Just before they all figured they’d see each other at the White House Correspondents Dinner, a call from Clinton campaign chairman John Podesta came in to Devine, who’s seen by most in the Clinton camp as the only senior aide to Sanders whom Clinton’s staff feels is actually open to a conversation, though Weaver and Clinton campaign manager Robby Mook have checked in with each other occasionally as well. “I’m ready to talk,” Podesta said, though, “I don’t have a peace pipe or anything.” Devine brought the idea to Sanders. “Do you trust him?” Sanders said, people familiar with the conversation said. “Yeah, I do,” Devine said. “You think we should talk to him?” Sanders asked. “I think we should try to win California, and then we’ll talk to him,” Devine said. Reaching out to the Trump campaign was a different story. Devine knows campaign chairman Paul Manafort from, among other things, their collaboration on the campaign of ousted Ukrainian President Viktor Yanukovych. According to campaign aides, the morning after Trump was on Jimmy Kimmel Live, Weaver asked Devine to give Manafort a call to see if they could actually make the debate happen. They were already fielding offers from most of the networks—including a producer for Stephen Colbert, who wanted to host the debate on his own late night show. Manafort laughed, said it was a joke, but then again, Trump was on his plane, and he had no idea what the candidate would do. The answer turned out to be a statement killing the speculation. Manafort left a voicemail for Devine saying he’d won over Trump. Devine never called him back. Read more: Inside the bitter last days of Bernie's revolution Follow us: @politico on Twitter | Politico on Facebook Як цікаво. Один із старших керівників кампанії Сандерса і голова кампанії Трампа коляборували у кампанії Януковича. Ось так Україна нищить США збагачуючи сумнівних осіб. Світ тісний. Я ще більше радий що Сандерс програв. Сумнівні зв'язки не личать Президенту.
The meetings in Philadelphia have already started, with the platform drafting committee set to have its opening session on Wednesday. The Sanders team is headed by Mark Longabaugh—Devine’s business partner, but who’s veered closer to Weaver when it comes to eagerness to headbutt. There are negotiations with the Clinton campaign and the DNC over what they’re going to force them to agree to, from speaking slots at the convention to long-term control over party operations to the order of early state voting (Aides say Sanders believes the race would have been radically different if the order were different, and more states were by themselves on the calendar instead of lumped together on super-ish Tuesdays). Read more: Inside the bitter last days of Bernie's revolution Follow us: @politico on Twitter | Politico on Facebook
Добре, одна Маргарет. Литва не в щот, смішно, Анжелу меркель товпа ненавидить, сука вона. Ще яка баба за всю історію людства? Королева Вікторія, Катя друга, цариця савська? Хоч би 3-4 вдалих приклади набралось.
Друже Самойловичу, Ви краще за оцим посиланням внесіть кошти на кампанію Гиларі Клинтон. Бо прийде Трамп і з Вашої Німеччини зробить саксонську сосиську.
Трамп тупий реднек, переївся мабуть генно-модифікованого мериканського їдзеня і несе єресь для таких самих реднеків. Всереться навіть проти мексів, куда йому до німаків. Та й навіть якби став презиком, то вгомонивби ся - не йому керувати, є інші ляльководи. Я за Гілларі, хоч баба і демократ - але най вже буде, аби вкраїні на користь.
Пане Самойлович, Німеччина можливо сильна економічно але в неї слабка армія. І кількосно наскільки пригадую набагато менша чим навіть українська. Це б не біда. Але у випадку чого політична система в Німеччині дуже сильно заселена травоїдними. І це ще б півбіди але вона інфільтрована аґентами Кремля чи не більше чим Україна. Була б вона на кордоні з Росією то невідомо чи Захарберґ би не був президентом Берлінської Народної Республіки. Тому Трамп якраз багато що може зробити з Німеччиною. Але насправді невідомо що вичудить Трамп. Відомо тільки що обов'язково вичудить. Трамп не є червоношиїм. Він ніколи не належав до пролетаріату. Він тільки придурок. Хоч то добре. ) В зовнішній політиці вона буде кращою чим Обама. І тим більше Трамп.
