християнський рок!!! що, га?!! який-який рок?!.. такі були у мене емоції, коли я вперше почув про такий напрямок в рок-музиці, це щось на кшталт "дитячих наркотиків", "сонце вночі" та "людський фотосинтез" -- речі цілком не поєднувані... але такий феномен існує!.. більше того -- навіть є дуже популярний та розповсюджений, піджанрів є купа-купезна, навіть, так званий, вайт-метал (на противагу похмурому антихристиянському блек-металу)... головна ознака християнського року -- вірші на християнську тематику... кілька музичних колективів, які також щиро можна назвати християнсько-роковими, я уже називав... наприклад, пі-оу-ді () чи ред, та будь-яка рок-команда, якщо заспіває про Христа -- стане автоматично християнською роковою... узагалі в сучасній рок-музиці часто-густо змішуються різноманітні жанри, і тому [STRIKE]музичним критикам так багато платять за їх критику[/STRIKE] важко по одній-двох піснях визначити напрямок...
Chevelle дуже м’який голос у соліста[STRIKE], от би йому у віденському церковному хорі хлопчиків співати )))))[/STRIKE] але злі язики кажуть, що саме такий тембр голосу зачіпає за живе (і не тільки жінок), а зовсім не утробний бас чи баритон... хороша п’ятибальна музика... пс. у мене від приспіву в "Vitamin R" мурашки по шкірі... :o
Skillet ось який має бути голос у справжнього рок-співака!.. [STRIKE]прокурений і пропитий[/STRIKE] хрипкуватий!.. )
blue october відома альтернативна команда зі сполучених штатів грає трошки сумну, трошки депресивну, але зовсім неагресивну (що не властиво хард-року) музику! а соліст команди особисто мені нагадує пана сімачко з колишньої роботи. тільки пан сімачко очі не підфарбовує (чи підфарборвує? ні, не підфарбовує! 100%
ще одна альтернативна команда! Breaking Benjamin, що в перекладі означає "поломаний веніамін", "облом “вєніка”", "довбаний бєня" або якось так :rolleyes: як можна побачити -- один з кліпів, це є саундтрек до фільму "суррогати".
це ще далеко не кінець! ще будуть кілька суперпопулярних альтернативних команд, буде треш-метал, індастріал ецетера.