Ну то й що? в Америці існує закон, який забороняє те робити? Або такий, що зобов'язує годувати тільки у спеціально відведеній кімнаті? Я от ніколи не залишаю дитину в дитячих кімнатах при супермаркетах, бо я гидую залишати без нагляду дитину в оточенні чужих людей і дітей. Так це хіба злочин, або привід мене в тому звинувачувати? Особисто мені доводилося годувати дитину в дорозі, бо немовля коли вимагає, то вже не до сором'язливості. А розмовляти так легко про сціджування може тільки чоловік, бо ні краплі не тямущій в тому питанні Але намагалася накидкою дитину прикрити. Бо я, так само як і Ви, і самойлович, і ймовірно той, що на відео, виховувалась у державі, в якій навіювали огиду до людського тіла. А ще, нам навіть не відомо, як то виглядало збоку і можливо та жінка так вже прямо грудей не вивалювала, бо процес годування не вимагає вивалювання. Та ще раз повторюся, питання взагалі не в тому. Сенс питання в тому, що тільки психічно хвора людина буде так реагувати на цілком природні явища. І вбачати в процесі годування немовляти лише "вивалювання" грудей.
Ще раз кажу не треба всіх міряти під одну гребінку,я не буду Нервуватися і репетувати як побачу як хтось в магазині годує дитину ,я просто розвернусь і піду с цього магазина і більше туда не прийду,і це буде бе скандала, Але чесно вам скажу що за 15 років мого життя в Америці я з таким не стикався,Ваше право вважати це прекрасним ,а моє право вважати що це не треба робити на людях
Приємно знати, що Ви - людина вихована. І як вихована людина, не стали б ображати оточуючих лише через те, що ваші з ними погляди на речі відрізняються
Мужчина на відео явний самодур. В короткуватих штанах затягнутих високо на поясі я таких періодично зустрічаю. Де би то не було - Європа чи Америка такі люди мають подібний стиль одягу. В мене колись в школі в Львові був подібний вчитель історії який кидався крейдою і любив бити дітей. На ньому ще футболка бейсбольної команди Ангелів Анагайму. ...він теж майже як ангел. Що до жінки, то мені якось пофік.Часто ні , але деколи на молах бачу мами годують дітей - накривають , або перевязують великою хусткою , що закриває.Ніхто не звертає уваги люди проходять . Раз в літаку в мене було місце де крісло - а напереді стіна (там ширше).То біля мене сиділа жінка з грудною дитиною , яка годувала і теж накривалася. А взагалі то для годуючих мам тут продається одяг. Де блюзки розчіпаються в районі грудей.В моєї жінки такі були.
Щось @Ворон (а) не видно. ...або "воює" по різних засіданнях і судах проти підвищення плати за житло. Або волонтерить для Демократичної Партії перед її з'їздом.
Штати хвора країна. Взагалі зганьбилися на весь світ шо в них клоун бере участь в президентських виборах. У нас на таких навіть уваги ніхто не звертає, по 5 коп. за відро, ляшкоподібних всяких, максимум 1% набирають, а на Гамериканщині в останній тур пройшов. Країна жирних тупих невігласів. Що показує статистика, що білі тупі невігласи, християнського віроспідання (як в нас на форумі) голосують за Трампа. Якшо це наприклад мексиканець і не християнського віросповідання, то 99% шо за Трампа він не проголосує.
Взагалі хворе суспільство. Тільки думають як рахунки оплатити. Більше там робити нічого - тільки вкалувати і оплачувати рахунки. Барижник Трамп, в якого 600 млн.$ боргів і представляє гамериканське суспільство. Логічно. Цікаво, він обіцяв продати бізнес якшо стане президентом? Через те що суспільство в Штатах хворе там вічно з'являються серійні вбивці, шо стріляють в школах і різні маніяки. В людей просто дах їде - занятися нічим, в одну сторону 2000 км пустоти, в другу сторону 2000 км пустоти, їжа вся з чортзна чого.
Я дуже критично до гамерики ставлюсь, там купа мінусів, і жити там наразі не хочу. Але за 6-7 років ніразу не стрічав супермаркета без туалету. Ти стрічав?
Багато ви таких особисто бачили? Мексика — Вікіпедія 89 % віруючих мексиканців — католики, 6 % —протестанти, 5 % — прихильники інших релігій.
Джекі дійсно на нарах змінився - це перший його людський пост за останні роки в цій темі. Джекі в законі тепер.