському районі Київської області 2360 та 5820 кв.м., садовий будинок 347,4 кв.м., п’ять квартир 110,3, 56,2, 80,2, 32,9 56,2 кв.м.

А хтось казав, що у нас злидні, нє?

Нагадує Садового - все багатство і достаток - дружина, а хлоп, як трутень. Зате у жінки 5 фірм, 5 дітей....

Два імпотенти.... хочуть керувати країною, а без баб - порожнє місце.

8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Задеклароване майно? Задеклароване. Ніхто нічого не ховає.
    І всього 3 квартири, а не 4, в Києві:56,2, 80,2, 32,9, за одну вже збрехали (2 раза показали), а в тій, що 110 - біля Голосіївського лісу - там живуть.
    Те, що жінка його забезпечена людина - ні для кого не новина.
    Такі маленькі квартирки, як для вдови Разумкова і журналістки такого класу. От Гордон - журналіст - мільйонер. Нікому не цікаво скільки і яких в нього квартир?
    Та вони бомжі на фоні наших депутатів. Його фазенда скромніше, ніж у нашого ректора))що це таке - один поверх.

Брешіть далі, МИх. Висмоктуйте з пальця.
    Відводіть від Порошенко увагу, бо там не три квартири, а ціла бізнес-імперія по всьому світу, а у людини великого капіталу особливе бачення, від під ногами нікого не бачить і ніколи бачити не буде.

Останнє редагування: 27 січ 2019
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

То у вас є поняття заздрості і не перекидайте його на інших. Мені глибоко все одного його мільйони. Мене цікавить інше. Державна робота і статки. Звідки? Звідки у людини, котра все життя на державних посадах подібні статки? І не тре прирівнювати до інших, до депутатів. Інші депутати поки не йдуть у президенти, а прийде час - запитаємо і у них. Не треба іншими виправдовувати Толіка. Звідки у держпрацівника $170 000 і Вольво, яке коштує більше половини задекларованої суми?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хто збрехав? Толік у своїй декларації? Чи то я писав йому декларацію?

11. manur

manur Well-Known Member

Вам перерахувати посади Петра Олексійовича? Чи не постійно на державній службі.
    Чи не так? Ась????????

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну чому так примітивно судите?

Порошенко - бізнесмен з великої букви. Ні для кого не секрет, що у нього Рошен. Ні для кого не секрет, що він платить податки мільйонами, а на його заводах працюють тисячі людей. Тому мене не дивує звідки гроші у Порошенка. А Гриценко не має бізнесу, він ж не барига Ги-ги-ги. А грошей - не по доходах - от в чому біда. Уявляєте, скільки треба сплати податків, щоб мати $250 000. Де воно? Звідки?

Хіба в карти виграв, або як Ляшко - три рази у спортлото.:)

13. manur

manur Well-Known Member

А як це співвідноситься з законодавством України? Можна бути державним службовцем і бізнесменом ОДНОЧАСНО?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

15. Silver bullet

Не можна, але коли дуже хочеться? Тим більше - куди дівати корупційни заробітки, які самі йдуть в руки на таких посадах. Про це ще Зінченко, царстве йому небесне, відкрито казав на відомій прес-конференції.

А статки родини Гриценка - це середній рівень людини, яка до речі, не тільки на держслужбі була.

За це все платилося, і скільки - Миху не доповіли).
    Такі невеликі статки, одне авто, одна дача під Києвом - ні про що розвозити кашу по стіні, Миху.
    І так нервуватися)))

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не бачив конкретних статтів закону, що забороняють.

Але це інша тема. Порох заробив ті гроші і сплатив податки, а звідки гроші у Гриценка?

Ось новина:
    ДБР порушило карну справу щодо дій Гриценка

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та мені нема чого нервуватися. Нехай Толік нервується:
    ДБР порушило карну справу щодо дій Гриценка

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

мене не статки цікавлять, а джерело. Нехай він має мільйон доларів, але покаже: я взяв гроші тамто і тамто і сплатив податки - все! Честь і хвала.

19. Silver bullet

Яка краса) Ну хай поганьбляться, це як раз перед виборами для команди Порошенко корисно.
    Може на себе вийдуть, як казав Гриценко. :)))

20. manur

manur Well-Known Member

А дивитися пробували?

а де твій аватар? :)