Алергія - що робити, куди йти і як з цим жити?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Leri, 10 лип 2010.

1. Yutana

Yutana New Member

В мене алергія вже багато років. Чого я тільки не пробувала, яких аналізів не здавала, і що? Ну визнали, що алергія на амброзію, так я і сама це знала, а ця огидна рослина як цвіла так і цвіте, куди ж ії подіти? Знайшла для себе оптимальні пігулки та й годі!

• Подобається Подобається x 1
  2. vins

vins Well-Known Member

У знакомых ребенок страдал от аллергии, очень помогла гомеопатия.

3. shelev

shelev Well-Known Member

Це все залежить і є дуже індивідуальним.
    Деколи з віком усе минає, організм змінюється, алергія зникає.

4. ViTanya

ViTanya Well-Known Member

Я за гомеопатію

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

потрібно знайти гомеопатичний засіб, який має в собі мікродози амброзінії. Тоді є шанс вилікувати.

6. DenisG

DenisG New Member

порадьте лікаря у Львові

Добрий день. В мене постійні висипання на шкірі. Спочатку починається зуд, потім почервоніння ділянки шкіри і її сильний свербіж. Таке виникаю на любих ділянках тіла, поки не прийму антигістамінне (алерзин).Алергопроби показали алергію на деякі харчі, які я відразу перестав вживати, а також на пил та плісняву. Я намагаюсь уникати алергенів, але всеодно змушений приймати алерзин один раз в три дні. Алерголог назначив АСІД терапію. Щось в мене передчуття, що сидіти від 3 до 5 років на АСІД терапії, постійно весь цей час приймаючи антигістамінні це не вихід. Тим більше якщо через 5 років виявиться що АСІД не допомогло :). Порадьте будь-ласка хорошого алерголога.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сестра Августина... решту - в приват.

8. Lamma

Lamma Member

У мого знайомого була алергія на петрушку та болгарський перець. До 35-ти років з тим жив і думав - ну і хай собі. А потім перейнявся здоровим харчуванням, лікувальним голодуванням, і потроху став і петрушку, і перець додавати до раціону. Тепер спокійно їх вживає. Тож, думаю, є такий вид алергії, від якого таки можна позбавитися, почистивши організм.

9. Maryin

Maryin миється в бані

У меня у ребёнка аллергия, а на что определить никто не может - все сдали _ все панели и без результатов! не могут обнаружить, а всякие таблетки типа :кларитина, в общем все на основе лоротадина - уже сил нету пить!

10. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

у меня тоже начался сезон великих чихов, красных глаз и т.д. ...

11. IrinaVK

IrinaVK Member

Нужно правильно подобрать антигистаминные препараты. И всё! Подходящие для Вашего организма.

12. divchynka

divchynka Member

У нас при обслідуванні на причини постійних бронхітів з астматичним синдромом виявили алергію на багато що і у тому числі на пилові та інші кліщі :sad:. Алерголог порадила крім медикаментозного курсу лікування обробляти ті, тканинні поверхні, які не можливо прати при високих температурах спеціальним спреєм Алергофф. Глянула його ціну - дуже дорогий :sad: http://alergii.net.ua/node/19 . Хтось ним уже користувався? Він дійсно допомагає усувати пилового кліща на півроку як пишеться в аннотації до нього? Якщо так, то шукаю тих, кому та аерозоль також потрібна. Бо знайшла людину, що за 2 тижні поїде по товар і цей Алергофф обіцяла привезти. Якщо знайдуться кілька чоловік, то обійдеться ціна без вартості доставки у межах 420-430грн. А може у когось із вас є постачальники, що за дешевше дістануть? Але спершу я хотіла б почути ще думки тих, хто користувався уже ним, бо думка алерголога - добре, а тих, хто користувався - більш практична.

13. artobstrel

думаю что это развод на бабло, не ведитесь, разве у Вас аллергия на пылевого клеща ???

