Анатолій Гриценко

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем NewsBot, 19 вер 2014.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Розумієте в чому біда? Є так званий пенсійний фонд. Людина працює і перераховує туди певні кошти, з яких потім їй виплачується пенсія.
    Якщо людина все життя жила при союзі, а пенсійний фонд при союзі просто зчез, а гроші залишилися в Раші, то уявіть собі як бути зараз? Держава Україна, якій людина не перерахувала жодної копійки у пенсійний фонд, мусить виплачувати людям. Питання: звідки? А таких море. Тому чисто обєктивно, ми будемо в тому ще довго борсатися. Чому? Бо чудес не буває. Оплата йтиме з теперішніх відрахувань, відповідно забиратиметься з теперішніх працюючих. Тому розраховувати найближчим часом на великі пенсії нема змісту.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

юзаю пятий рік, поки живий... А що робити?

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Та це ясно. Хай так. А з чого бабусі такі тарифи платити, коли відібрали право на субсидію від держави? Таких непродуманих рішень ще ні одна влада собі не дозволяла. Отож я і кажу: досить. Це нестерпно!
    Хай інші беруться.

4. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Тащі с завода каждий гвоздь - ти здєсь хазяін, а нє гость...

Питання в тому - наскільки ще вистачить юзання?
    Для довідки: в нашому конотопському лісгоспі юзати вже немає чого. Нормальних дров (дуб, ясень і т.п.) не купиш - бо їх просто НЕМАЄ. Тієї кількості нормальних дров, яка є в наявності, ледь вистачає для закривання пільгової категорії (АТОшники). З минулого року черга на дрова по АТОшникам була на півроку вперед. В березні черга не встигла розсмоктатися, як вже почалася знову - бо люди почали вже думати про наступний опалювальний сезон і заздалегідь почали записуватися знову, вже по другому колу. Коли я навесні був в лісгоспі і поцікавився щодо дуба, мені сказали чітко і ясно: "Немає і не буде. Тому навіть не чекай. Якщо хочеш - бери сосну." Сосни як гною, тільки в плані дров з неї толку як з козла молока. Тому на сьогоднішній день в кого є можливість - завозять дрова з сусідніх районів (з Кролевецького в основному). Питання в тому - наскільки часу вистачить їх ресурсів? Рік-два-п’ять... Так що такими темпами скоро країна перетвориться на пустелю

Останнє редагування: 7 вер 2018
    • Інформативно Інформативно x 1
  5. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Ви, прошу Пана, якийсь, якби не з цієї планети. Я, принципово, вже на протязі багатьох років, хочу поставити газовий лічильник. Але не за свої кошти, а за кошти газовиків, як це передбачене законом. Але вони весь час видумують все нові і нові способи, щоб не встановлювати ці лічильники за свій рахунок. Ось і зараз, придумали ставити загальнобудинкові лічильники. Витратили на це якісь кошти, але як рахували людям розмір оплати по нормам, так і далі присилають платіжки без врахування встановлених лічильників. Не треба бути дуже великим вченим, щоб зрозуміти, що за показами цих загальнобудинкових лічильників, мешканці мали б платити менше, але хто ж може порахувати, скільки він повинен платити, якщо, по-перше, немає доступу до показів самого лічильника, бо залізна шафа немає жодного віконечка, по-друге, нема інформації про те, яка кількість мешканців проживає в будинку і які вони мають пільги.
    Це клініка. Людина не може працювати все життя. І, взагалі, для чого таке життя, якщо треба цілий час працювати?
    Вам би пасувало жити в Північній Кореї.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

На воду лічильники встановлювали за свій рахунок всі. Але, на протязі двох років, була знижка на оплату води, яка компенсувала витрати на встановлення лічильників. Я це добре пам'ятаю.
    В моєму будинку, також, міняли лічильники електроенергії, і я за це нічого не платив.
    Чомусь, за встановлення лічильника на газ я змушений платити. Не дочекаються.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

• Смішно Смішно x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

9. Silver bullet

Миху, та не напружуйтесь так - напевне, бути Толику президентом.:)))

• Подобається Подобається x 2
  10. ІгорМ

Анатолій Гриценко

8 год ·
    За межі шаблону. Перший раз у п'ятий клас...

