Що у світі чути

Америка

Posted by Ворон on 11 лют 2016 відповідей - 800
  1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

А хто знає де ви їздите? )

2. prius

prius Well-Known Member

image.jpeg

• Подобається Подобається x 3
  3. Patrick

Patrick Well-Known Member

4. Patrick

А чого б ні?
    Сабвей в Н.Й. дуже демократичний.Тут і бомжі і мілліонери.
    Паркують машину і на сабвею в midtown Мanhattan їдуть люди , в яких зарплата $155 тис./рік
    ...і корона з голови їм не падає.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

6. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Хтів вже кілька років назад сказати, але все забував. Якість звучання мобільного зв'язку в Америці - дуже погана. В європі шикарна якість, чиста і голосна. В америці - говориш як в дупу, глухо, тихо, з провалами...
    Дивно - зазвичай Америка впєрєді планєти всєй, тим більше по джепеесах всяких, електроніці. Але в цьому шось нєважнецкі...
    Ну і вхідні дзвінки платні - вупше завал, 90-ті.

7. Patrick

Якщо мати безлімітний контракт з великою телефонною компанією , то і звязок буде добрий.
    А якщо шукати де дешевше , то і відповідний звязок буде.

Я "приписаний" до канадської компанії Telus з безлімітним телефонним і текстовим тарифом на Канаду і США.+ 20GB data.
    Малу відправив до своєї сестри в Н.Й. ,то по 10 разів на день дзвонили один другому .І мала знимки слала (не шукаючи WiFi) і не просто дзвонили а весь час FaceTime .Все добре чути і бачити, хіба коли заходили в сабвей , або були десь в бейсменті на молі , то зависало зображення і пропадав звук.

• Подобається Подобається x 1
  8. Patrick

Передмістя Чікаґо.

Останнє редагування: 7 лип 2016
  9. Patrick

Люблю Америку 80х.Особливо Н.Й.Жаль що тоді тут не жив.
    Напевно кращі були часи ніж тепер.

10. Patrick

Я теж не розділяю тих поглядів.

В минулу неділю в Торонто був щорічний ґей -парад , то там Трюдо ще з ними танцював і марширував .
    Раніше в Онтаріо був премєр Майкл Гарріс , то він технічно викручувався від таких міроприємств коли ґеї його запрошували.
    Казав що неділя і субота в нього вихідні і він не зобовязаний ходити на такі дефіляди.Зробіть між понеділком і пятницею , тоді я прийду.

• Не подобається Не подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Набагато. Квартирне питання зіпсувало людей і дуже сильно. Люди були добріші. Країна виросла на 100 мільйонів. В мене в будинку на горі тепер гніздо москалів в одній квартирі. А через стіну гніздо французів. Чому гніздо пояснюю. Хтось знімає але купа людей живе. І вони постійно переїздять. З одного гнізда в інше. Колись тут сім’ї жили з дітьми. Галичани і поляки. Ніхто б не поперся проти них. А зараз сенс постійності втрачений. Випадкові люди з’являються і пропадають. Прав у них нуль. І боротись вони не вміють і не можуть. Рабство поступово винищує місто вигризаючи його з середини.

12. manur

manur Well-Known Member

@Ворон@, Samojlovu4, хтось знає контакти нормальних автосервісів в Чикаго?

13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Від мене до Чикаґо дуже далеко. Хіба Пріус буде знати.

• Інформативно Інформативно x 1
  14. manur

manur Well-Known Member

@prius знаєте контакти нормальних автосервісів в Чикаго?

15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Hillary Clinton Expanding College Plan to Offer Free Tuition to Millions

Клинтон вже бере деякі пропозиції Сандерса на озброєння. Але в компромісному варіанті.

16. prius

prius Well-Known Member

В самому Чикаго чи предмісті?

17. manur

manur Well-Known Member

В принципі, не важливо, бо людям з Вісконсина їхати.

18. prius

prius Well-Known Member

19. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

А в Німеції йди в дешевеньке Альді, купи си АльдіТолк за 7 євро в місяць - і якість звуку шикарна, так як в найдорожчого Телекому.
    Шо не кажіть, якість звуку в америці на рівень слабша, за 7 років так і не знайшов кращої/дорожчої компанії. Це багато хто відмічає, до речі. Але саме покриття хороше, широке.

20. Patrick

Незнаю , Самойлович , як ти міряєш якість звуку , але для мене вона вся одинакова - що в Канаді , що в США , що в Голландії .
    Коли там був минулого року.
    Карточок ніяких не купляв.Перед відїздом подзвонив свому оператору від Telus i підключив за додаткову плату програму ($15) на місяць Telus Europe Zone 1 план
    Що мені дало 200хв , белімітний текст і здається 5GB data.Номер тел. залишився той самий , то могли мені дзвонити як вдома.
    Все працювало , все добре.Коли повернувся в Канаду цей план автоматично відключився , бо "впізнав дім" .
    Рахунок як було сказано прийшов на $15 більший.
    Зручно не треба купляти картки , переставляти чіпи і все таки решта.Цей самий телефон , цей самий номер.

Перші роки життя в Канаді я старався вишукувати щось дешевше , десь зекономити .І дуже часто в мене було як в тому прислівю про скупого який 2 рази платить.
    Взуття з K-mart розклеювалося за кілька місяців і я йшов купляти нове дорожче . Перший мій компютер який я купив дешево вживаний з Windows 95 , але коли почав докупляти до нього більшу память , звукову карту і тд. , то за ті гроші я би тоді купив новий з магазину зі всіма прибамбасами з новим на той час Windows 98.
    Свою першу машину Toyota Celica , яку я теж звичайно купив вживану ремонтував не в майстерні , а в свого знайомого москаля (я його так по доброму називав) в його гаражі.Він звичайно знав більше про машину ніж я бо був бувший капітан -танкіст ( який пішов за часів Східного і Західного Берліну в Трептов парк покласти квіти памятнику солдату ....і не вернувся .А опинився в Канаді).
    А потім ...від кількох днів до кількох тижнів їзди , я їхав до справжнього механіка і переробляв....
    Потім звичайно прийшов до висновку , що краще дорожче заплатити і купити/зробити раз , а не комбінувати "сєбє дароже"

• Подобається Подобається x 3
    • Не подобається Не подобається x 1
а де твій аватар? :)