Що у світі чути

Америка

Posted by Ворон on 11 лют 2016 відповідей - 800
  1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ви щось неправильно почули. А що саме я без поняття.

2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Після революції вона підспівувала Кіссинджеру. Щось зовсім інше чим зараз.

• Інформативно Інформативно x 1
  3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну як же...на 17-18 секунді вашого відео ведуча каже про "інфлуенс магарич бізнесменс"

View: https://youtu.be/CtjjJZxlItU?t=16s

4. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

це "меґа рич" mega rich. "дуже багатих". Ви неправильно перекладаєте ґ як г. Тому і плутаєтесь.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Hyligan

Hyligan Іронічний

:haha: Я б мабуть сам не здогадався, вона настільки разом ті слова говорить і настільки воно схоже на "могорич"

6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ви просто захотіли почути "могорич". Вона дуже чітко говорила меґа рич. Слова чуються окремо. Тим більше що слово меґарич не існує. :)

7. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну я ж не можу точно знати яких слів не існує, так як кожного дня зустрічаю кілька нових :mocking:. А як "Bazaar" існує, то чому б "могорич"у не існувати :mocking:, тим більше шо пряма асоціація з корупцією "зробити за могорич" з кумівством :)))
    Ладно, шось я зводжу тему на манівці, час зупинитись з могоричами :)

• Смішно Смішно x 1
  8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Подобається Подобається x 2
  9. Patrick

Patrick Well-Known Member

10. Patrick

Patrick Well-Known Member

Bazaar - старе слово з перської/турецької мови.Яке стало інтернаціональним
    А "могорич"....то не впевнений чи в сусідній Польщі його знають.
    ...моя дитина точно такого слова не знає. Хоч українську розуміє. (вона знає слово "маршрутка")

• Подобається Подобається x 1
  11. @Hyligan :good:Ви мені продовжили життя хвилин на п'ять :)

Думала-думала, що ж він таке почув, і як то англійською буде "могорич"? Дуже кльове непорозуміння ))

• Смішно Смішно x 1
  12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

В нашій околиці вибори були без будь-яких проблем. Не було якихось великих черг або неорганізованості. Інструкції будь-яка особа з мінімальним ІКю могла розібрати. Стояли столи де видавались бюлетені за адресами. Наскільки розумію кожен стіл відповідав серії адрес. Бюлетені для республіканців я бачив своїми очима. Хоч і не тримав у своїх руках. Але не сумніваюсь що мене б не побили якби я їх попросив. Чи може б застрелили як москаля у Львові? Навіть не знаю...

За ґетта не берусь говорити. Ґетта це Донбас. Мені не потрібно їхати на Донбас. Досить сісти на метро і за пів години я на Донбасі. Не сучасному звичайно. Але соціокультурно це те саме. І люди і звичаї. В минулому і поліція там не з’являлась. Я знаю що таке переходити ґетто вночі коли там стріляють. У 80-90 роки. Зараз там тихо але воно все одно ґетто. Тому зовсім не дивує що там могли бути якісь порушення. Може і були. Там бардак. Хоч щодо корупції то трохи смішно у цьому випадку. Це було не загальне голосування. Тому який практичний зиск могла мати корупція я без поняття.

Найбільше нарікань було на те що "незалежним" не дозволяли голосувати. Але це закон в Н.Й. Зовсім не новий. Ті що реєструвались такими могли поміняти реєстрацію наперед. І повинні би були знати що до партійного голосування вони не допускаються. Думаю що багато прибульців із інших штатів хочуть підігнати закони під себе а не навпаки. Мені цей закон особисто подобається. Якщо хтось хоче голосувати в дем. партії то повинен реєструватись демократом. Для великого штату це добрий закон. В маленьких штатах там трохи інакше все.

13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

The Quiet American
    Замітка. Ґенуезька сім’я одна із п’яти мафіозних сімей яка базована в нижньому Мангеттені.

Тихий американець.
    Стаття про Януковича, Манафорта і Трампа.

• Подобається Подобається x 2
  14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Тут про те як Манафорт і Девіс кинули Дерипаску і заодно підмочили репутацію МкКейну. Чудова стаття. Там і про Анґолу і про Кашмір. І про Фірташа з Путіним. І про багатьох інших. "Де Манафорт? Возить Януковича по Москві."

15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

У США затримані дві росіянки

У Каліфорнії затримано трьох осіб, пов'язаних зі стрільцем з Сан-Бернардіно Саїдом Фаруком, двоє з яких - росіянки.

Про це повідомляє Reuters.

Відзначається, що заарештовані були брат стрілка Рахіль Фарук, його дружина, росіянка Тетяна Фарук і її сестра, також росіянка, Марія Черних.

Слідство вважає, що брат Фарука Енріке Маркес за гроші погодився одружитися на Черних, щоб та змогла залишитися в США. Черних також звинувачують в шахрайстві і дачі неправдивих свідчень. Їй загрожує до 25 років в'язниці.

Сестра Черних Тетяна Фарук і її чоловік звинувачуються в тому, що вони брали участь в змові. Їм загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Адвокати затриманих не коментують ситуацію.

Саїд Фарук-молодший і його дружина Ташфін Малик 3 грудня влаштували стрілянину в центрі допомоги людям з обмеженими можливостями в американському місті Сан-Бернадіно, в результаті чого загинули 14 осіб. При спроби затримання поліція застрелила подружжя.

16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Один з небагатьох добрих журналістів на Н.Й.Таймс. Республіканець. Тут про Трампа і Америку.

http://www.nytimes.com/2016/04/29/o...=WhatsNext&contentID=WhatsNext&pgtype=article

Це один із старих справді добрих журналістів яких зараз мало.
    Дуже добре описав сьогоднішній момент. Який насправді не про Трампа. Трамп це радше фурункула моменту. Її завтра не буде але усі проблеми залишаться і будуть тільки погіршуватись якщо їх далі іґнорувати як це робилось донедавна. І частково й сьогодні. Але вони на щастя піднімаються вже частіше і частіше. У 90-ті мало хто про це хотів слухати. Про ідіотизм 2000-х навіть не хочу згадувати.

17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Цікавий коментар до статті із Н.Дж.

Тут вірно виділена одна із причин яка надихає електорат Трампа. І відверте озлоблення стосовно "ліберальної інтеліґенції" яка варто зазначити справді біллю і проблемами пацючої американської більшості не цікавилась. Рух Сандерса це також в собі має. Хоч на відміну від руху Трампа він не є ірраціональним.

18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Якраз на підтвердження. Це революціонер із табору Сандерса. Із ультимативною риторикою. Бідний Брукс отримує на горіхи зі всіх сторін.

19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

А ось і революціонер із Тексасу. Цей здається готовий підтримати і Сандерса і Трампа. :)
    Це звичайно коментарі в газеті. Але ситуація насправді неспокійна. Направити усю цю стихію в здорове русло наступному президенту буде нелегко.
    Спокійні часи закінчились. Надовго.

20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Там багато цікавих коментарів. Як цей з Атланти. Не знаю що там Трамп "робить" але злість на еліти реальна. Що не коментар то революційний маніфест.

а де твій аватар? :)