Із бурхливої політично-штабної-медійної рамки переключаюся на спокійне добре вічне. Сьогодні двома лекціями починаю викладання свого курсу в Могилянці. Національна безпека України: європейський контекст. Для студентів п'ятого курсу. Уже вп'яте. Сформував цей курс і вперше прочитав його навесні 2015-го, тоді як вибірковий. Надалі університет надав йому статус обов'язкового для магістрів-політологів. Цікаві, задиристі хлопці й дівчата. Вже трохи обізнані, ще не розчаровані й не розбещені. Щиро цікавляться політикою. Політику як politics - партії, ідеології, агітація, рейтинги, вибори, фейки, фріки, маніпуляції, фракції, коаліції - вони вже більш-менш відчули. Мене більше цікавить (і студентам те донесу) політика як policy - визначення мети, стратегічних завдань, пріоритетів, концентрація кадрів і ресурсів, реальні зміни і дії для досягнення мети. Цього не вистачає нашій країні, й не тільки нашій, і саме на це орієнтую студентську молодь. В ході семінарських презентацій і дискусій кожен студент відчує себе і стратегом-візіонером, і тактиком, який за кризових обставин пропонує швидкі рішення. Кожен побуває в ролі президента, прем'єр-міністра, секретаря РНБО, міністра. На межі стресу, на межі закону, на межі моралі. Свіжі молоді мізки, нові ідеї, чиста мораль, драйв молоді - нашій країні зараз це вкрай потрібно. Над тим і працюємо.

• Інформативно Інформативно x 1
  11. ІгорМ

Анатолій Гриценко

3 год ·
    Я звертаюся до Андрія Івановича Садового і партії "Самопоміч". Шановні друзі, ми з вами маємо спільні цінності, спільний біль за країну, спільне бачення шляхів подальшого розвитку України. Від Вас зараз залежить, чи не дадуть нам роз’єднати самих себе, щоб зберегти при владі тих, хто краде, або привести до влади тих, хто хоче красти.
    Закликаю Андрія Садового і партію "Самопоміч" об’єднатися з нами на платформі «Народної довіри». Прийміть мудре і єдино вірне рішення. Тоді за нами підуть мільйони - і тоді ніякий олігархат нас з вами не зупинить!

View: https://youtu.be/CppVsbWT38o

---------

Гриценко може так само запропонувати об"єднатися і Юлі з "Батьківщиною", шо нє? ;) :)

12. Silver bullet

Ні. Юля дуже брудно з ним воює. Вона та Порошенко, більш ніхто.
    Такі гроши викидуються на сміття! Ну для Юлі він дуже небезпечний конкурент, а в неї ж останній шанс.

13. ІгорМ

А тоді для чого Гриценко потрібен Садовому?

14. Silver bullet

Його справа - дати пропозицію.. А в Самопомочі хай думають.
    Садовий все одно вже "збитий льотчик". Його так сміттям завалили, що яке там президентство. Мені, до речі, Самопоміч подобається. Там розумні освічені люди, а їхнього Березюка я б слухала безперервно)) І Садовий подобається, хоч зараз почнуть про нього наказувати. До кого ще Гриценко звертатиметься? Він все правильно сказав - Самопоміч - це та партія, якій Україна болить.
    В БПП збиговисько починаючих та кончених бизнесюків, Народний фронт - пристосуванці, як і Батьківщина. Свобода трохи собі імідж підпортила, хай пройде час. Про інших не треба і коментарів.

15. Bastard

Bastard Well-Known Member

Судячи з того, скільки помиїв на нього виливають, він не такий вже і поганий мен.
    Найбільше мене веселить твердження, що через Гриценка ЗСУ були в такому плачевному стані на момент анексії Криму і початку АТО. Ніби до нього і після, ЗСУ цвіли і пахли.

16. ІгорМ

Ну, то все зрозуміло.

Але є питання - для чого Гриценко потрібен Садовому? Між Гриценком і Садовим пропасть.
    Садовий вже давно заявив про чітку і однозначну позицію
    Гриценко кадр старої формації, Садовий намагається дотримуватися сучасних принципів.

І Садовий зовсім не "збитий льотчик". Підбитий - так, але не збитий. Йому більше важить дотримання свого курсу, ніж одномоментний сумнівний резутьтат. Він ще до свого дійде.
    А Гриценко - поц, він топчеться на місці і нічого нового не запропонує.

А "Самопоміч" і справді своєрідна партія, яка намагається не скурвитися.

• Смішно Смішно x 1
  17. Silver bullet

Час все розставить по своїх містах...

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

партія, яка намагається не скурвитися.

Супер! Як Надька.

Ну там сміття, троє людей загинуло.... ну транспорт у Львові до дупи, сморід інколи проникає... а так...

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Знайдіть хоча би два речення, де Порошенко обісрав Толіка, а явам знайду десятки цитат Толіка, як він обсирає конкурентів. Бо він - серун. Сам нічого не може, єдине - обісрати ближнього.

• Тупо Тупо x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Але Толік - Лідер роззброєння ЗСУ та ще у президенти пхається.

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)