Ворон, дай п"ять!!! Якщо мериканський футбол ше можу дивитися, то бейсбол.... дупа повна, шо за гра курча мать?! "Авіаносець".... то той шо коло Мангетену стоїть? Варто сходити, хлопці, шо там показують?
..whatever, Самойлович. Кожному своє. Будеш в Н.Й.попробуй піти на ігру (коли ще не має плейофф ціни на білети дешеві), і тоді напишеш враження. А запитався я за старий стадіон в контексті його історичної цінності для міста.Але то таке. Авіаносець Іntrepid стоїть в кінці західній частині 46 street .Від Тайм Cквер йти прямо за захід хвилин 20. Музей вкючає авіаносець і підводну лодку Growler. Вони стоять один коло одного і входять в вартість одного білету. Чи цікаво?...мені було цікаво. Особливо коли я розговорився з працівником музею , а він бувший матрос сабмаріни - вони стояли біля Камчатки і слухали переговори совєтів. А я коли служив в ЗабВO і слухав їхні розмови.Звичайно це було в різні роки.То ми з ним про це поговорили.Навіть обнялися на прощання. На нижній палубі авіаносця є муляжі з екраном як пілот садить літак на палубу.Можна самому це попробувати зробити(я два рази впав в море). На верхній різні літаки( і совєтскі МіГ теж). На старому лаптопі в мене є знимки з них.Пізніше їх викладу, бо пишу зараз з іншого компа.
Чи дійсно в Америці такі "дивні побутові умови і повсякденне життя" (.опа), як це описує блоггер? Блоги / Илья Варламов: 10 причин, почему я ненавижу Америку!
Про їжу прикольно чувак пише. Навіть такому закоренілому сільпуху як я зрозуміло що в Америці купа найрізноманітніших ресторанів, з найрізноманітнішою їжею, оформленням і порціями, а воно курва жере де дешевше і ше падлюка не довольна . І кави не може знайти доброї, такої як в росії
Практично все правда. Тільки кацап за тих пару причин ненавидить Америку - особисто мені вони просто незручні, і тому надаю перевагу Європі. Є в Америці такі дурні нюанси, але то не причина її ненавидити. Зато вона має сотні позитивних нюансів.
Написано предвзято . 1. Типи (Чаеві) В квитанцію вони включені я бачив , дійсно , тільки в Н.Й.В інших містах цього не роблять. Хоча ви можете (там є місце в квитанції) закреслити і написати свою суму.Або нічого не дати. 2. Податки є.Називаються sales tax.Їх не має тільки на продукти.Привикається. 3. Кавярні є різні.Дуже багато є європейського типу. ....Старбакси( сітка кавярень) є різні.Залежить від району.В Едмонтоні Старбакс біля мої роботи де я купляю кожний день каву - чистий і акуратний. 4. Це саме з їдою.Якщо не зїли , вам спакують що залишилося і ви можете забрати з собою.Тут не має нічого встидного. 5. Кредит карта з чіпом- не можна розплатитися - ПОВНА БРЕХНЯ.Може його картка з Раші не проходить.Тут всі карти тепер з чіпом. 6. Душ без шлангу.???????....Теж брехня потенційна.Бо хто який любить такий має.В мене в хаті 2 лазнички і два душі з ШЛАНГОМ. 7. Світло. .....???? Є звичайно master switch в готелі в кімнаті. 8. Кондиціонер в вікні.Так вони є.Але це дешеві готелі.Бо більш-менш новий готель має центральне охолодження і тепло.Легко дує з жалюзі з підлоги або стелі.Рівномірно по всій площі житла. 9. Транспорт.....незнаю де він бачив таке що описав.Автобуси нові.Чисті.Їздять по графіку. 10. Так в США милі.В Канаді км. Привикається , навіть не звертаєш уваги.Приблизно в голові переводиш. На спідометрі машин що продаються в Кaнаді великими позначено км, меншими цифрами нижче милі.
Джені розказувала, в її універі було два гуртожитки, один новий і красивий, другий старий і задрипаний (в порівнянні з новим і красивим), плата однакова, і на першому курсі жити в гуртожитку обов'язково. Вгадайте як адміністрація універу визначає якого студента куди поселити, хто піде жити в новий, а хто в задрипаний?