Анатолій Гриценко

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем NewsBot, 19 вер 2014.

1. iso

iso Well-Known Member

А Вас здивувало б, якщо лінійка в польській школі велася б по-польськи?
    Я нне знаю, що Ви розумієте під терміном "проросійський", і де у Вашому розумінні, закінчується "проросійськість", а починається "антиукраїнськість". Якщо справді школа "антиукраїнська" - це вже справа СБУ. А якщо все в межах закону - :dntknw:. І закінчити навіть проросійську школу - це ще не кримінал. А давати оцінку людині за таким критерієм- це відносить совком;)

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви напевно, просто не знаєте що таке 45 школа.

3. iso

iso Well-Known Member

4. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

а шкода.

6. ІгорМ

Анатолій Гриценко поширив допис від Віктора Трепака.
    9 год ·
    Генерал СБУ Віктор Трепак публічно попередив про чергову спецоперацію Банковоі проти мене. З метою дискредитації і недопущення до участі у президентських виборах. Без жодних на те законних підстав, по «безпредєлу», їхньою бандитською мовою. Дякую, пане генерале, за тверду громадянську позицію. Це дійсно правда, таку операцію Порошенко спланував і дав команду розпочати ближчим часом, можливо, вже цього тижня. Склад організованого злочинного угруповання мені відомий (залишилися ще чесні люди і в АП, і в РНБО, і в ГПУ, і в СБУ). Глава ОЗУ, він же замовник - Порошенко. Організатор - Турчинов. Головний виконавець - Пашинський. Виконавці в медійному просторі - депутати Вінник (БПП) і Береза (НФ). Виконавців у правоохоронних органах теж знаю, але прізвищ поки не називаю - даю їм шанс відмовитися від виконання завідомо злочинного наказу Порошенка. Конституція дає їм таке право відмовитися. Але водночас попереджаю увесь склад ОЗУ: відповідальність за виконання вами завідомо злочинних наказів буде жорсткою і невідворотною! При тому, нічого особистого - влада має діяти в рамках Закону, навіть якщо Президент наказує Закон порушити. Тож подумайте тричі, перш ніж брати участь у брудній спецоперації.

• Смішно Смішно x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Трьох процентний Толя вирішив підняти свій рейтинг до 3,5. :)))

Толік ніяк з своїм електоратом ніколи не становив загрзу ні банковій, ні позабанковій, але пафосу море.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

А це чорна мітка баризі Гриценку:

9. ІгорМ

Анатолій Гриценко
    7 год ·
    Сьогодні у Львові разом з Dmytro Dobrodomov публічно оголосили про об’єднання партій Народний контроль і Громадянська позиція у єдину команду. Ми відкриті до єднання з іншими партіями, політичними силами, громадськими організаціями, які поділяють наші цінності і принципи.

10. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

:)))
    Блогери для Миха, ще раз:

Ну что можно сказать? Как некогда Бабель об отце Бени Крика написал, что он среди биндюжников прослыл грубияном - так и о Пашинском...
    Из всей властной тусовки, в общем пахнущей далеко не духами, Пашинский выделяется какой-то особой вонючестью. Есть отпетые негодяи, тем не менее не вызывающие отвращения, потому что они сохраняют определенный набор черт вполне человеческих, таким на мой взгляд является например Нестор Шуфрич. А есть люди по которым с первого взгляда видно, что это дрянь.

Вот Пашинский из таких. И он действительно такую работу будет выполнять не по указке президента - но с наслаждением - дряни всегда хочется показать, что все вокруг не лучше, вот он мерзок, но разве остальные лучше?

Так что ждем. Заодно внимательно следите, кто активно включится в работу. По идее, запевалой должен выступить Тарасик - ну и кристально честный Рабинович непременно включится.

Так что самое интересное - это какие заработают персоны.
    --------------------
    "Внимательно следите, кто включился в работу" - ми слідкуємо, Миху.diablo:
    Був би Гриценко 3-%ним, ніхто б не ворухнувся.
    До речі, який рейтинг у Порошенка зараз насправді - велике питання. Він вже нижче ніж у Тимошенко, і не росте, а падає, падає...Так до виборів і буде 3.5%. Ми ж бачили таке з Ющенко,Януковичем: українці якщо мають розчарування, втратили віру, то треба уходити, бо буде на гірше..

Останнє редагування: 22 тра 2018
    • Подобається Подобається x 1
  11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

У день виборів президента (2014) на кількох виборчих дільницях Києва мали місце такі сольні флеш-моби: вибігає з кабінки дівчина в окулярах і каже голові комісії: "Ой, я помилково замість ГриЦенка поставила позначку ГриНенку. Як тепер виправити ситуацію?" І кілька разів повторює цю фразу в різних варівціях усім хто її може чути.
    Цікаво, що наступного разу придумають піарщики цього лузера?

12. ІгорМ

@Boris_Kiev, а чо лузера?

13. Silver bullet

Бо так хочеться) по рейтингам зараз у нього де третя, а де і друга позиції.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. muravey

muravey Well-Known Member

15. Silver bullet

нічого собі. Натюрморт надзвичайно живий)

16. Hyligan

Hyligan Іронічний

Кажуть Гриценка Льовочкін продвигає і віднедавна цього вже не приховує. Кажуть що це добре, бо значить що продвигати Бойка не має сенсу...

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  17. ІгорМ

Анатолій Гриценко
    12 год ·
    Проект Пінчука. Проект Пінчука-Сороса. Проект Льовочкіна. Проект Злочевського. Проект Кривецького. Проект американців. Проект Порошенка-наступник. Російський проект «Наш Путін». Мережа кишить) Чого вони так нервують? Нам своє робити. Усім вітання з Прикарпаття!

• Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Чи є таке у його послужному списку що він не проср@в? Особисто для мене вын повний нуль.

19. ІгорМ

Кого вважаєте гідним булави?

зі
    Анатолій Гриценко
    7 год ·
    Пішли брудні атаки з усіх сторін. Постів/коментів їм уже мало, тепер кіно знімають) Значить, вірною йдемо дорогою, якщо влада/олігархат так дружно заверещали. Нам своє робити.

Останнє редагування: 23 тра 2018
  20. ІгорМ

Анатолій Гриценко
    2 год ·
    Текст автора статті. Оцінки і акценти теж авторські. Прямі відповіді на прямі питання - мої.

А у відповідь тиша. Чому Садовий не поспішає підтримувати Гриценка

зі

Якщо навіть Садовий об"єднається з Гриценком, то це не значить, що я буду голосувати за Гриценка.

а де твій аватар? :)