Що у світі чути

Америка

Posted by Ворон on 11 лют 2016 відповідей - 800
  1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Сильно написано.

2. Patrick

Patrick Well-Known Member

Зараз також роблять прямі трансляції з місця подій.ВВС і CNN роблять це дуже добре.Anderson Cooper 360 передача по CNN і BBC з Каtty Kay.Все дуже добре освітлюють і розказують.
    Останні прямі включення (якщо не рахувати вибори) були з Парижу з Erin Burnett.
    Памятаю дивився трансляції з Майдану , коли було пряме включення після розстрілу Небесної Сотні....
    Упаси , Боже ! Хай більше НІКОЛИ(!!!) не буде таких прямих включень.

Anyway , як би там не було ми кожний залишимся при своїй думці.Тому розмова не про це , а про те що я виділив
    Якщо так все дорого , то Ви не думали десь переїхати?
    На північ в Гартфорд (Коннектикут) або в Нью Джерзі.
    Це Ваша справа , я просто гіпотетично роздумую.
    Я колись жив в Торонто і теж з відтам поїхав... щось загубив , але більше здобув і не жалію.Хоч Торонто все одно люблю.... а тут на північному заході дуже гарне північне сяйво(жартую).:)))
    І зима від середини жовтня до початку травня...Була. Я ще застав такі зими з -40 морозами.Але останні кілька років морозів майже було.І тепер весна скоро почалася з початком березня

Як би мав можливість то би переїхав в Сан Дієґо під мексиканську границю.Ціни там не дорогі.І зимових речей не треба.
    Українців там не має , але мене це не бадрує.Навіть може і краще.

Останнє редагування: 30 кві 2016
  3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я не про себе писав.
    А місто знахабнілим олігархам здавати ніхто не буде. Їм боюсь скоро доведеться втікати в парник Ху№ла. Там будуть висиджувати страусові яйця разом із відомим професором.

• Подобається Подобається x 2
  4. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

5. Patrick

НІхто нікуда не поїде , звичайно.
    Місто як жило , так і буде жити.
    В час загострення введуть National Guard.Якщо треба зроблять комендантську годину і все стане на свої місця.

• Подобається Подобається x 1
  6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ну, ну.

7. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Так як Трамп говорив що Клинтон виграє тільки через те що жінка, з’явились портрети Трампа як жінки. Донни Трамп. :)))

Trump deals Clinton a winning card

8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

9. Patrick

Прочитав і прослухав відео.

За libel law , то таке.Хтось щось написав , сказав ...херня одним словом.
    А за НАТО ...він як це не страшно , але він в дечому правий.
    Але не думаю що він це буде робити.Йому просто не дадуть.Піде проти .Буде те саме що з Кенеді.

10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Він ніколи не стане президентом. По багатьох причинах.

11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

З його вуст це демаґоґія. Він намагається перетягнути прихильників Сандерса які будуть незадоволені Клинтон через зовнішню політику. Але це намарно. Може кілька і перейдуть до нього із "незалежних". Але набагато менше чим невдоволених Трампом поміркованих республіканців які проголосують за Клинтон. Переглядати НАТО під час кризи ніхто не буде. Це добрий збуджувач в країні де росте незадоволення але абсолютно безвідповідальний. Дорожче обійдеться потім.

12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Не зовсім. Трамп хоче отримати право судити ЗМІ на гроші. Публічні особи не мають широких прав стосовно ЗМІ. Це суперечить Конституції. Я абсолютно проти того щоб олігархи отримали право затикати роти ЗМІ і проти Конституційного перевороту ім. Трампа.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тоді я спокійний... Бо мені він теж не тойво....

14. prius

prius Well-Known Member

Я б дуже хотів бачити висячим вниз головою на Sears Tower

• Смішно Смішно x 1
  15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Є Трамп Товер. :)))

16. Patrick

Навіть якщо він стане президентом , нічого суттєво він міняти не буде.Він так любить полялякати і все.
    Не думаю що він буде будувати обіцяний паркан з Мексикою чи скорочувати бізнес з Китаєм - про що він постійно наголошує.
    Не кажучи вже про НАТО.
    Що до останнього , то там реформи будуть , але не від Трампа.Воно з часом розширить свою географію ( змінивши назву) Деякі країни відпадуть , а деякі появляться.Такі як Австралія і Нов.Зеландія.
    Бо в цих рамках яке воно зараз є - там існує найменше 2 "кола довіри" .Те про що США , Британія і Канада діляться між собою інформацією , повязані логістикою і іншим речами.
    То цього не має між США і Іспанією чи навіть Францією чи Німеччиною.

17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Якщо судити за його рекламою то не знаю. Таки здається що буде.

View: https://youtu.be/Qg0pO9VG1J8

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Чому така велечезна різниця між США і Канадою? В сенсі що США супер потужна країна, наддержава яка безперечно найсильніше впливає на весь решта світ, з купою супер іноваційних глобальних фірм типу Епела чи Гугля, а Канада таке собі тихе болото, країна яка собі замкнена сама на себе, живе собі в тепличних умовах і нікуди не лізе. Початкові умови, ресурси, люди, географічне положення, все дуже схоже, а така різниця...

19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

В Канаді недавно було 30 міл. Тепер не знаю скільки але не впевнений чи більше чим в Україні. В США десь 200 міл. Канада більша від США але північніша і значна частина припадає на широти тяжкі для проживання. Як північ Швеції. Там людей не густо.

20. Patrick

Чому нікуда не лізе?
    Країна приймає участь в всіх миротворчих операція що були - Югославія ,Ірак (Буря в пустелі) , Афганістан , знову Ірак (спец.підрозділи) .Тепер була Сирія.
    Ви просто не цікавитеся...
    Кілька років назад командир військ НАТО (chief of nato forces) був з Канади.
    Країна розвинута , всюди гайвеї , каналізація , вода з крану, інтернет.Навіть на крайній півночі.
    Армія Канади маленька , но сучасна.
    Населення країни 35млн.А в США 315.

а де твій аватар? :)