В Угорщині казали що гуляш і сало. В реалі комплекс причин. Не мало прикладів товстих довгожителів типу сера Черчілля що випивають і палять .
Середня маса європейського і Пн. Американського пенсіонера підвищується тривалість життя збільшується. Але може бути ото медики винні? Всі карти смерті переплутали.
пенсіонерів - так... старіння нації чули таке? а от молоді меншає... хоч у наш час і війн загалом менше... але молоді люди більше перебувають під впливом отих-от шкідливих звичок... отож пенсіонери живуть довше... а чи сучасні 20-ти-літки доживуть до пенсії з таким от життям?
Багато хто з тих молодих не погано інфоріровани про шкідливи звички. Але вони цього Емо-Готи і жити до старості не бажають . Це явище геронтофобіей б назвав, сам грішний.
Так але раніше геронтофобіі було меньшь.Жіл поряд з дідусями і бабусями. Це було нормальне- горбатенька з целюлітом ,відвислими цiцьками та тонкіми волоссями, зморщена. Тепер говорять- не хочу жити після 35 років.
І це не нове, тако ж завжди було . Людині (як істоті, не конкретній персоні) страшно старіти. Завжди знаходились ті, у кого цей страх доходив до фобій у різних вираженнях.
а есть мнение , чтобы быстрее споить народ у которого генофонд имеет броню против алкогольной зависимости(европейцы) нада его смешать с другими народами , что мы сейчас и имеем , нереальный поток азиатов и негров например китаец привыкает к алкоголю так же само как обычный человек к героину , негры тоже очень быстро спиваются , якуты , чукчи тудаже я алкашей не сильно презираю , мой товарищ у которого отец сильно пил , щас стал алкашом и уже хромает , это 100 % труп через пару лет , а если например ребёнок китайца у нас выростет до совершеннолетия , выпивая с однокласниками иногда пивка , то это 100% алкаш в 20 лет
Це швидше всього відноситься до України чи постсовкового простору. На Заході немає такого вираженого пияцтва (а склянка доброго червоного вина має дуже благодійний вплив на серце і судини). Люди все менше і менше курять з різних причин (одна з них - ціна, яка доходить до $25 за коробку цигарок). Зараз найгірший вплив на здоровя людей на Заході є переїдання, що приводить до ожиріння, особливо вживання так званої фаст-фуд і іншої жирної і дуже переробленої їжі. І звичайно, зменшення фізичних вправ і рухливості. Звичайно, в Україні ворог номер один - це горілка яка вже стала другою релігією. Хочете бути здорові - вертайтеся до первооснов, тобто до максимально природнього способу життя.
Це міф. І його розповсюдження може мати виключно негативні наслідки. Імовірність стати алкоголіком однакова і у стійкого до алкоголю, і у нестійкого. У стійкого може навіть вища. Бо алкоголізм - це не просто хімічна залежність, а передусім психологічна. Печериця дуже правильно казав на попередніх сторінках: бід і болю багато, а знеболювальне знаємо лише одне.....
та кожен щирий українець на 20 % татарин ще з давніх давен помилковий стереотип і пьють менше і спиваються рідше , там фнша проблема, за часів союзу багато дітей пройшли через інтернати , так що ного алкоголізму звідти
43 американський президент Дж.Буш сказав геніальну річ. коли я був молодим та безвідповідальним - я був молодим та безвідповідальним. так і в цьому випадку... хочеш випити - пий, але знай міру.живи в кайф. але знай де той кайф переходить в обман. Імхо.
http://www.youtube.com/watch?v=kmPu9fn2Vk8&feature=related ---------- Додано в 20:35 ---------- Попередній допис був написаний в 20:31 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=FIGq7zxG-SY&feature=related
Алкоголізм-хвороба,яка переважно вражає слабохарактерних людей. Нажаль мала досвід спілкування з такою людиною.(Тому щиро співчуваю сім"ям,в яких є такі особи!) П"є,п"є,п"є...попаде в лікарню...починає усвідомлювати,що залежний...каже,що більше не буде,лиш би здоровим був...не п"є....протримується місяців зо два....а далі знову те саме! І взагалі в мене дід помер через цю згубну звичкуТому,я доволі обережно ставлюсь до алкоголю. Також є різні причини,алкоголізму(з дурості чи проблеми в сім"ї),але це не повинно бути оправданням,всім важко,та шукати вихід у чарці-другій
Якби індіанців тільки алкоголем нищили, то їх значно більше залишилось би Те, що є різна чутливість до алкоголю - це факт, який має абсолютно чітке фізіологічно-хімічне пояснення. Міф полягає у тому, що "стійкий" не стане алкоголіком. Козак... і все таке. Нажаль, у нашій свідомості це спосіб бравади. А алкоголіком можна стати незалежно від чутливості до алкоголю.