Що у світі чути

Америка

Posted by Ворон on 11 лют 2016 відповідей - 800
  1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

О, почалося. Трампа пробували застрелити. Якийсь молодий британець. Вже ніби рік мріяв його застрелити. Спробував відібрати пістолет у поліцейського і пальнути в Трампа. Був заарештований.

US election: Arrested Briton 'wanted to shoot Donald Trump'

Британський терорист. :)))
    В мене враження що це буде не остання спроба. Трамп вміє знаходити собі "друзів".
    Брит досить дурний якщо судити за вчинком.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Інформативно Інформативно x 1
  3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

4. Patrick

Patrick Well-Known Member

Це або - Молодий і дурний брит з переконаннями соціаліста-анархіста...ім. Емми Ґолдман.
    Або Трамп почав робити цирк в звязку з падінням його рейтингу.
    Сам "себе замовляє" (щось як Андрійко Садовий , який любить щоб обстрілювали його хату , коли в ній нікого не має)

P.S.Нерозумію , нафіга пробувати вихопити в поліцейского револьвер, коли можна СПОКІЙНО піти в найближчий магазин і його купити.
    В штаті Невада це зробити як два пальці....

Gun laws in Nevada - Wikipedia, the free encyclopedia

Останнє редагування: 21 чер 2016
  5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Трамп дурний але не настільки. Це не Україна. Випливе на гору і тоді Трампу кінець.

Проблема пронести. Там же ретельно перевіряють. Але намагатись вихопити у поліцейського це верх ідіотизму. Йому 19 років ніби.

6. Patrick

Україна , не Україна , але зі сторони Трампа було вже стільки cheap tricks , що якщо це правда , то я не здивуюся.
    Навіть це що в нього радник цей самий хрен що був в "проФФесора".
    Навіть якщо він добрий , я би його з принципу не взяв.Бо цим ставлю себе на рівень Януковича.
    А прирівнюватися до нього ніхто не хоче.
    Із різних причин , але не хоче.
    Так це правда , я не подумав.:blush:

• Подобається Подобається x 2
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  7. Patrick

8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Трюки це одне. Але в цьому випадку це вже кримінальний злочин. І який би дурний не був впійманий брит йому загрожує тюремний термін. Не берусь судити скільки. Але це не Україна де терористу причетному до вбивства 30 цивільних дали 9 (!) років. Тому сумніваюсь що Трамп пішов аж на настільки безглузду гру. До суду з цього британця виймуть душу кілька сотень раз. Американська юстиція це вміє робити. І йому 19 років. Це не член ІРА із великим досвідом. Скорше недалекий підліток. Звичайно я можу помилятись і там щось складніше.

Останнє редагування: 24 чер 2016
  9. Patrick

Все так.
    Але є однин маленький знак ?........
    Незнаю , чи Ви чули/бачили - зразу після арешту.Коли показували кадри , як брита ведуть двоє поліцейских - чоловік і жінка , а Трамп зі сцени дякує за добру роботу поліції.
    Диктор на CNN сказала що його (брита) передали в Secret Service...Не в FBI , поліцію , а в Secret Service.
    Це організація що контролює /охороняє Президента і всіх навколо нього.
    Трамп до того не відноситься. Гілларі- ТАК.Бо вона була secretary of state.І це ділянка цієї служби.
    Може я не правий , але зараз ні слова про брита.Переважно показують людей в помаранчевому в наручниках appearing in court зразу на другий день після арешту.
    За брита а ні слова.

10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

@Patrick Це не по темі, але Британія вийшла із ЄС. Таки подія.

11. Patrick

Ви , знаєте - я радий.:bye2:
    Цей Європейський Колгосп добрий для таких як Румунія , Болгарія і Україна (якщо приймуть).
    А також для Німеччини і Франції , які є бригадирами в цьому Колгоспі.
    Британія ще в далеких 70х , коли вступала висунула ряд "вийнятків з правил" для неї.

