Гриценко став на паузу? Анатолій Гриценко Вчора о 13:03 · Виступив на Українському сніданку у Давосі. Говорив про Україну, якою вона має стати, як цього досягти і зробити нашу державу процвітаючою, безпечною і як закласти для цього міцний фундамент.... Анатолій Гриценко 22 год · А світ - він дійсно маленький. У Давосі познайомився з Vadim Granovskiy. Цікава людина унікальної професії - він Майстер з приготування кави.... Анатолій Гриценко 6 год · Венесуела. Кремль звично підтримує слабкого корумпованого президента-маріонетку. Таке вже було – в Україні у 2013-му, у протистоянні Януковича і українського народу. Як і українці, громадяни Венесуели проти згубної економічної політики, популізму та дрімучої непрофесійності влади... ...
Н-да-а... Анатолій Гриценко 1 год · Професійність, зібраність і чітке бачення мети - те, що допомагає іти вперед за екстремальних обставин і долати навіть закони фізики)
Хто бачив декларацію Толіка? Пять обєктів нерухомості в Києві - на жінку. Готівки $36 000 $134 426 банку Volvo XC90 Все життя - держпрацівник. Все задеклароване Гриценком нерухоме майно перебуває у власності його дружини Юлії Мостової: дві земельні ділянки в Обухівському районі Київської області 2360 та 5820 кв.м., садовий будинок 347,4 кв.м., п’ять квартир 110,3, 56,2, 80,2, 32,9 56,2 кв.м. А хтось казав, що у нас злидні, нє? Нагадує Садового - все багатство і достаток - дружина, а хлоп, як трутень. Зате у жінки 5 фірм, 5 дітей.... Два імпотенти.... хочуть керувати країною, а без баб - порожнє місце.
Задеклароване майно? Задеклароване. Ніхто нічого не ховає. І всього 3 квартири, а не 4, в Києві:56,2, 80,2, 32,9, за одну вже збрехали (2 раза показали), а в тій, що 110 - біля Голосіївського лісу - там живуть. Те, що жінка його забезпечена людина - ні для кого не новина. Такі маленькі квартирки, як для вдови Разумкова і журналістки такого класу. От Гордон - журналіст - мільйонер. Нікому не цікаво скільки і яких в нього квартир? Та вони бомжі на фоні наших депутатів. Його фазенда скромніше, ніж у нашого ректора))що це таке - один поверх. Брешіть далі, МИх. Висмоктуйте з пальця. Відводіть від Порошенко увагу, бо там не три квартири, а ціла бізнес-імперія по всьому світу, а у людини великого капіталу особливе бачення, від під ногами нікого не бачить і ніколи бачити не буде.
То у вас є поняття заздрості і не перекидайте його на інших. Мені глибоко все одного його мільйони. Мене цікавить інше. Державна робота і статки. Звідки? Звідки у людини, котра все життя на державних посадах подібні статки? І не тре прирівнювати до інших, до депутатів. Інші депутати поки не йдуть у президенти, а прийде час - запитаємо і у них. Не треба іншими виправдовувати Толіка. Звідки у держпрацівника $170 000 і Вольво, яке коштує більше половини задекларованої суми?
Вам перерахувати посади Петра Олексійовича? Чи не постійно на державній службі. Чи не так? Ась????????
Ну чому так примітивно судите? Порошенко - бізнесмен з великої букви. Ні для кого не секрет, що у нього Рошен. Ні для кого не секрет, що він платить податки мільйонами, а на його заводах працюють тисячі людей. Тому мене не дивує звідки гроші у Порошенка. А Гриценко не має бізнесу, він ж не барига Ги-ги-ги. А грошей - не по доходах - от в чому біда. Уявляєте, скільки треба сплати податків, щоб мати $250 000. Де воно? Звідки? Хіба в карти виграв, або як Ляшко - три рази у спортлото.
А як це співвідноситься з законодавством України? Можна бути державним службовцем і бізнесменом ОДНОЧАСНО?
Не можна, але коли дуже хочеться? Тим більше - куди дівати корупційни заробітки, які самі йдуть в руки на таких посадах. Про це ще Зінченко, царстве йому небесне, відкрито казав на відомій прес-конференції. А статки родини Гриценка - це середній рівень людини, яка до речі, не тільки на держслужбі була. За це все платилося, і скільки - Миху не доповіли). Такі невеликі статки, одне авто, одна дача під Києвом - ні про що розвозити кашу по стіні, Миху. І так нервуватися)))
Я не бачив конкретних статтів закону, що забороняють. Але це інша тема. Порох заробив ті гроші і сплатив податки, а звідки гроші у Гриценка? Ось новина: ДБР порушило карну справу щодо дій Гриценка
мене не статки цікавлять, а джерело. Нехай він має мільйон доларів, але покаже: я взяв гроші тамто і тамто і сплатив податки - все! Честь і хвала.
Яка краса) Ну хай поганьбляться, це як раз перед виборами для команди Порошенко корисно. Може на себе вийдуть, як казав Гриценко.