Анатолій Гриценко

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем NewsBot, 19 вер 2014.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

А Верховна Рада не винна? А Самопоміч не голосувала за Юру?

Можна мати притензії до Луценка, але ви назвіть за 27 років кращого прокурора!!! Все в порівнянні.

2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Бариги ховають майно. Але все буде розкрито ;)

Во, "Ад'ютант" Порошенка Грановський користується незадекларованими елітними автомобілями та нерухомістю - розслідування.
    Прийде час і на Порошенка

3. ІгорМ

Частина Верховної Ради взяла сумки з кешем від Онищенко і проголосувала як тре ;)

І не напружуйтеся з брехнею - Самопоміч не голосувала за Юру.
    з 26 депутатів 24 "проти", один "відсутній" і один "не голосував"

ОБС, що Юра свідомо затримує реформи - і тому він найгірший

Останнє редагування: 28 тра 2018
  4. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Не смішіть мої підкови. На сьогодніщній день ті санкції для кацапів - як до сраки дверці. Кацапи і тоді мали чим воювати, і зараз мають. Вам нагадати санкції для Куби? Це були найдовші і найжорсткіші санкції в історії людства. І шо? Так, Куба економічно дуже сильно постраждала. Але напротязі всього цього періоду кубинці останній )(ер без солі доїдали і все одно не звернули зі свого. Порівнювати Кубу і кацапів в цьому плані недоречно, оскільки санкції по відношенню до кацапів навіть на йоту не відповідають кубинським, та й положення кацапів в плані корисних копалин і т.п. значно краще, ніж у Куби. Так що з такими санкціями кацапи почухають сраку і підітруться мінськими домовленостями.
    Найперше і найголовніше, що повинне виконуватись - це Будапештський меморандум. А оці всі причандали у вигляді мінських угод - ДО СРАКИ. От мені цікаво, якщо Порошенко завтра заявить: "Ми відновлюємо виробництво ядерної зброї", що йому на те скажуть Трамп і решта "союзників"? Правильно - почнуть тикати носом у Будапештський меморандум. Тобто, ми не маємо права його порушувати, а їм можна.

Останнє редагування: 28 тра 2018
    • Подобається Подобається x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Після чого Юра взяв Онищенка за жабри і Оніщенку прийшлося чухати з України.

Залізна логіка, нє?

Я й не напружуюся, я запитую.

А попєрєднікі просто були у форватері реформ, нє? А тут прийшов Юра і все - затримує. І в чому полягають затримання? Повернув найбільше грошей зі всіх прокурорів в державну казну?

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ух... І Європа - дура і Трамп недоумок. Вводять якісь санкції, а кацапам воно все одно. Як то серйозно.

У вас просто феноменальний талант починати речення за упокій, а закінчити так щасливо. Я от пригадую санкції США проти СРСР... Теж так довго мучили совок, але ті витримали... правда СРСР розвалився, але ж ніхто не вмер, нє?:)))

Ну так, якраз... Росія не проти ввести війська в Україну, щоб забезпечити її безпеку - все згідно угорського меморандуму. Ви мені нагадали щойно Путіна. А він сказав: ми не приймаємо висновків комісії по розслудування збитого літака, бо ми не приймали участь в цій комісії.:haha:

Тобто ви хочете, щоб Росія, яка напала на Україну, сама й забезпечила її безпеку. Красіво сказано.:)))

Трамп та інші скажуть: Хочете відновити ядерну зброю? Нема питань, але на нашу підтримку більше не розраховуйте. І пісні кінець.:)

7. ІгорМ

Бариги шось /не шось, а гроші/ не поділили, от і один чухнув.
    Нічо, подивимося, чи другий чухне, чи буде пасочки пекти ;)

Тепер будете знати :)
    Я вже казав - вважаю, що Самопоміч із всіх парламентських партій сама порядна
    При чому тут папєрєдніки? о_О
    Їх зато і вигнали, шо були курвами.
    Пішли тамті - підуть і ці ;)

То Юра повернув найбільше грошей зі всіх прокурорів в державну казну? А хто з віп-бариг сидить?
    І я шось не в курсі - алмазні прокурори і Насіров в казну заставу положили чи нє?

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нема такої посади - адютант Порошенка. Нагрішив - буде відповідати.
    Он чиновниця, яку призначив Садовий безсовісно брала хабарі в учасників АТО. Хто винен?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Може скажете що саме не поділили? Ви ж знаєте, що Оніщенко роздавав бабло депутатом, щоб ті голосували за Юру, то напевно знаєте що не поділили.:)))

10. ІгорМ

Звичайно шо чиновниця.
    Щось нариють на Садового - буде відповідати Садовий

Шось нариють на Порошенка - буде відповідати Порошенко.

Зараз головне, щоб Захід взяв під контроль формування Антикорупційного суду, шо нє?

• Подобається Подобається x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я то знаю, ваші симпатії. Повірте, я б теж хотів щоб Самопоміч була порядна, я б взагалі хотів, щоб у нас було чим по більше порядних партій.

та ніхто вічно не буде і головне, щоб було завжди так: наступники були кращі, ніж попередники. І то у всій владі, включаючи президента.

ітак, ви погоджуєтесь, що Юра повернув найбільше грошей в державну казну. Це плюс? Плюс. Хто сидить? Єфремов сидить?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тільки ЗА.

Я лише нагадаю, що за антикорупційний суд всі кричать багато - просто піаряться. І всі кажуть одне і теж: тре прийняти закон про антикорупційний суд негайно! Хто кричить? Депутати ВР. А Порох подав у ВР ще минулого року з грифом: прийняти негайно. Але приняти не хочуть, лиш кричать: тре прийняти негайно!!!!

А ще ті ж депутати приготували до закону десь 2000 поправок!!!!!!!!!! Ви ж розумієте для чого. Щоб тягнути резину і довше кричати - піаритися про антикорупційний суд.

13. ІгорМ

Я не знаю, скільки повертали грошей в державну казну тамті пркурори.

Та й що таке - застава для бариги? Фігня, треба віддати частину вкрадених грошей.
    От якщо, наприклад, вас хапнуть за кражу природних ресурсів і назначать заставу в $100 000 - то ж фігня, шо нє?
    А якщо впаяють 5 років з конфіскацією - це вже вєщь, шо не так?

У Єфремова в європейських банках 32 млн. франків. Він жмот, з баригою ділитися не хоче от його і маринують :)

14. ІгорМ

Порошенко подав свій проект, хоче його протягнути і керувати АКС.
    Хрин йому ;)

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Згоден. Але хто в цьому винен? Депутати ВР. Вони ж прийняли закони, якими керуюються судді. Є ж правопорушення, де нема грошової застави? Є!, то чому б таке ж не зробити про корупцію?

16. ІгорМ

Тому шо в ВР бариги при потребі назбирують необхідну кілкість пробарижних голосів

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Покажіть норму закону про антикорупційний суд, де керує ним президент?

То перше, друге, як ви думаєте, депутати ВР хочуть впливати на антикорупційний суд?

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Власне. Тому депутати про недоторканість говорять лише на виборах.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ігоре, Толік образиться, ми в його темі ніц про нього не говоримо.

20. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Безвідносно до "насяльника": чи варто зараз "забирати назад" кілька мільйонів тих кого вже політологи відкрито називають "електоральним сміттям"? Нам потрібні мільйони голів вати?

а де твій аватар? :)