Анатолій Гриценко

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем NewsBot, 19 вер 2014.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Мих, неприємне враження справляєте. Ви с Гриценком часом свині не пасли разом?
    А як в нього вийде стати президентом, то якої ви заспіваєте?:)
    Теж "Толіком" називати будете?

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Краще вже б було зі мною свині пасти, ніж так вляпатися з Дімою. Але то таке.
    Я зрозумів інше.

Вас не цікавить правда. Ви любите Толіка. Так і буду називати, більше не вартує і президентом не стане. А як стане, все одно для мене - Толік.:)))
    Бо служив в армії він, як я - два роки реально, а все інше вокруг до около. Займався розкорочуванням армії. Цукерки не випускав, просто крав і продавав.

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Як хочте. Можете і далі рівнятися своїми двома роками на плацу і роботою війського діяча, який був міністром оборони в трьох урядах - це вже не смішно, це більш на діагноз скидається-наполеонівський комплекс чи що.
    Мих, ну ви ж не можете не знати, що його вже багато перевіряли, нічого гідного для заведення справи відшукати не вдалося - хай перевіряють далі, робити більше нема чого. Діамантові прокурори житимуть спокійно.
    Це ж ясно - чим людина має вищий рейтинг, тим перед президентськими виборами сміття на нього викидатимуть більше.
    Хіба що на того, хто до цього тільки співав, нема чого викинути.

Взагалі нам тільки бракувало придбати президента на 18 років.
    Порошенко взяв на себе країну в найтяжчі часи - от за це йому подяка. А далі хай інші перебудовують країну, бо він людина старої формації - людина "договорняків", він своїх олігархів ніколи не здаватиме.
    А країні олігархів вже не треба - хай займаються своїм бізнесом подалі від бюджету країни, бо обдерли країну до нитки.
    Нам важко, бо війна, кажуть, а сами своїх доходів втрачати не звикли.
    Коли вже доходи в людей перестануть падати, а почнуть падати в найбагатших? От для того і потрібні такі в керівництві, як Анатолій Стапанович.

Останнє редагування: 6 чер 2018
    • Подобається Подобається x 1
  4. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Гриценко перейшов до прямих попереджень /чи навіть погроз?/
    (виділено мною)

Анатолій Гриценко
    1 год ·
    Ми і вони.

Змістовна позитивна розмова відбулася у Торгівельно-промисловій палаті Херсонщини, з місцевими підприємцями. Обговорили напрями підйому економіки, шляхи сприяння підприємництву і створенню робочих місць. Вражений позитивно людьми, які вболівають за країну, за свій регіон, за людей, які мають отримати шанс реалізувати себе у нашій країні. Ключові підходи і принципи до розвитку економіки у нас співпадають, і це найголовніше!

А тим часом в Києві під патронатом гаранта турчинови, пашинські й вінники з розенблатами реалізують описаний генералом СБУ Віктор Трепак сценарій по недопущенню мене до виборів - Рада сьогодні проголосувала, як пан Трепак і попереджав, про створення ТСК. Не по офшорам і сліпим трастам гаранта, не по вкраденим на крові солдат коштам на державних замовленнях, не по обваленій гривні, не по тотальній корупції під патронатом гаранта - хочуть «розслідувати» мою діяльність у МО, події 11-13 давнини. Як кажуть мудрі люди, і така сама моя їм порада: головне під час слідства - не вийти на самих себе)

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

У нас море корупціонерів, їх багатьох не раз притягали до відповідальності, але нічого не знайшли. Всі вони чесні.:)))

От слідкуйте за рухами:

а саме:

Капець, ну наглість, нє?

То ж тре мати совість розлідувати те, що я вкрав понад 10 років тому!

Висновок: то політичне, не хочуть мене недопустити до корита!:haha:

6. ІгорМ

А я вважаю, що в тотому дописі ключовою є фраза

Я десь тут вже писав про торгівлю зброєю за часів міністра оборони Гриценка.
    От Толік і шантажує Петю :)

• Подобається Подобається x 2
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

А далі просто сміх:

Знайшли нове лице, яке дивиться в майбутнє?:))):))):)))

Гриценко в порівнянні з ... Порошенко, це нафталін. Він нульовий в економіці і правлінні господарством, ніякий в дипломатії.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Повірте, не нове, я її чув років 5 назад, якщо не більше.

9. ІгорМ

І ще Гриценко прихватизував кусок берега ріки. Бидло... :)))

10. tea man

tea man 茶人

І побудував там будинок

• Смішно Смішно x 1
  11. ІгорМ

Чия то хата?

12. tea man

tea man 茶人

А потім посидів, подумав і збудував ще один

13. tea man

tea man 茶人

Не впізнали з такого ракурсу?

14. ІгорМ

Той тоже прихватизував кусок берега. Бидло...:)))

15. ІгорМ

Я не сільон в архітектурі :)

16. tea man

tea man 茶人

Даю підказку. Сонячна Іспанія.

17. ІгорМ

Ну, в Іспанії берег навряд чи прихватизуєш без відповідного закону. Так що там, напевне, все по плану.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тааааа, Гриценко достойніший, бо він бідніший. Хороший критерій.

А як вам козак Гаврилюк?

Або скажімо:

Головне, щоб був бідніший, ніж будь-хто серед нас, тоді не злодій. А як вже багатший, то злодій. Бо нас душить жаба. Нам то важко пережити. Я боюся казати бідний, бо дурний, бо то зачіпає. Як так? Я бідний, а воно багате? Вміє Вова впливати на мозги жадному хохлу, знає болюче місце, вірніше хоробливе. А знаєте, Гриценка легко купити, воно ж бідне. Он як військову техніку продавало - наліво і направо. Правда, то не він продавав, то міністр фінансів продавав військову техніку, а Гриценко просто дивився на це і жував соплі. Його не цікавило, що це погіршує боєздатність армії, то була не функція міністра оборони.:crazy:

19. ІгорМ

Анатолий Гриценко и Дмитрий Добродомов в "Вечернем прайме" на 112, 08.06.2018

В эфире обсудили такие темы: возможное возвращение России в G7, освобождение украинских политзаключенных, бедующие президентские выборы и создание Антикоррупционного суда Министр обороны Украины 2005-2007 гг. Анатолий Гриценко и народный депутат Дмитрий Добродомов в "Вечернем прайме" на 112

View: https://youtu.be/Y7VDTMD1mPQ

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та то дурак може прийти в студію каналу, власником якої є РИГ(свій до свого по своє). Краще би ті два нЕроби в АТО поїхали, нє? Ну хоч для проформи.

а де твій аватар? :)