Наша волонтерка ненавидить Трампа мабуть навіть більше ніж ми Ху№ла, прото якась всепоглинаюча ненависть....Каже якщо Трамп переможе, то вона залишиться в Україні, Я розреготався, думав жартує, а нє...вона серйозно
Трамп дурний як валянок. Його багато хто не любить. Він не виграє загальні вибори. Не буде у нього достатньої підтримки по усій країні. А ті що підтримували Сандерса перейдуть на сторону Клинтон.
То тількі в кіно,але і болота і пилюки на вулицях нема,нема голої землі ,все засаджено травою яка завжди підстригаєтся і поливають,тому багна немає,у львові кожний день тер пастою мешти,тут вже забув що то таке
Я не можу зрозуміти, як "дурний як валянок" може бути двічі мільярдером і кандидатом в презики від республіканців?
Це правда. За багном потрібно в ліс їхати. Так його тяжко знайти. І вулиці чисті від речей які мажуться або пилюки. Коли сніг буває тоді може бути багато брудної води при відлизі. Але він у нас рідко коли буває.
Він успадкував гроші. Тому нічого дивного. А ось це у республіканців питайтесь. Я їм сам дивуюсь. №2 Круз у них також не дуже кращий. Але чому виборці підтримують Трампа і Сандерса має відповідь. І ті і другі невдоволені станом в якому країна. І причини невдоволення в принципі одинакові. Тому зміни у країні будуть. Це тільки початок. Трамп на роль реформатора звичайно що не надається. Сандерс дещо недотягує як на мене. Але Клинтон пішла вліво у результаті. Хоч вона реформатором також не буде. Але базу для майбутніх реформ вона може створити. Думаю що реальність її до цього спонукає.
Повернувся із зустрічі із панеллю. Властиво була презентація землевласників зранку і мешканців опісля полудня. Коло 30 чоловік разом. Один із наших адвокатів був в ударі. Казав що забув підготований текст і говорив експромтом. Дуже вдало говорив. Але це ще буде довго тягнутись. Минулого року вдалось заморозити квартплати у Н.Й. Думаю цього року також вдасться. Багато землевласників-кровопивць будуть незадоволені.
Коли Трамп виграв Super Tuesday найпопулярнішим трендом в Google було "Як переїхати в Канаду" ( з США) 'How to move to Canada' searches up 1000% in the US after Trump Super Tuesday win
Який зараз середній рент $ в Lower Manhattan на 2bdm коло 1000 sq ft? Звичайний будинок , без дормена , щоб було чисто і спокійно з 1 паркінгом. І по Мангеттену в цілому які ціни? ...навіть Південний Бронкc. Або що можна зараз дістати за $1600- $2200/місяць?
3гідний.Але як би там не було.В помешканні людей все одно чистіше ніж на вулиці (деколи буває навпаки). Пилюки не має - але плюють , кидають недопалки (хоч штраф в нас $250) , собаки ( хоч знову господар за ними мусить прибрати).Розлиті і липкі напитки і т.д. А потім це все нести до хати на світлі карпети , де дитина лазить і бере все руками , а потім руки до рота пхає.... А коли на вулиці спека , то виплюнута жувачка "намертво" липне до взуття.Яку тяжко відчистити.
Я маю під рукою тільки статистику по цілому НЙ. Середня квартплата за 2014 повністю приватні 1299 реґульовані 1200 нереґульовані 1500 Це по всьому місту включаючи бідні частини. Щодо цін де я живу, за рекламою. То десь приблизно у такому діапазоні. Якщо ми говоримо про нереґульовані. Реґульовані зараз знайти тяжко. Також не думайте що це будуть зручні помешкання. Старі робітничі будинки. Кількість перенаселених квартир у місті зросла з 24% у 2002 до 30% у 2014. Але поза цифрами, реальність набагато брутальніша. Виживання пенсіонерів під час Блумберґа вже одне вимагає розстрілу останнього. Може дійти до ґлобальної чистки еліт евентуально. Починаю схилятись до думки що вони на це заслужили. В наступні 20 років це стане зрозумілим остаточно.
Я не великий знаток біографії Трампа, але здаєтья він зробив купу бабла під час якоїсь там кризи, коли всі землю і нерухомість спихали, а він скупив задешево може справді розумні знали шо криза, а дурень побачив шо дешево і затарився, тай наварив мілЯрД
Ну так я і думав... Ці апартменти по $5К+ я бачив на сайдах. Я мав на увазі регульовані про які Ви згадали. Хоча середня ціна така сама як Ванкувері чи Торонто чи навіть в нас. Один час коли продав хату і був в пошуках купляння кондомініума я жив в апартменті і платив $1545 за 2 bdm i 2 лазнички + $80 за паркінг+ електрика ($50-$55/місяць) + кабель/TV - інтернет. І нічого там особливого не було.Було чисто , тихо і був gym.Було секюріті. Апартмент правда був великий майже 2000 sq ft і був центральний кондиціонер.І район був не злий з дорогими хатами по сусідству
В моєму будинку така ціна. Якщо знімати сьогодні. Такі сьогодні знайти неможливо. У 80-ті тут їх можна було знайти за 100-200 дол. через газету. Без особливих потуг. В тому і проблема. Місто не може довго так існувати. Два тижні назад когось зарізали по сусідству. Зірветься скоро. Хоч це вже не моя проблема.
Непотрібно бути великим знавцем Трампа. Ворон всьо пояснить. Trump’s new image-maker honed his ‘dark’ arts in Ukraine Paul Manafort’s work with Viktor Yanukovich is a showcase of his talents Ось новий творець образу Трампа. Він же старий творець образу Януковича. Сподобався "розумний" Янукович?
Тут цікаво що їхні образи створює одна людина. На протистоянні і демаґоґії. У Трампа він не один і прийшов до нього десь місяць назад. Сам Трамп як особа різниться і від Йолопа і від кремлівського паяца. Але спільне те що на посаду він зовсім не надається. Трамп це багатий самодур який з дитинства звик що його цілують в дупу. Він настільки далекий від сприйняття будь-якої реальності наскільки це можливо. Все інше опісля цього насправді другорядне. Але його команда його витягує. Все одно не думаю що американці зроблять українську помилку. Він буде мати від 20 до 40 % макс. делеґатів на загальних виборах. 40% це оптимістично але може бути.