Анатолій Гриценко

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем NewsBot, 19 вер 2014.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ті, кого я вважаю гідними, висунуть свої кандидатури пізніше. Комусь подобається Гриценко - ніхто не заважає його піарити. Нехай спробує попрацювати одну каденцію сільським головою, а потім вже зазіхає на "порулити" якоюсь більшою за розміром адміністративною одиницею. Але для мене він просто нуль.
    Нагадаю про події 2004 року. Юшенко для багатьох був лише технічним кандидатом на ім'я "аби не янукович".

• Подобається Подобається x 1
  2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

А ті, кого ви вважаєте гідними і котрі висунуть свої кандидатури пізніше, вже спробували попрацювати одну каденцію сільським головою?

3. Boris_Kiev

Вважаю гідним і досвідченим Якова Бронштейна.

4. ІгорМ

А він про це знає?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

хоча би головою ОСББ на 100 квартир.

6. ІгорМ

То шо, Порошенка опустити до голови с/ради або голови ОСББ на 100 квартир, хай перше там навчиться?

7. Boris_Kiev

Миху, як Ви вгадали? Пан Бронштейн і є головою нашого ОСББ. Нормальний "господарник", не краде, впорядкував комунікації та територію, у дружніх стосунках з потрібними людьми з РДА. Мешканці навколишніх ОСББ нам заздрять і бігають до нашого голови порадитися.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я думаю, він на Рошені навчився.

9. ІгорМ

Так то ж треба не свою кишеню набивати, а державою правити :)))

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так і робиться. Почитайте дані журналу Фобос. Там все написано. Статки Пороха впали. Держава під москаля не лягла. Економіка помаленько відновлюється в умовах війни. Через голову не пригнеш, а Порох - не чарівник.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Доречі, про Гриценка.

Скільки разів він їздив АТО ?

12. ІгорМ

- Про статки Пороха почитаємо після того, як йому дадуть копняка. Тоді виясниться, які і де в нього статки, і на кого вони записані.
    - Держава не лягла під москаля і до пороха, і не лягла би і без пороха.
    - Розкажіть, будьте добрі, які сектори економіки відновилися?

13. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

треба сказати голові нашого ОСББ щоб свою кандидатуру виставляв)))

14. Capitoshechka

Roshen. Раніше він Львівської опери до найближчого магазину Roshen було близько 700та метрів, а тепер і 200 навряд чи буде...

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та чому потім???? ВЖЕ!

Шось Порошенка навіть не видно. Напевно купив журналістів Форбес.:)

А чому ви хочете спочатку копнути людину, а потім дивитися, чи винна? Якось воно по-совковому, нє? Чи майдан гідності за це боровся?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та невже? Янукович не дав? І Крим залишився в Україні і Донбас наш?

17. ІгорМ

Як по мені, то він винен ще від призначення Юри генпрокурором

Крим і лугандон забрали не в Януковича
    А шо, Порошенко забрав назад Крим і лугандон?

Але держава не лягла під москаля і до пороха, і не лягла би і без пороха.

Останнє редагування: 28 тра 2018
  18. Capitoshechka

Тут з якого боку дивитися... Здача Криму - хіба не лягли? Злили без жодного пострілу. Кривавий пастор тільки й знав що 3,14здіти: "тримайтеся"...та все соплі жував та яйця чухав. На мою думку, Порох повинен був першим ділом відразу підвісити його за ті самі яйця.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну так, Янукович втік, залишивши пост головнокомандуючого і президента, тому він тут ніпричому. Логічно.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не забрав Крим. А що до Лугандонії - згадайте, скільки було зайнято ворогом території і скільки було відвойовано.

А Крим та залишок Лугандонії Порошенко поклав на плечі політичного вирішення - мінські угоди, що в свою чергу обезкровлило Росії у фінансовому плані. Нема мінських угод - нема санкцій. Нема санкцій - Росія має чим воювати.

а де твій аватар? :)