Що у світі чути

Америка

Posted by Ворон on 11 лют 2016 відповідей - 800
  1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Інформативно Інформативно x 1
  2. Patrick

Patrick Well-Known Member

Ввечері на кухні робив їсти і "одним оком" дивився і слухав зїзд Республіканської партії (republican convention)
    Ніхто нічого толком не сказав (виступ Круза я не бачив) .
    Якась мішанка крикливих лозунгів і шов а-ля номінація Оскара.

Кілька днів назад Меланія , жінка Трампа на виступі повторила промову Мішель Обами за 2008р майже слово в слово.

Of course, Melania is not an author or academic. She might be unaware of how seriously people in the press and at universities take plagiarism.

Three Problems with the Melania Trump Plagiarism Admission - The New Yorker

Останнє редагування: 21 лип 2016
    • Подобається Подобається x 1
    • Не подобається Не подобається x 1
  3. Patrick

Patrick Well-Known Member

• Не подобається Не подобається x 1
  4. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

І тим не менше - певно буде трамп. Ще один ідіот на троні.

5. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

6. Samojlovu4

Ви хоч один раз були в Америці, дівчатко?
    Не викручуватись, одним словом - так, або ні?

7. Smith Wesson

Smith Wesson Well-Known Member

Ні, буде жінка вперше в історії.

8. Samojlovu4

Ну, дай Боже.

9. prius

prius Well-Known Member

Це магазин Таргет,такий самий як Волмарт,в ньому є lunch room де ця мадам могла погодувати дитину,або хоча б відвернулась до стіни щоб інші бачили її спину

10. Samojlovu4

Ну для чого пріус, мені хотілося прочитати комент дівулі з ховрахом в капелюсі.

11. Latana Royal

То дуже добре, але я більш про людей та їх тарганів, ніж про приміщеня :) й про те, як в тих самих речах і явищах одні вбачають прекрасне, в той час як інші лише гидоту

12. Latana Royal

P.S. на питання хамів й грубіянів відповідати не вважаю за потрібне

13. prius

prius Well-Known Member

Так я згодний,але це социум тому кожен мусе мати повагу друг до друга,я б наприклад скандала не робив,а пішов б цього магазина,а моя дружина ніколи дитину на людях не годувала

14. Samojlovu4

Іменно. Тим більше коли там в маркетах ВСІ умови для клієнта з такими туалєтами, кімнатами мам і перевдягалками, яких в Україні на головній митниці країни не стрінеш. Так нє, корова повивалювала свої цицьки на людях, ше й певно типова американська красуня - 2 на 2 метри з целюлітом.
    Але не варто більочці шось доказувати, американське суспільство для неї шо марсіанське, а про піонерів-пуритан і їх вплив на розвиток Америки з 17 століття і часів славнозвісного "май флауера" вона і не чула, хіба зараз загуглить. Пішла би краще на кухню, канапки зробила.

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Через цицьки о_О. А ну може я вас цицьками з форуму вилякаю ;)

FB_IMG_1469201577399.jpg

• Смішно Смішно x 1
  16. prius

prius Well-Known Member

• Смішно Смішно x 1
  17. Latana Royal

Тобто, Ви все ж таки вважаєте, що процес годування матір'ю дитини, то щось брудне й соромне?
    Що ж саме так обурює чоловіків в тому процесі, не можу ніяк зрозуміти? :scratch_one-s_head: на цицьки витріщаються без сорому й претензій. Невже дитина, що смокче, і є тим соромом, який дозволяє чоловікові втрачати людську подобу й кидатися з образами на жінку? :dntknw:
    І невже годування дитини Вам здається більш соромним, ніж чухання чоловіками власних геніталій на людях, або колупання у власній дупі? Бо те відбувається повсякчасно і я ніколи не бачила, щоб хтось зробив зауваження.
    Не важливо, які саме причини змусили ту жінку годувати там дитину, зайнята чи зачинена спеціальна кімната, або просто так було зручніше - це не має значення.
    Але чоловік, що так реагує, то і є справжній сором. Напевно, що в такого замість матері була пробірка, а замість ласки і любові - грубість і знущання.

18. prius

prius Well-Known Member

Я того чоловіка не захищаю,і серед багатьох там чоловіків знайшовся один з такою реакцією,кажу за себе я б пішов з того магазина ,мені так само бридко коли чухають або колупаются,але і не подобаєтся як привселюдно вивалюють груди,вона йшла в магазин могла дома сцідитись і нагодувати малюка з бутилки,в самому крайньому випадку могла під час годування прикритись,ми всі є люди і всі є різні,якщо одному щось подобаєтся то не значить що сподобаєтся іншим,тому треба знаходити золоту середину

19. Latana Royal

В кожно є якісь власні комплекси. Мені, наприклад, не подобається, коли цілуються в громадських місцях, а молоді подобається. :dntknw: Ще не люблю, щоб мені на плече, або талію клали руки. Так мене те дратує, що можу посваритися конкретно. Та уявіть, як би я виглядала, якби ходила й чужих людей розтягувала, щоб не цілувалася, або руки з чужих плечей скидала і грубила людям? :))) Врешті решт, то не злочин і люди не мають підкорюватися моїм тарганам.
    А коли хтось впевнений, що його таргани правлять світом і людьми - тому терміново потрібно до психотерапевта :)))

20. prius

prius Well-Known Member

Десь на якомусь форумі була гілка про годування грудьми на людях і там самі жінкі це виясняли,так от більшість жінок були проти того щоб прилюдно це робити

а де твій аватар? :)