Що у світі чути

Америка

Posted by Ворон on 11 лют 2016 відповідей - 800
  1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

2. Patrick

Patrick Well-Known Member

...ой чую що буде Трамп.І всі ті закони прийняті зараз підуть коту під хвіст.
    Він (Трамп) навіть перших 4 років не добуде. ....але насрати встигне.
    Весь інтернет буде в його перлах....але це буде потім.
    А спочатку буде дружба (відносна) з Ху@лом і забування за Україну...на деякий час.
    Але важливий для України.Хочу щоб я помилився.

3. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Та фіг шо зміниться. Трамп театрал, говорить то, що хоче чути плебс. Навіть в америці президент - вже більш репрезентативне місце. Насправді керують інші.

4. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Не буде Трамп президентом. Це не попередні вибори коли до кінця було тяжко передбачити. Йому навіть не світить.

• Подобається Подобається x 1
  5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Подобається Подобається x 2
  7. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

THE DANGEROUS ACCEPTANCE OF DONALD TRUMP

Чудова стаття в Ню Йоркері. Вартує звернути увагу на подібну до путінської тактику постійної неймовірної брехні яку використовує Трамп. Він також є постмодерним аспірантом диктатури. Гідним учнем Путіна.

• Інформативно Інформативно x 1
  9. Patrick

Patrick Well-Known Member

Ну і що з того?
    Ті що голосують зa Трампа , їм хоч кіл на голові тиши.Вони все одно проголосують.
    Я би голосував за Гіларі , але це я.
    А реднеки з Монтани і Айдаго з якими по роботі мені доводиться співпрацювати будуть голосувати за Трампа.Основний аргумент - республіканець.
    І вони більше нічого слухати не хочуть.Але хочуть таку медицину як в Канаді....ну і будь мудрий.
    Доречі чого в них такі побиті траки? В вас що іншуранс дорогий?..та ніби ні.
    Розібє реднек трак - розбита фара , зігнутий бампер і так їздить місяцями не ремонтує.В Канаді поліція би зупиняла за таке.

Останнє редагування: 22 тра 2016
  10. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Патрік, ти би ше на Фльориді подивився, де тохогляду нема. Там реднековські траки ше побитіші.

11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ще багато часу попереду. Ті що голосуватимуть за Трампа в будь-якому випадку не є більшістю. Стаття в Ню Йоркері не розрахована на "червоні" штати а на консолідацію демократичної партії і "незалежних". А також на "перехідні" штати. Вона добра стаття і сама по собі.

Повертаючись до виборів, вже недовго залишилось до демократичної конвенції. В ній є гостра критика Сандерса і нагадування про те як ультраліві допомогли Гітлєру. Сандерс зі своєю армією яка майже така ж за чисельністю як у Гиларі створює певний дискомфорт останній враховуючи що вона одночасно відбивається і від Трампа. Тому питання консолідації двох армій є вже на часі. Повністю воно завершиться тільки десь за місяць опісля конвенції. Прихильники Сандерса повинні психолоґічно пережити поразку. Хоч це буде меншою проблемою ніж у позаминулих виборах (Гиларі-Обама). Підготовка до цього вже починається зараз. Сандерсовці вже буянили десь тиждень назад. Але серйозні масові бійки на цей раз не передбачаються. Об'єднана армія буде дуже сильною. Але цьому передуватиме дуже велика кількість перемовин і полеміки.

Останнє редагування: 22 тра 2016
  12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Як у 1968 наприклад.

View: https://youtu.be/1Iye1NQy1NY

Не варто забувати що демократична партія могла об'єднувати всіх, від лівих лібералів до ККК. Цього разу ККК точно не буде але помірковані праві центристи скорше підтримають Клинтон чим Трампа.

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Гамерика з глузду з'їхала зі своїм Трампом. Такого клоуна на весь світ давно не було. Шо за йохнуті за нього голосують, навіть уявити собі не можу.

14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Work It
    Is dating worth the effort?
    BY ALEXANDRA SCHWARTZ

Наткнувся на цікаву статтю про рандки в США. Аналіз за останніх 130 років. Із фокусом на сучасності і соціальних групах.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Texas teen guilty in murder of Iraqi who had just arrived in U.S.

Техаський підліток був визнаний винним у вбивстві іракського еміґранта якого застрелив на стоянці біля квартирного будинку.
    Підлітку грозить до 99 років тюрми.

Чому всілякі грушники отримують менше 14 років в Україні? Їхні злочини набагато тяжчі?

16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Смішно Смішно x 1
  17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Democrats, seeking unity, give Sanders say in party platform

Вже появилась спроба домовитись із Сандерсом.

Сандерс отримає можливість на призначення 5 членів для написання платформи. Клинтон 6, Шульц 4.

18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

The Wars of Vladimir Putin

Timothy Snyder

Ревю трьох книжок.

19. manur

manur Well-Known Member

Це якась наліпка в паспорті мого сина. Що воно таке? Каже, що через 1,5 тижні летить за окіян.......

Ну, завтра додому приїде, то розкаже....

віза 11.jpg

20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Це віза. До 09-25-16.

J-1

J-1 Visa

J-1 visa - Wikipedia, the free encyclopedia

а де твій аватар? :)