А їм нема різниці хто ,вони не мають право голосу,а розповідати за кого можуть що хочеш,трамп наїхав на мексиканців і вони вже від щастя готові цьомати його в дупу
Я із нової еміґрації, що після розвалу СРСР не знаю жодної людини. Знав одного із кінця 80-х і одного із 70-х (за приїздом). Але я вже давно з ними не спілкуюсь. Стара Австро-Угорська еміґрація вже вимерла і мені вже пора на той світ. Все одно нікого вже не залишилось. Одні дебіли, і так по цілому світі. Щодо американської української діаспори то навіть республіканці закликали голосувати за Клинтон. Це ті хто пам'ятають хто такий Форд, Никсон і інші. А економічну еміґрацію я не знаю. І що вони думають теж без поняття. Америка постійно міняється як і кожна країна. Тому більшість людей голосує не за партії. В Клинтон за опитуванням наразі перевага, досить помітна. Опісля того як Сандерс відійде і його підтримка перебродить, ця перевага стане більшою. Трамп мало що може їй протиставити. Його підтримка суттєво не збільшиться і він вже програє. Це елементарна арифметика. Навіть не цікаво. Ось між Клинтон-Сандерс якийсь час було тяжко передбачити. Сандерс міг вирватись вперед. Не такий аж великий але шанс у нього був. Причини його поразки досить скомпліковані. Після поразки в НЙ це вже стало очевидним. В цілому це на краще. Бо Трамп-Сандерс би закінчилось страшним протистоянням. Що вже погано. І їхня зовнішня політика абсурдна. Але є інша проблема. В країні визріла необхідність реформ. І Клинтон не реформатор. Це буде турбулентний період в історії.
За першим чорним презиком в Америці обовязково має бути перший през жінка, а щоб точно вибрали то протиставити їй треба таке пугало як Трамп . То як Кучма з Симоненком в другому турі,
Це фотоґраф. У НЙ. Але людей з таким ім'ям і прізвищем багато. Bill Cunningham - Wikipedia, the free encyclopedia
Видно , що ти новоприбулий до Америки. Я вже не памятаю коли був на такому фестивалю. ...вони всі одинакові. Офіційна частина - говоріння зі сцени місцевих сенаторів і якийсь депутат з України. - Перекрита вулиця.Продажа українських сувенірів, їди. - Концерт дитячого хору , танцювального ансаблю. - Вечірня дискотека. ..beer garden , де можна випити українського пива. ...під закриття , коло 2a.m. бiля паркінгу багато поліції -може хтось пяний буде сідати в машину.
Robert Reich 13 hrs · I just had a big birthday – one of those ending in a zero that prompts memories of past decades. One such string of memories: Meeting Hillary Rodham fifty years ago when we were college students, and being impressed with her intelligence and eloquence. Another memory: attending Yale Law School with her and Bill Clinton and Clarence Thomas. (When a professor asked a question, hers was always the first hand up, and her answers were always correct; my hand was second or third up, and I got it wrong half the time; Bill was rarely in class; and Clarence never said a word). Another memory: A quarter century ago, working with her when Bill Clinton ran for president. And then, when the two of them moved into the White House, and I became Secretary of Labor, seeing her the target of right-wing vitriol. Hillary Clinton is deeply intelligent, competent, and experienced. She’ll do a good job as President. She'll make some incremental changes that are useful and worthwhile. But I don’t believe she’ll take on the structure of wealth and power that's corrupting our democracy, distorting our economy, and widening inequality. On this last point, I hope I’m wrong. What do you think? Добре написано. Фото також цікаве. )
Я не новоприбулий до америки, і не збираюся, є країни більш кращі для життя. І вулиця не перекрита. А решта - все правильно, нудить. Мова не про то, мова про трампа.
