Амазонки Карпат.

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем консультант, 2 лют 2009.

1. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Гм...:blush: Я знаю як можуть виглядати дівчатка та як виглядают емо-дівчатка. :mocking:

2. консультант

консультант Дуже важлива персона

Ці дві дівчини на першому фото, з ціпом та сокирчиною - це учні школи бойового гопака Марина та Христина під час зборів в Карпатах. Їхнім тренером є дружина Володимира Пилата /засновника школи/ - Катерина, вона по центрі на фото з дівчатами. /фото взяте з календаря за 2009 рік/. На іншому фото, яке сьогодні зробив мобільним телефоном в центрі Володимир Пилат, ліворуч від Пилата - пан Василь, інструктор з духовної практики, праворуч -, я, Степан - консультант з проблематичних питань, внизу навприсядки - пан Богдан - фінансовий директор та діючий тренер.

3. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

а на календар могли би професійного фотографа пошукати. Я не спец, але знимочка м'ягко кажучи... Ота мобілкою і то ліпша

• Подобається Подобається x 2
  4. консультант

Це його повний вигляд.

5. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

та я зрозуміла, що то скан був. але я б таке на календар не пустила. симпатичні люди, цікава тема - там таке поле для того, аби зробити нормальні якісні фото... Я навіть зрозуміла ідею, котру хотіли донести саме такою постановкою, але реалізація все одно невдала. нема потрібної картинки.

• Подобається Подобається x 2
  6. консультант

Моливо й так, але це в стилі пані Катерини. Вона серйозний лідер і тренер.

Останнє редагування модератором: 15 лют 2009
    • Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)