Ну я ту цитату вичитав в "4 hours Work Week" by Timothy Ferriss, а він наврят чи читав Ільфа з Петровим.
Хулі, ну шо ти.... Шо, не знаєш хто бував чи шо? На фотках в наші часи все фантастичне. В реальності - так собі, піде на разок проїхатись, щоб галочку поставити. Там лише одне місце таке, як на фото. В основному Ки Вест - такий собі архіпелаг з острівців, де більші, де менші. Як правило, подвійний автобан(не швидкісний!), пару десятків метрів в право і вліво море. На більших острівцях - містечка і села. Спека, багато риби і морепродуктів, але все дорожче ніж в середині Флориди. Робити там особливо нема чого, хіба рибу лапати і море, ну але на Флориді кругом море. Варто переїхатись до кінця подивитись хату Хемінгуея, але там тоже нічого особливого. Краще трохи вище в Еверглейдс з"їздити, там і ваші семіноли резервацію мають.
Ги-ги... Я знаю десяток-другий бамбуків з Фльориди, шо за двайці років алігатора ніразу не виділи і в Міамі не були. А варто лише газонокосилку з рук випустити, за поріг ступити і троха далі свого носа глянути.
Якщо вона очікувала побачити їх в їхніх національних строях, то - дарма Теперішні індіанці ходять у нашо-з-вами одязі. Хіба по рисах олбиччя навчишся визначати, хто з них чероккі, а хто чіпевава.
...купив дорогу машину.Пройшов час , думаєш - "а яка різниця - старий Шевролет чи нове BMW ...їде тай їде"...так собі. ...на роботі замахався , мріяв про відпуск.Довгожданний час прийшов , поїхав відпочивати .Вернувся....Було добре , але що з того... так собі. ...поскакали на Майдані Стару владу скинили , нову вибрали...Ну і що з того?....е так собі. Все в світі "так собі".Суєта суєт@.....
Звичайно - всеодно ж помирати в кінці, нє? Хулі спитав, я відповів свою суб'єктивну думку очевидця. Перетянуто, без особливих пропозицій зайнятості, ціни дорогуваті, замість того шоб дешевше платити за шрімпи, платиш дорожче ніж на верху. Будучи на материковій фльориді смисла гнатися на кі вест не бачу, хіба разок глянути. Та й більшість аборигенів такої думки, повір мені. Хай си хулі краще круїза на багами, козумел чи карібік за 200-300 долярів купе, і буде му повне щастя, ще й дешевше як кі вест.)
Я був на Козумелі. Ще раніше як ми з жінкою купляли путівку на Карібське море то тоді вагалися де краще - Козумель чи материкова Мексіка. В останній момент щось нас сіпнуло і ми купили на материкову Мексіку.....і добре зробили , як потім вияснилося. Ми були в Плая-дел-Кармен , містечко 70 км на південь від Канкуну. На Козумель ми потім плили паромом з Плаї.Це 45 хв. На острові одне єдине місто - Сан Мігель де Козумель.Все решта рівнина з полів і городів. Саме місто має може.... з 15- 20 вулиць.Ми там позичили скутери і за годину вже не знали куди ще нам поїхати. Якщо любиш купатися в морі , а не сидіти і киснути в басейні готелю ( як багато робить).То пляжі по всьому узбережжю Маї Рівєри (від Канкуну до Тулуму) є різні.Деякі є мілкі - йдеш метрів 50 від берега і вода вище колін не піднімається. І є місця де багато коралів , то можна порізатися. В Плаї в готелю пляж був ...може бути.А як поїхали в Тулум на екскурсію розвалин старого міста цивилізації Мая , то там був кращий.
В Козумел взагалі не варто. Тупо туристичний острів, під круїзні кораблі заточений. Материкова Мексика - стопудово краще.
Щось я не дуже зрозумів ваше питання. Але що до нарікань то нарікають всі - і бідні і багаті по тій чи іншій причині. Я теж нарікаю - бо мені не подобається низька ціна нафти. Тут в Альберті вже аж не так критично , але в основному всі бізнеси крутяться коло видобування нафти. Раніше коли нафта була по $100 в мене роботи було більше чим дофіга і платили overtime (позаурочні).І просили виходити в суботи і неділі деколи. А зараз ...робота є , але не має overtime , не так як раніше. Кажуть люди що так буде ще кілька місяців , а потім ціна поволі піде догори. I hope the brighter future around the corner
Передивився пару десятків серій "Друзів", і виникло в мене одне питання , то справді на Америці прийнято лізти взутому ногами на диван, і навіть в кафе, чи то тільки в "Друзях" так?
Та ні , це тільки в кіно так. І роззуваються люди коли приходять в гості один до одного. Більше того , коли я приходжу до свого дентиста , то на дверях висить оголошення і в коридорі стоять капці , щоб пацієнти перезувалися. Зимою коли на дворі "каша" з снігу , солі і піску ,багато мужчин які працюють в офісах і ходять на роботу в костюмах і начищеному взутті носять калоші. Тобто такі короткі гумові чоботи з замком на переді в які запихають ногу разом з взуттям.І коли десь приходять то лишають гумаки в коридорі. В вестибюлях і в коридорах - мрамор , а в офісах carpet (паласт) View: https://youtu.be/y5W8Z6unYks
У Львові прооперували громадянку Канади від якої відмовились закордонні лікарі От вам і канада з америкою вкупі зі До речі, на обкладинці цієї теми орлан і прапор США. А в старті написано "Тема для дописів про Північну і Південну Америки." Як по мені, то обкладинка зовсім не фляґує. Краще вже Чингачгука і Мештлі причепити, шо нє?
То добре що лікар в Львові взяв на себе відповідальність за операцію. Він і пояснив чому.Я згідний.Чув випадки коли люди їздили на Кубу по медичну допомогу. В цій ситуації всі вийшли задоволені - жінка , син і лікар (бо йому напевно що заплатили.Він і заслужив це безумовно) А до зміни обкладинки то я вже це писав в "Обкладинка теми" ...але Мартіні або не бачить , або ігнорує.
Вау, раз за тисячоліття диваки поїхали лікуватися в країну предків - прорив в національній медицині! Думаю, реальність набагато банальніша і буденніша - цьоця круто зекономила, дай їй Боже здоровля. А тепер можна назад за океан, в людську країну, на реабілітацію та прогулювання зекономленних бабосів, а можливо - і відсудженних в злих заокеанських лікарів.) В медицині як ніде існує феномен раптового видужання "списаного" паціента по незрозумілим причинам - напевно, якраз той випадок. Нічого дивного - я тоже зуби робити до Львова їжджу. В сто раз дешевше і якість шикарна. Для чого мені оплачувати розкішність західних поліклінік, зарплату чисельного персоналу, витрати на постійне навчання та вдосконалення обладнання та медсестричок, найновіші матеріали та технології - я си краще поїду та залатаю зуби в клініку-руїну, де на підхваті в лікаря лише молоденька піська після школи без медицинської освіти, і обладнання все на 100 процентів західне, зато лікар файний, робить добре і пломба буде сто літ стояти. Зробив, зекономив - і фіть собі назад в цивілізацію, манав я вашу медицину і ваші совкові клініки. Вся справа - в одному лікарі з золотими руками. А загалом, я сам далеко не в захваті від американшької медицини і її цін. Увагу звернули, шо цьоця солов"їною краще за багатьох вкраїнців щебече? Ось він, оскал проклятого канадійського імперіалізму.