Анатолій Гриценко

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем NewsBot, 19 вер 2014.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

:))) Капитошечка, ну звиняйте за Віктор Андрійовича. Хай відпочиває на дачі з миром. Він свій внесок в те, що зараз маємо, зробив....А аванси в 2005-му йому були дані величезні.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  2. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Нехай в Хоружівці бджіл розводить.

3. Silver bullet

Додам для Миха: Гриценко може зібрати біля себе себя команду таких же принципіальних та чесних державних менеджерів. А бізнесмени - до себе подібних жадібних і продажних.

4. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Анатолій Гриценко у програмі «Hard з Влащенко» 09.07.2018 о 20:00

На думку експертів, саме він вийде у другий тур із Тимошенко. Тож чи зіграє він у велику серйозну політику? На чию підтримку він розраховує на виборах? Та що, на його думку, авторитарний режим і чому його не варто побоюватися?

View: https://youtu.be/JMgULiowQaw

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та так, вірите в казку.
    Для того, щоб підняти пенсію мало сидіти на вершині влади і мало мати топ-менеджерів. Треба ще й мати гроші. А гроші можуть дати лише бізнесмени через свої податки. Робочі місця можуть створити лише бізнесмени. Зарплату топ-менеджерам, що працюють на державу можуть дати лише бізнесмени через свої податки. Якщо нема джерела надходжень в бюджет, то хоть ти будеш тричі чесним, грошей не буде. Будеш чесним і бідним, як церковна миша. Тому поза тим, що тре бути чесним, тре вміти організувати роботу економіки в країні, в чому Толя повний нуль. Це показує його життя і здобутки в правлінні та економіці. Красти державне, продавати за безцінь військову техніку та землі - дурак зможе. А d бізнесі дураків майже не буває, бо їх сам бізнес з`їсть.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Гриценко розповів, що поклав на стіл Путіну свій таємний план-пропозицію, в якому запропонував, як завершити війну.

Цікаво по перше, через кого він передав цей план. Хто з його друзів та знайомих має доступ до Путіна? Може через Медведчука та Мураєва, на телеканалі яких виступає проти важливого НАТОвського законопроекту про Нацбезпеку?
    По друге, яке він має право передавати ворогу "мирні" плани-пропозиції капітуляції України?
    Мені здається, що Тимошенко та Гриценко так сильно хотіли заручитися підтримкою Кремля на виборах, що робили для цього все можливе - перша звинуватила в усьому не Путіна, а українського Президента, а другий підсовує Путіну плани-пропозиції...

Ніякого миру без перемоги бути не може.

7. Silver bullet

Еге ж, нам треба тільки ставленника олігархії, тільки.:)))
    Успішного мільярдера, інакше не можна.
    Та хай людина буде надуспішним бізнесменом, я б зараз вже не схотіла б мати ніякого бізнесмена в президентах, тому, що це мені ні про що не говорить, ні про моральні якості його власника, ні про його принципи, освіту, кругозір, стратегічне мислення та ін.
    Зараз я би сказала, що бізнесменів взагалі до управління країною зовсім не треба допускати - у них не на те мізки заточені, а на те, як зробити собі побільше й подовше влади, як її використати для свого бізнесу, як підкупити і друзів, і ворогів і продати подорожче. І не зважати на те, як стрімко бідніють великі верстви населення, як біжить з країни середній клас і молодь.
    Гриценко - військовий, який має прекрасну освіту. Якраз його кар'єра є успіхом - дійти від рядового до полковника і міністра - тричі.
    Інша справа з виборами Гриценко, тут - плакатний приклад. На виборах 2010 він принципово відмовився давати рекламу на білбордах, а на ТВ його не пускали - ТВ у нас повністю в руках олігархів. Підсумок? 1,2%.
    Але зараз час інший, так що подивимось. Хай дає полковник останній бій представникам великих олігархічних кланів: Порошенко, Тимошенко, Бойко. У цих космічні суми ідуть на вибори, фальсифікації і адмінресурс будуть серйозні, але чогось мені здається, що і таких сум їм буде недостатньо.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

А тепер продався олігархам, які його впустили на ТВ. Мусить відпрацювати.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

скільки на вибори дав Порошенко?

