Мартіні злегка забив на цей хФорум . цікаво, скільки б міг проіснувати форум якщо б його власники і модератори повністю припинили всіляке втручання в його життя? (ну крім оплати за хостінг звичайно )
На людському форумі власники і модератори не можуть не втручатися в життя форуму. Вони повинні бути руководящєй і направляющєй сілой форумного общєства
Ні , цьоця не зекономила.Бо в Канаді державне мед.страхування.Тобто для громадян і перманент резидентів ( з "ґрін картою") медицина безкоштовна. Ми нічого не платимо за лікарів і лікарні.Але ми платимо більші податки ніж в США.В Канаді дорожчий бензин ніж в США ,також нові машини і алкоголь. Дентисти до медицини не відносяться тому люди платять самі , або покриває додаткове страхування яке оплачує в багатьох випадках робота на 80%.А 20% пацієнт. Канада по способу/принципу/форми життя дуже подібна на Швецію. Ті кого я знаю , то кажуть що різниці майже не має. В мене вже по 2й ночі , а я не хочу спати.Випив звечора подвійне експресо.Завтра зранку коли малу повезу на танці , буду сидіти і куняти півтора години.
Щось мені видається, жи цьоця не є 100відсоткова канадійка. Як на мене - то більшу частину свого життя вона таки в Україні прожила. Та й сина послухайте - в нього абсолютно жодного натяку на акцент нема. А його покоління таки мало б вже англіцьку за рідну мати.
Та цьоця така як моя мама , яка жиє тут (з моєю сестрою). Якщо треба щось вирішити в банку чи в якомусь офісі то бере свою внучку за перекладача. Зато моя мама навчила китайців в місцевому овощевому магазині розуміти дещо по-українськи.
Друже Патріку, тому й не хочу поки жити там постійно, достатньо перевезтися до ЗША раз-два на рік, щоб переконатись шо в правильній Еуропі всетаки краще. ЗША шикарна країна, люблю її, але хіба на урляуб - для повсякденного чорного життя європа поки таки краща. Це моя суб"єктивна думка. Тому й кажу деколи сіетловській цьоці "тпру", коли вона занадто вже бабськими казочками про райську америку перетягувати починає, поважаю об"єктивність знаєте. А Скандинавія - шикарна! Її давно вже "Канадою Європи" називають, і по природі тоже.
Сучасна кантрі мюзік дописy з YouTube - @Why is Canadian country music so much better than here in the states @Canada is the heart of country music @Fucking good song. View: https://youtu.be/r9_0u0porO8?list=PLWqluEJJ-q8IR8jCCmMlTmTj0K9WK23Ed
Пентагон закупить ракетні двигуни в Росії, незважаючи на введену заборону Нєльзя, але якшо дуже хочеться - то можна
головне, що Потрошенко лише через рік після початку агресії рашистської педерації здогадався припнити військове партнество з ними, з окупантами!
Я з землевласниками-кровопивцями зараз воюю. Ось завтра знову на публічні слухання міського уряду. Забагато фашистів розвелось останнім часом. Хоч в міськраді багато наших. Прогресивних демократів. І в штаті. Але їм потрібна підтримка. А я сто раз писав що без повідомлення слухавки не беру. Хіба від своїх адвокатів. Тому до мене неможливо дзвонитись не залишивши повідомлення. Я не підніму якщо не буду знати хто дзвонить. Зараз багато хто дзвонить. Дзвінки по інтернету безоплатні.
Цього я також в нас не бачив. Хоч десь у штатах де багато снігу таке можливе. На снігових нартах на полювання ходив. Але калош не зустрічав.
Вчора були передвибори у штаті Ню-Йорк. Клинтон набрала 58% і 139 делеґатів. Сандерс 42% і 106 делеґатів. Місто Н.Й. і три більші міста у штаті підтримали Клинтон. Решту Сандерса. Це дуже впевнена перемога для Мадам Клинтон. Вона може вперше за час виборів зітхнути із полегшенням. Опісля Н.Й. Сандерсу потрібно виграти усюди де ще не було виборів із двозначними номерами. Звичайно що ще рано говорити із абсолютною впевненістю але десь на 90% можна. Клинтон виграє номінацію і вибори та стає наступним президентом США. Кампанія із Сандерсом для неї була дуже нелегкою. Але опісля неї Трамп вже не буде настільки складним. І так, від республіканців буде Трамп. Опісля Н.Й. його хіба можна зняти насильно. Що для партії буде дуже складно. В нього таки серйозна підтримка серед республіканців. А, і Круз який займав друге місце опісля Трампа не набрав жодного делеґата. Це за хамство до Н.Й.. Тепер у хама шансів не залишилось. New York Primary Election Results
Вітаю @Ворон. Радий чути. Бажаю Вам успіху в Ваших судових тяганинах і щоб скоріше це все закінчилося. Можливо Bи ходите в гості по дуже панських домах.Де є housekeepers , які зразу прибирають і миють. Бо коли я приходжу до помешкання сестри в Нью Джерсі , або до її знайомих , то взуття скидаю. В Канаді теж в гостях роззуваюся. І люди які до мене приходять роззуваються. Не роззувався коли приходив в гості до одного боса. Він є найвищий бос нашої компанії.Живе він в Ванкувері в висому будинку в пентгаузі.Займає цілий поверх.І до його апартменту йде ліфт. З виглядом на океан. Hi. New to the area. Wondering if anyone knows where to buy men's galoshes yo protect my dress shoes with the snow. Galoshes in Ottawa?
Ну то українці. Японці також можуть. Але більшість звикають не скидати. В США не прийнято їх скидати. Але тут мало де такий сніг як в Україні або Канаді. Тому і ґалош я не дуже бачив. США і Канада таки різні.
В цьому випадку це урядові слухання. І я підтримую ГО та відповідно репрезентую громадян міста Н.Й. Не граю якоїсь визначної ролі в цьому процесі. Тут ідеться про замороження квартплат на наступний рік для міста. Це вже 100 років тягнеться і не закінчиться скоро. А щодо особистих то писати на форумі не буду. Але це фіґня якщо коротко. Навіть не думаю про це.
Вибори більш цікава тема. Наприклад наскільки українці доклались до програшу Сандерса у НЙ. Статистики немає і це проблема. Але знаю людей що доклались. В США десь мільйон виборців-українців. Скільки в НЙ і саме демократів не знаю. Але немало. Проголосувало десь біля 1.8 мільйона. Навіть 100 тис. тут грає роль. Якщо я десь не помиляюсь в цифрах. Негри і латиноамериканці доклались до її перемоги за національною статистикою даючи їй підтримку в області 70%. Але про українців-демократів можемо тільки гадати. Це її перший прорив вперед за довший час. Майже 20%. Думаю що 1-2% там українські. А може і більше. Якщо ще додати поляків то може бути і зовсім немалий процент. Але це звичайно спекуляції з мого боку. Статистики немає через те що українців пишуть "білими".