Американський Гангстер

Тема у розділі 'Кінозал', створена користувачем KruNdiK, 7 гру 2007.

1. KruNdiK

KruNdiK New Member

Тривалість: 158 мин.
    Жанр:детектив / драма
    Режисер: Рідлі Скотт
    Сценарій: Стівен Зэйліан
    Продюсери: Брайан Грейзер, Рідлі Скотт
    Виконавчі продюсери: Майкл Костіган, Бранко Ластіг, Николас Піледжі, Кехела Шервуд, Джеймс Уітакер, Стівен Зэйліан
    В ролях: Дензел Вашингтон, Расселл Кроу, Кьюба Гудінг, Джош Бролін, RZA, Карла Гуджіно, Джон Ортіс, Джон Хоукс, Чіветел Иджіофор, Ідріс Эльба, Тед Лівайн, Кетлін Гарет, Роджер Барт, Джек Фіц, Анджела Фрай, Роберт С. Керк, Джон Політо, Норман Ридус, Ерік Сілвер, Роджер Гюнвер Сміт, КаДі Стріклэнд
    Оператор: Харріс Севідс
    Художник: Артур Макс
    Композитор: Марк Стрейтенфелд
    Монтаж: Пьетро Скаліа
    Костюми: Дженті Йетс
    Фільм хороший . Від таких зірок можна чекати найкращого. Мені фільм сподобався. Відсутній напружений сюжет, але фільм на основі реальних подій і це теж відіграє не останню роль. Здається Рідлі Скотт зробив просту розповідь про наркобарона , але в ній є щось таке чого не має в подібних фільмах. Чудові дві постаті Френка Лукаса(Дензел Вашингтон) і Річі Робертса(Расселл Кроу) , які виконують свою роботу.
    Рекомендую.

2. Тіріон

Тіріон Active Member

Відповідь: Американський Гангстер

А хіба вже була прем`єра?
    Бачив трейлер в Кінопалаці, так обіцяють аж в 2008-му. Трейлер сподобався, та й від такого тріо - Вашингтон, Кроу та Рідлі Скотт - можна чекати тільки супервидовище.

3. KruNdiK

KruNdiK New Member

У нас - ні. Прем'єра 13 грудня у Кінопалаці,

4. Юзик

Юзик New Member

я дивилася цей фільм... вже на 2-ій годині я засинала...
    якшо скоротити "Гангстер" до 15-и хвилин, то все і так було б зрозуміло без жодних коментів.... насправді я страшенно незадоволена цим фільмом.
    і ше одне, нашо тут цей смайлик:moskali: ))))))))))))))))))))

5. Weezy

Weezy New Member

Говорять що хороший фільм, завтра іду в кінопалац - на "провірку"(хороший чи ні)

6. Weezy

Weezy New Member

Недавно, прийшов...

Фільм хороший, цікавий. Не пожалів що сходив. Фішка в тому що це все знято на реальних - подіях.

7. KruNdiK

KruNdiK New Member

Доречі Франк Лукас (він ще живий) сам сказав , що фільм правдивий на 80 % і сьогодні якраз день народження головного героя Дензела Вашингтона. Буду надіятися , що він з'явиться ще не в одній захоплюючій стрічці(Мені особисто дуже подобається "Тренувальний день", там ще Ітан Хоук зіграв ).

8. Тіріон

Тіріон Active Member

Цей фільм не може не подобатись :). Там ще зіграла Єва Мендес :)

• Подобається Подобається x 1
  9. KruNdiK

KruNdiK New Member

Фільм вражає своєю життєвістю і грою акторів. Сюжет -супер. Це перший фільм, де Дензел зіграв свою першу негативну роль.

а де твій аватар? :)