Анатолій Гриценко

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем NewsBot, 19 вер 2014.

1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Шо, ви в нокдауні?

• Смішно Смішно x 1
  2. ІгорМ

Я розумію, шо ви тутейших тем не читали.

Так от, особисто моя думка - наразі нахер тотой Крим і лугандон. Хай живуть собі як хочуть.
    Потім буде видно.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

так

Пороху взагалі не везе:
    Оніщенко не поділився - втік, Бєня не поділився - забрали Приватбанк у державну власність, у Ахмєтова забрали Укртелеком у державну власність, Фірташ не поділився - не може в Україну повенутися. То пороблено, нє?

4. ІгорМ

Ми про все взнаємо літом 2019 року

зі

Або дещо того з книги Петро П"ятий

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

полюбляєте Кадирова?

6. ІгорМ

Мені десь Кадиров
    Я не полюбляю Вальцмана :haha:

7. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Раз кацапи можуть собі дозволити вести бойові дії аж в Сирії - значить все одно. Якщо в них вистачає коштів для цього, то для України вистачить і подавно
    А інші країни-підписанти цього меморандуму нічого не можуть ввести? Так отож...
    Кожен пункт меморандуму починається словами:
    Як бачите, окрім кацапів там є і інші країни. Якщо, з ваших слів, кацапи можуть ввести війська відповідно до меморандуму, то що заважає ввести війська іншим підписантам і дійти до Уралу?

Останнє редагування: 28 тра 2018
    • Подобається Подобається x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

але книжками цікавитесь

9. ІгорМ

якщо подібну книгу напише Геращенко, то я нею тоже поцікавлюся.
    Але ж це не значить, що я полюбляю Геращенка :)

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та так... залізна логіка. Якщо ви можете заплатити комуналку за себе, то ви можете заплатити за сусіда, ну а як можете за одного сусіда, то зможете за двох, ну а як за двох, то чого б не за всю вулицю?:)))

Ну не знаю... може дати в морду тому сша та великобританії, щоб зарухалисі? :))) Що би ви їм зробили?

Ну так... до Магадану - в меморандумі про це написано.:)))

11. Capitoshechka

оце дійсно логіка ЗАЛІЗНА. Порівняння дупи з пальцем

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви не лише цікавитесь, ви довіряєте тому чеченцю, незважаючи, що він олігарх і що він раніше носив російський паспорт.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ви не в курсі, чому російський рубль за останні роки так гепнувся?

14. ІгорМ

бла-бла-бла

Я довіряю тільки двом людям. І Онищенка між ними нема :)

Клімкін он тоже кацап і тоже носив російський паспорт /а може ще і досі в заначці тримає ;) /. А представляє Україну у світі.

15. ІгорМ

Дубль три

@Мих, хочу вас спитатися - а гетьман Богдан Хмельницькмй файний хлоп і герой чи нє?
    Тільки, прошу пана, без викручувань - коротко, "так" чи "нє"

16. Capitoshechka

Ви краще за гривнею слідкуйте. Вона гепнулася ще краще.
    Станом на 15.01.2014 за один зелений давали 33.24 дерев’яних. Зараз - 61.67. Таким чином, кацапська валюта впала в 1.86 рази
    Станом на 15.01.2014 за один зелений давали 8.28 гривні. Зараз - 25.89. Нехітрі підрахунки показують, що гривня впала більше, ніж ВТРИЧІ!
    Так хто всрався більше?
    А Ви не вкурсі, як так сталося, що країна, яку притиснули санкціями до стінки і перекрили кисень, в якої так гепнувся рубль, на протязі ДЕКІЛЬКОХ ОСТАННІХ років веде бойові діїі за 2000 км від своїх кордонів ( що не є дешевим задоволенням, тим більше в умовах санкцій)? Та ще й кожного місяця "гумконвої" в лугандон відправляє. За какіє шиши? Через санкції вони повинні останній )(ер без солі доїдати, а воно щось не виходить...

• Подобається Подобається x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Різниця між ними очевидна: один в бігах, інший працює на Україну. Довіряти все нема змісту будь-кому - нема змісту. Але я не розумію одного: як можна читати книгу якого пройдисвіта? Злодій в бігах, російський агент, олігарх. Яка книга?

От таке саме з Семенченком, який щось терендів про Ротердам+. Людина нульова, ніде толком не вчилася, набрала кредитів і переховувалася, присвоїла сама собі звання майора. Самий натуральний пройдисвіт. Що він може сказати про Ротердам+ ?????? Я недавно дивився програму з участю Добродомова. Так от, Діма теж почав критику про Ротердам+. Але в студії був який чоловік, не пригадую хто і звідки, але він задав два запитання про Ротердам+ і наш Діма почав заїкатися, бекати, мекати... Це викликало сміх в студії. Ну то це Добродомов, який емітував вищу освіту як - не - як. А Сьома - то взагалі дуб-дєрєво. Він сам не розуміє що робить.

18. ІгорМ

Я Клімкіну і не довіряю - якщо не поділить шось з баригою, то тоже рване в біга і зразу стане поганим ;)

А книжка знакова - написана про діючого президента. Весь світ читає. І всі незацікавлені, хто читав, кажуть, що там все правда.

Хто зацікавлений - той каже, що президент чіча :)

У вас всі погані.
    @Мих, розкажіть, будь ласка, пофамільно - хто у владі /ВР, КМ, АП, ГПУ/ заслуговує на довір"я і працює на благо народу?

Останнє редагування: 28 тра 2018
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та чого всі?
    Кожна людина є в певну міру добра і погана одночасно. Нема, щоб хтось був абсолютно добрий, чи поганий.

Але є люди, котрим можна в основному довіряти, а комусь 50 на 50, а комусь в основному не довіряти.

У мене нема спеціальних кумирів в Верховній Раді, чи кабміні. Але до позитиву відношу Хміля Михайла, Володимир Арєв, Ігор Васюник.

20. ІгорМ

ХмілЬ Михайло, Володимир Арєв, Ігор Васюник голосували за Луценка. Значить вони поци ;)

а де твій аватар? :)