..звичайно про Трампа. В нього реднеківський Захід , де я живу - через кордон (але не Сієтл і Каліфорнія) і Південь . Те що чую від них - він не найкращий кандидат , але лиш би бе демократи.Це і всі аргументи.Дальше в дискусію не заглублююся . Вийде Гілларі , то вона і наш ПМ Джастин Трюдо будуть "два чоботи пара". Їм ще до компанії , коли в Британії в жовтні будуть вибори і виберуть якогось лівоцентриського лейбориста . То взагалі для них буде рай для втілення ідей. Це і всі мої прогнози.Дальше побачимо. ... дочку відправив до своєї сестри в Нью Джерзі . То мала мені шле знимки з Н.Й. I Філадельфії , де вони сьогодні поїхали.
Це називається Середній Захід. І там багато відносно "лівих" штатів. Як Висконсин або Іллінойс. В Трампа інша проблема. Через нього відбувається розкол в республіканській партії. Консерватори або виходять або публічно відмовляються його підтримувати. Як цей відомий консервативний колумніст George Will котрий вийшов з партії 23 дні назад. Через Трампа. Увесь центр республіканської партії відчуває дискомфорт від Трампа. Тоді як Гиларі впевнено тримає центр і ліве крило. Навіть на центр республіканців вона має позитивний вплив. І навіть дехто вправо від центру незадоволений Трампом. Мормони наприклад і багато інших. За Трампа тільки дуже шумна група підтримки яка дуже суттєво вже не збільшиться. А до виборів він ще встигне багатьом нахамити. Це його найбільший талант. Там за посиланням добрий приклад його таланту. Will responded, “He (Trump) has an advantage on me because he can say everything he knows about any subject in 140 characters and I can’t.” Вилл відповів, "Він (Трамп) має перевагу перед мною тому-що він може сказати все що він знає стосовно будь-якої теми у 140 буквах а я не можу. Одна з відповідей Трампа. “You know he looks smart because he wears those little glasses,” Trump said at a November rally. “If you take those glasses away from him, he’s a dummy.” "Ви знаєте, він виглядає розумним тому-що він носить ті окуляри. Якщо їх забрати, тоді він дурень". На дзекоподібну публіку такі вислови можуть справити враження. На більшість країни - ні. George Will says GOP Trump message is what made him leave
Від Іллінойса (Чікаґо) до мене ще 2 дні машиною - більше як 2000км... В мене по сусідстві типічні , класичні штати американського ковбойського Заходу- Монтана , Айдаго , Вашінґтон. Моя провінція межує з Монтаною.І багато людей з цього штату в нас працюють.
В нас (Іллінойс) в основі демократичний штат,молодь яка здобула освіту та за Гиларі,совкові українці ,жиди,та кацапи ті за трампа
Інші так. Але Вашинґтон крутиться довкола Боїнґа і портової індустрії та мореплавства. Тому від досить "лівий". Ось інфо про вибори у 2012. United States presidential election in Washington (state), 2012 - Wikipedia, the free encyclopedia За Обаму 56.16%. Ті що за республіканців здебільше там де живе дуже мало людей. За картою.
"When it comes to the presidency, I will not vote for Donald Trump. I will not cast a write-in vote. I’ll be voting for Hillary Clinton, with the hope that she can bring Americans together to do the things necessary to strengthen our economy, our environment and our place in the world. To my Republican friends: I know I’m not alone." Ось що пише колишній секретар скарбниці Henry M. Paulson Jr. при Буші молодшому. Це республіканець із команди Буша. Він мені зовсім не подобається як і його бос. Але написав розгромну статтю про Трампа. І написав що голосуватиме за Клинтон.
Я їх тільки у фейсбуку зустрічав. Вже кілька штук забанив. Страшенно дурні і примітивні. До того ж аґресивні і хамуваті. З американцями-республіканцями можна зазвичай розмовляти без проблем. Тільки деякі буйні. Буйних сторонників Сандерса також немало. Серед українців також. Я поки відсиджуюсь в центрі і спостерігаю як вони одні других відстрілюють.