Зараз також роблять прямі трансляції з місця подій.ВВС і CNN роблять це дуже добре.Anderson Cooper 360 передача по CNN і BBC з Каtty Kay.Все дуже добре освітлюють і розказують. Останні прямі включення (якщо не рахувати вибори) були з Парижу з Erin Burnett. Памятаю дивився трансляції з Майдану , коли було пряме включення після розстрілу Небесної Сотні.... Упаси , Боже ! Хай більше НІКОЛИ(!!!) не буде таких прямих включень. Anyway , як би там не було ми кожний залишимся при своїй думці.Тому розмова не про це , а про те що я виділив Якщо так все дорого , то Ви не думали десь переїхати? На північ в Гартфорд (Коннектикут) або в Нью Джерзі. Це Ваша справа , я просто гіпотетично роздумую. Я колись жив в Торонто і теж з відтам поїхав... щось загубив , але більше здобув і не жалію.Хоч Торонто все одно люблю.... а тут на північному заході дуже гарне північне сяйво(жартую). І зима від середини жовтня до початку травня...Була. Я ще застав такі зими з -40 морозами.Але останні кілька років морозів майже було.І тепер весна скоро почалася з початком березня Як би мав можливість то би переїхав в Сан Дієґо під мексиканську границю.Ціни там не дорогі.І зимових речей не треба. Українців там не має , але мене це не бадрує.Навіть може і краще.
Я не про себе писав. А місто знахабнілим олігархам здавати ніхто не буде. Їм боюсь скоро доведеться втікати в парник Ху№ла. Там будуть висиджувати страусові яйця разом із відомим професором.
Fights follow Trump rally in Southern California, about 20 arrested Тим часом у Каліфорнії тим хто підтримують Трампа набили писки.
НІхто нікуда не поїде , звичайно. Місто як жило , так і буде жити. В час загострення введуть National Guard.Якщо треба зроблять комендантську годину і все стане на свої місця.
Так як Трамп говорив що Клинтон виграє тільки через те що жінка, з’явились портрети Трампа як жінки. Донни Трамп. Thus heralding the obvious question: What if Trump were a woman? Imagine a Donna Trump running as a Republican who: ●Got her start with more than $1 million from her father’s business, parlayed into billions via four bankruptcies and various business failures. ● Wouldn’t disclose tax returns and donated to numerous Democrats, including Hillary Clinton. ● Ran a university racked by allegations of fraud. ● Imported two of her three husbands from overseas, one of them on a “model” visa, and dumped the second husband days before their prenuptial agreement could hurt her wallet. ●Put her third husband on her plane, naked and handcuffed on a bear rug for a photo shoot she said was “classy.” ● Said her son was so handsome she’d date him if he weren’t her son. ● Said women who had abortions should be punished (if abortion were illegal). ● Knew nothing about foreign policy or even how to pronounce the names of countries. ● Routinely cursed, called people names, demonized her opponents, as well as Mexicans, Muslims and others, and called men dogs, morons and fat slobs. If Trump were a woman, not only would he not get 5 percent of the vote, but also he would be tarred, feathered, branded and ridden out of town backward on a donkey. Voters male and female would recognize immediately that such a woman was inappropriate, lacking in quality and character, perhaps more than a little crazy — and utterly unqualified to be president of the United States. Trump deals Clinton a winning card
Прочитав і прослухав відео. За libel law , то таке.Хтось щось написав , сказав ...херня одним словом. А за НАТО ...він як це не страшно , але він в дечому правий. Але не думаю що він це буде робити.Йому просто не дадуть.Піде проти .Буде те саме що з Кенеді.
З його вуст це демаґоґія. Він намагається перетягнути прихильників Сандерса які будуть незадоволені Клинтон через зовнішню політику. Але це намарно. Може кілька і перейдуть до нього із "незалежних". Але набагато менше чим невдоволених Трампом поміркованих республіканців які проголосують за Клинтон. Переглядати НАТО під час кризи ніхто не буде. Це добрий збуджувач в країні де росте незадоволення але абсолютно безвідповідальний. Дорожче обійдеться потім.
Не зовсім. Трамп хоче отримати право судити ЗМІ на гроші. Публічні особи не мають широких прав стосовно ЗМІ. Це суперечить Конституції. Я абсолютно проти того щоб олігархи отримали право затикати роти ЗМІ і проти Конституційного перевороту ім. Трампа.
Навіть якщо він стане президентом , нічого суттєво він міняти не буде.Він так любить полялякати і все. Не думаю що він буде будувати обіцяний паркан з Мексикою чи скорочувати бізнес з Китаєм - про що він постійно наголошує. Не кажучи вже про НАТО. Що до останнього , то там реформи будуть , але не від Трампа.Воно з часом розширить свою географію ( змінивши назву) Деякі країни відпадуть , а деякі появляться.Такі як Австралія і Нов.Зеландія. Бо в цих рамках яке воно зараз є - там існує найменше 2 "кола довіри" .Те про що США , Британія і Канада діляться між собою інформацією , повязані логістикою і іншим речами. То цього не має між США і Іспанією чи навіть Францією чи Німеччиною.
Чому така велечезна різниця між США і Канадою? В сенсі що США супер потужна країна, наддержава яка безперечно найсильніше впливає на весь решта світ, з купою супер іноваційних глобальних фірм типу Епела чи Гугля, а Канада таке собі тихе болото, країна яка собі замкнена сама на себе, живе собі в тепличних умовах і нікуди не лізе. Початкові умови, ресурси, люди, географічне положення, все дуже схоже, а така різниця...
В Канаді недавно було 30 міл. Тепер не знаю скільки але не впевнений чи більше чим в Україні. В США десь 200 міл. Канада більша від США але північніша і значна частина припадає на широти тяжкі для проживання. Як північ Швеції. Там людей не густо.
Чому нікуда не лізе? Країна приймає участь в всіх миротворчих операція що були - Югославія ,Ірак (Буря в пустелі) , Афганістан , знову Ірак (спец.підрозділи) .Тепер була Сирія. Ви просто не цікавитеся... Кілька років назад командир військ НАТО (chief of nato forces) був з Канади. Країна розвинута , всюди гайвеї , каналізація , вода з крану, інтернет.Навіть на крайній півночі. Армія Канади маленька , но сучасна. Населення країни 35млн.А в США 315.