Все халява скінчилася- границі закриваються.Наступна буде Ірландія.

• Не подобається Не подобається x 1
  12. manur

manur Well-Known Member

Куди вона в 70-х вступала??????????о_Оо_Оо_О

13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Під час його збіговиськ постійно виводять і він постійно дякує. Він скорше не бачив і не знав про спробу вихопити зброю.

Секретний Сервіс займається кандидатами на президента США. Тому якраз не дивно. Все як має бути. FBI також причетна до подібного але поліція аж ніяк. Вони тільки хіба охороняють периметр. А ось розслідування Секретний Сервіс в подібних справах якраз проводить. Це дуже високопрофільна справа. Можуть бути залучені інші служби включно із розвідками, якщо потрібно.

В справах такого типу це не дивно. Може пройти кілька років допоки він з’явиться перед судом. І преса може взагалі нічого не знати весь цей час. В цьому випадку не думаю що буде аж настільки все приховано. Але будуть перевіряти різні версії. Це серйозна справа і на ресурсах не будуть економити. Як би він пограбував крамницю, тоді так, все було б набагато швидше. Але і в такому разі би десь взяло 3-6 місяців, сама процедура.

Останнє редагування: 24 чер 2016
  14. Patrick

15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я евроскептик, тільки не фанатичний. Я жив у "Бенелюкс". І ще тоді ржав із їхньої бюрократії. Як наприклад вимоги нагляду від держави за вбивством тварин у сільському господарстві. Е.С. з початку був збудований на надто помилкових принципах. Хоча Україні він би приніс модернізацію але також і купу проблем. А ось Британії тільки купа проблем і мало користі від нього.

16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

ЕС відбувався поступово. Тобто у такій, практично державній формі він виник недавно. Але і европарламент і інше було раніше. Бенелюкс практично було першим міждержавним утворенням. Спільна економіка, відсутність кордонів, узгоджена політика ітд. Для Бельґії, Нідерландів і Люксембурґу це ще було пів біди. Але вже для майже усієї Европи це надто шкідливо як на мене.

17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

European Community було якраз непогано. Коли вони створили European Union це вже було занадто. Я там жив і до того і опісля.

18. Patrick

Може , але майже в всіх випадках які я памятаю - Оклахома (1997р) , стрільба на молах і т. д. злочинець зразу поставав перед суддєю , а тоді вже велося свідство.І час від часу повідомляли.
    Ще раз , може я помиляюся.

19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Sandford appeared in court on Monday (June 20) and was ordered by US Magistrate Judge George Foley Jr to be held without bail.

Young man from Dorking accused of Donald Trump shooting bid

Ось, був він у суді, ще 20. Суддя US Magistrate Judge George Foley наказав його тримати без можливості виходу під заставу.

Адвокат у нього є також.

В цьому випадку він не є американським громадянином. Тобто його процесуальні права регулюються домовленостями з Британією і міжнародними домовленостями. Теоретично могли їх порушити і відправити десь на військову базу на Кубі. І тримати там без усяких судів і адвокатів як це робили із арабами. Порушити права іноземців набагато легше, він ще й нелеґалом був. Британці могли б протестувати. Але не факт. В цьому випадку так далеко йти необхідності не було. Він заарештований в прийнятий спосіб. Про відео не знаю. Може і було. Не завжди дозволяють робити відео. Це не така аж сенсація. Він навіть не зміг заволодіти зброєю. Якби він підстрелив Трампа тоді б була набагато більша увага до нього і більше відеоматеріалу.

Невідомо що йому інкримінують і скільки присудять. На слуханні вже говорили

що він хворий на аутизм. Якщо захисту вдасться це довести то покарання може бути м'яким. Або він буде сидіти в медичному закладі тюремного типу. Буде видно. Слідство швидко не відбудеться. Тут спроба політичного атентату.

20. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Був ото нині на фестивалі українському в Perth Amboy - шось таки немало за Трампа, друже круче.

а де твій аватар? :)