O-oooo...is so sad.You hurt my feelings , common. And do you know why? ..... в мене німецька машина (правда зроблена в Алабамі) Щоб бути реднеком не обовязково бути пролетарієм.Redneck іt's a Lifestyle. It's the way expressing yourself. А для Трампа найкраще підходить те що він є arrogant jerk. А во візьміть "нашу бабушку" Королеву Канади Єлізавету ІІ , яка цими вихідними святкує 90 років. Приємна мила особа.Люди її люблять (не всі).Частина населення її любить , а частині вона пофік. Але ніхто не ненавидить. Кілька років назад вона була в школі де вчиться моя дочка і робила фотографію з дітьми.То в мої малої вона є.
Сандерс пішов на поступки. Зустрівся із Обамою. Обіцяв помагати Гиларі воювати проти Трампа. Якась частина його фанатів ще може побуянити але думаю що недовго. Партія знешкодила можливість потенційної "громадянської війни".
В Анґлії з нормандської династії яка правила останніх майже 1000 років було чотири королеви які правили. Не рахую дітей дівчат. Не пригадую чи такі навіть були але можливо. Елізабета І була дуже успішною. Вікторія була досить успішною. Сучасна також успішна хоча вона досить декоративний правитель. Єдина не успішна це напівсестра Елізабети Кривава Мері. Тобто 75% успішних. І 75% правили дуже довго. Кривава Мері швидко була увязнена у Вежі. Шотландці із французами пробували посадити свою королеву на анґлійський трон але це вже трохи інше. В порівнянні із чоловіками непоганий %. Принаймні немає божевільних і з відтятими парламентом головами. ) Хоча Кривава Мері в цю катеґорію підходить. Але вона одна. Мадам Клинтон не буде Кривавою Мері. Не знаю звідки Самойлович бере свою статистику.
Не зовсім. Йдеться про білий сільський і міський пролетаріат півдня і заходу. Цей вислів вже піддавався критиці останнім часом як расистський. І скоро стане не політкоректним. Він також відноситься до класу і території. Не чого доброго він країні не несе. Уряд винен в тому що ці маси по суті в ґенераціях буди залишені без освіти. Починаючи із неадекватної середньої і недоступної вищої. В США середня освіта на початку 20 століття була кращою чим нинішня вища в багатьох університетах. Я не маю на увазі Айві Ліґу де я вчився. Але типові університети бажають кращого. І навіть вони платні. Що для вихідців із бідних родин робить їх недоступними. Навіть Айві Ліґа має проблеми із професурою опісля Великого Покоління. Надто багато придурків які і в середній школі не повинні би були вчити. Але там ще пів-біди.
Він може говорити як "червоношийка" до своїх виборців. Але він таким не є. Він є екземпляром розпущеної, брехливої і цинічної фінансової еліти.
Від цього це має початок. Але вже не пролетаріат.Є багаті реднеки і дуже багаті. Це певна категрія населення , яка дальше перебуває бути білою. , здебільшого англо-/ірландського походження.З класичними для цього середовища іменами -.....Біллі Рей ,Біллі Боб , Честер , Джошава....і жіночими Бетті Лу , Бетті Су , Біллі Джін....Це що в голову приходить.Є і нші. A також повинно бути -любов до зброї , що року відвідувати NASCAR. Обовязковий атрибут -прапор Конфедератів.Трак , бажано з великими колесами.Явно не любити японські машини.Називати їх Japcrap і зразу не долюблювати всіх тих хто на них їздить.Німецькі є ОК. Кантрі музика , служба в армії , патріотизм - це теж має бути присутнє. Полювання на крокодилів , вирощування коней , або просто нічого не робити - це вже залежить від фінансів і також місця проживання. Я живу в серці канадського реднеківського Заходу.
В останній понеділок травня в Канаді вихідний - Victoria Day. В народі це Свято називають початком літнього сезону.