10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ну то такі іксперти. У другий тур вийдуть Вакарчук із Зеленським.

• Смішно Смішно x 1
  11. ІгорМ

Вакарчук і Іво Бобул :rock:

• Смішно Смішно x 1
  12. ІгорМ

Анатолій Гриценко
    8 год ·
    Екстремальним вийшов цей ефір. Natasha Vlaschenko включила в студію тіпа незалежного блогера, а насправді - мерзотника зі штабу Ю.В.Тимошенко, який давно за межами людської моралі й відкрито поширює у мережі брудні фейки, про мене і моїх дітей. Навіщо включила саме його, а не когось із шановних блогерів, я не знаю, врешті це її вибір і її право. Але - толерувати негідників я не збираюся, такого не було і не буде! Ні в ефірі, ні в мережі, ні в реальному житті. Сподіваюся, кандидат у президенти, яка формує свій штаб із таких моральних уродів, почує моє застереження і теж повернеться в береги людської моралі.

View: https://youtu.be/cB-8AJwjOH0

із коментів

Natasha Vlaschenko
    Шановний Анатолію Степановичу! Мені здається, програма вийшла цікавою. Ваші прихильники вважають , що я влаштувала провокацію ( дякуючи Богу, не всі))), у мене в стрічці є такі, що звинувачують мене , що я влаштувала вам "теплу ванну" ( Михаил Комиссарук). І це означає, що я просто професійно і добросовісно роблю свою роботу. Як завжди, шаную вас і дякую за ефір

13. ІгорМ

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ігорку, я тепер розумію ЧИМ ви заробляєте на прожитє. :))):))):)))

Доречі, а Мартіні за політичну рекламу ви платите, чи всьо осідає у вашу кишеню?:)))

15. Boris_Kiev

Миху, невже Ви вважаєте що хтось дивиться оті відеролики за лінками на ЛФ? Важко сказати "апріорі" ЯКИМ має бути ролик (і про що) щоби людина захотіла витратити свій час на його перегляд.

• Подобається Подобається x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко особисто підтвердив чутки про те, що в розпал Майдану поїхав відпочивати на гірськолижний курорт в Італії.

Про це він розповів в інтерв'ю виданню LB.ua.

«Виїжджав я на тиждень на відпочинок? Виїжджав. Зокрема, наші люди в різних сотнях не могли стояти там постійно, місяцями, люди періодично виїжджали до сім'ям, відпочивали - хто на тиждень, хто на дві », - заявив Гриценко, коментуючи питання про те, що в цей час українці не ночували вдома , а цілодобово забезпечували життєдіяльність Майдану.

За словами колишнього міністра оборони, «є ще реальне життя», окрім Майдану. І саме тоді, в найгостріші часи Революції Переваги, йому знадобився «просто психологічний відпочинок».

17. Boris_Kiev

Миху, чи вартий він обговорення? Набере 2-3%, як кажуть фізики - на рівні теплових шумів.

• Подобається Подобається x 1
  18. ІгорМ

Анатолій Гриценко
    9 год ·
    Як має діяти влада - і як вона діятиме, з травня наступного року.

Гость "Большого вечера" на NEWSONE с Василием Головановым – министр обороны Украины (2005-2007 гг.) Анатолий Гриценко.
    Обсуждаемые темы:
    – Верховная Рада планирует обновить состав ЦИК;
    – предстоящие президентские и парламентские выборы в Украине;
    – Регламентный комитет ВР выступил с инициативой ограничить журналистам доступ в кулуары парламента;
    – итоги саммита Украина-ЕС;
    – перспектива членства Украины в НАТО;
    – Дональд Трамп назвал Владимира Путина конкурентом;
    – судебное заседание по делу нардепа Надежды Савченко.

View: https://youtu.be/y0KKLPa7bTM

19. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Порошенко також під час війни до Іспанії на відпочинок поїхав. І шо?

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Гриценковід чого відпочивав? Просто, змився.

а де твій аватар? :)