---------- Додано в 19:39 ---------- Попередній допис був написаний в 19:37 ----------

кстати для носа оч. хорошо помогает Беконазе, открыл в этом году, а глаза Кормофарм, врач советовала Кормофарм чередовать с софрадексом но он гад пекучий и как мне показалось меньше эффективный

14. divchynka

divchynka Member

Так :sad:. І на пилового кліща також. При чому, якщо на шерсть кота показало 37%, то на кліща перевалило за 100 на графіку, який нам розпечатали у клініці, де ми здавали пробу на інгаляційну панель.

---------- Додано в 20:07 ---------- Попередній допис був написаний в 20:05 ----------

А нам виписали Аваміс з наступним переходом на Полідексу. Аваміс лише почали вприскувати на цьому тижні. Але у нас крім сопель - аденоїди.

15. artobstrel

гадаю прибирання було б достатньо, не вистачить спрею на обробку всього, а кліщ може бути на шпалерах, шторах, паласі, да на всьому ...

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так можна сказати про кожну хворобу.

17. artobstrel

та не Ром, реально аллергия такая зараза что сейчас ты умираеш глаза, нос, кашель, а через 10 минут после препаратии как огурец ... особенно глаза, пока думал - само рассосется ночью ресницы так слипались, что с утра не мог глаза раскрыть приходилось до ванной по стенам шагать и отмачивать водой, а терь подобрал капелюхи, пшыкалку - и пшыка-капаюсь ниче можно продержатся август-сентябрь, а там проходит ...

18. divchynka

divchynka Member

Та я це знаю. Але не всі речі можна прибирати при температурі вище 65 градусів. В тому-то і справа, що кліщ усюди :sad: - і на паласі, в м'яких сидіннях крісел, і в диванах, і в м'яких іграшках,..., і особливо в постелі, бо живе також і на шкірі людини, яка постійно оновлюється, тому кліщу є що на ній їсти - відмерлі лупинки. Якщо постіль можна прати при високих температурах, то наприклад палас не прокип'ятиш. Простого прибирання таки замало. То має бути порохотяг з НЕРО фільтрами і парова швабра (але у мене та швабра нагріває воду лише до 30 градусів, а це ще сприятлива для кліща температура). Тому саме для дивана і сидінь крісел думала узяти ту аерозоль. Але ціна відлякує та і справді думаю чи варто. Таке як м'які іграшки ми пороздавали, залишили лише найулюбленішу, яку я кладу у морозилку на ніч час від часу. А от від паласу тато відмовився позбавлятися. Я звісно пилесошу щоденно і опрацьовую паровою шваброю, але нежить і абструкції донечку таки не полишають.

19. ANGELIN

ANGELIN Member

Потребую відгуків про Головин Роксолану Романівну?Як вона як лікар і чи страшенні черги до неї на прийом в Охматдиті...Дякую.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тоді тре відповідну хімію. Коври - в хімчистку.

---------- Додано в 18:54 ---------- Попередній допис був написаний в 18:27 ----------

Думаєте, у нас добре роблять ті проби?

Я б не дуже довіряв, бо трохи знаю ту ситуацію. А як часто буває таке:
    вам роблять проби алергії, ви забираєте алергенти, а алергія як була, так і є і ви далі не знаєте причини. А ще отаке проскакувало, як алергія на .... холод. От і шукайте. А якщо є один подразник. дуже любить активізувати інший, який до того не турбував...

У моєї малої почалася алергія з наступного.

наші стіни почали плісніти - отакий собі наліт на побілці сіруватого коліру. Є засоби, не дешеві, але ними можна прибрати ті сірі наліти, але вони цвітуть, пилок літає в повітрі і сідають на різні предмети і все з початку... Я думав як тому зарадити, бо ми ніби все мили і обробляли, а воно плодилося і плодилося.
    От і прийшла до мене думка. Я взяв лампу, яку включають в операційних і включив на всю кімнату. Промені спалили весь той пилок тої плісені, що був у повітрі і на стінах, але від того паленого пилку у малої вперше почалася алергія. Ясно, ми думали на початках, що це насмарк, потім дійшло, що алергія, але не знали від чого, а коли взнали від чого, алергія вже була не тільки від пилку. Кількість алергентів росла: трускавка, шоколад, майже все солодке потім і пішло поїхало. Алергія з асматичним компонентом... задишка...

Але ми вийшли цього, дякувати Богу.

а де твій аватар? :)