Я проголосував. Зранку була величезна черга на півтора квартали. До обіду стала маленькою. Але все одно десь пів години зайняло. Вечором думаю буде знову черга. Наразі ще нічого невідомо. Десь за 8 годин буде зрозуміло. І тільки завтра будуть остаточні результати. Зараз тут 4 дня. На заході країни ще раніше. 1 дня у Л.А. Люди ще не проголосували. Тому ще зарано про щось говорити доки не буде результатів.
Згоден - посада президента в Німеччині чисто деклоративна, всяких весільних генералів та заслужених пенсіонерів туда спихають. Нічого не вирішують. А от до будь-якого з німецьких канцлерів цій хворій відьмі з роду Клінтонів як до неба пішки.
Комсомолка меркель і кацапський виродок Шрьодер - нам як українцям просто не подобаються. Але для Німеччини - це добрі канцлери.
Я світові не заздрю. Пора його послати. Мудаки допи-лись на Клинтон. Тепер їжте Трампа. Щоб вам повилазило, ідіоти.
Трамп виграв із відривом у 1 мільйон. Половина країни його ненавидить. В мене під вікнами вже буянять. Зле це все закінчиться.
А мені бабця повідали, що німців на початках з квітами зустрічали. І шо Адольф просрав просто підтримку місцевого населення, а так би точно кацапів на радість світові закатрубив.
Так і перших кацапів з квітами зустрічали,а як відчули руцький мир на своїй шкірі то і німаку раді були