Алергія - що робити, куди йти і як з цим жити?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Leri, 10 лип 2010.

1. dorino

dorino Well-Known Member

Миху – фуй – Михайле!
    Вже коли усі ми «розсекречені», порадьте аутовакцину і знаєте вже, хто в змозі фахово робити. Можете у випадках «нормальних людей» покликатися від мого імені /смішак– не знаєте мого імені/ скажете dorino!
    :preved:

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

а пробував аутовакцину вже.
    Чи допомогло? Ні.
    Але тут скорше я винен, а не аутовакцина.
    Чекаємо на перехідний вік...

3. dorino

dorino Well-Known Member

Чи можете сказати хто робив і проти чого?
    А що є перехідний вік, а якщо не спрацює це перехідний

---------- Додано в 15:28 ---------- Попередній допис був написаний в 15:23 ----------

А що це є таке Індукція толерантності?

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Робив Леонід.

У моєї меншої.
    На що алергія - не скажу, бо виникає нізвідки і зчезає невідомо куди. Має асматичний компонент. Проявляється сильним насмарком, інколи спазмом.

Зараз їй 12 років. Скоро перехідний вік, маємо надію, що пройде.

5. ViTanya

ViTanya Well-Known Member

Хочу поділитись своїм досвідом. В сина в 6 років з'явився алергічний нежить, лікувались в ЛОРа, симптоматично. Через рік додався астматичний компонент, ще через рік - бронхіальна астма. Робили алергопроби в Чорнобильській - алергія на домашній пил, книжковий пил, пух-перо, шерсть тварин, герань, цитрусові. Подушки і ковдри поміняли, всі килими повикидали, книги - за скло, вазонків позбулись, штори (збирають пил) зняли, вологе прибирання+порохотягом щодня. (Імуновакцинацію не радили, бо вона ефективна при тих видах алергії, коли підвищений імуноглобулін Е, а в нас він був в нормі). Приймали сорбенти і кальцій з яєчної шкаралупи, а також фітокрапельки "Алергіл". Потім цілий рік приймали хеєлівські препарати. Спочатку було враження, що нічого не змінилось, але потім , дуже повільно, протягом року, почалось покращення. Загострення астми було що 2-3 місяці, потім раз на 3-4 місяці, потім раз на півроку, потім раз на рік, потім раз на 2-3 роки. Зараз вже 3 роки, як минув останній напад. Нежить іноді загострюється, знімаємо порошком з яєчної шкаралупи і "Алергілом".

• Подобається Подобається x 2
  6. Leri

Leri Well-Known Member

моя алергія таки стала проблемою

вже мала 2 рази висип червоними плямами по всьому тілу (зранку прокидалася від того що все свербить і я чешуся)

а поїхала з друзями на море - стало ще "краще" - одного разу вночі мало не задихнулася

постійно відчуваю припухлість на шиї та за вухами...

і все ніяк до лікаря не вирвуся (те що на швидкій вкололи - це не рахується)

запустила я себе :sad:

7. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Хлористый попейте,только старайтесь,чтоб на зубную эмаль не попал.Горький он очень,хорошо молоком запивать.Я 12 лет почти с этой аллергией воевал.Отёк Квинке умудрился во сне перенести,но уже 2 года тьфу-тьфу ни единого намёка

• Подобається Подобається x 2
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

що це таке?

9. Leri

Leri Well-Known Member

це мається наувазі хлористий кальцій?
    така гірка противна рідина?

а яким чином він впливає на опір алергічним реакціям?

10. thinkers

thinkers Well-Known Member

Хлористий кальцій - речовина з невеликим антигістамінним ефектом. Допомагає людям, які з алергією зіткнулися вперше.

11. Leri

Leri Well-Known Member

а.... то мабуть мені його років 5 назад треба було пити :sad:
    коли тільки-тільки трошки чхати почала

але мабуть воно не зашкодить (кальцій взагалі річ потрібна)

12. thinkers

thinkers Well-Known Member

краще вже пийте молоко, а не хлористий кальцій)))

• Подобається Подобається x 3
  13. ambra

ambra Member

Аналогічна була ситуція з дітьми...Визначили алергени,усунули по можливості,небулайзер,море-лиман у Міжводному(Крим)+усунули фосфатні порошки і дешеві промислові миючі засоби-мили лише гіпоалергенним милом "Дитяче вівсяне"...

:preved: зараз,слава Богу,все пучком!!!

Останнє редагування модератором: 1 лис 2012
  14. bayard

bayard Дуже важлива персона

а у меня врожденная))) в 6лет был анафилактический шок. до сих пор осталось на пыль, на цветущую траву, вообщем лето из-за этого терпеть не могу

15. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

А собаки или кошки дома есть?

16. vov66

vov66 Well-Known Member

СМОРОДИНА – СПАСЕНИЕ ОТ АЛЛЕРГИИ

Чудодейственные очистительные свойства имеет смородина — от веточек и до ягод. Елена Свитко советует и деткам, страдающим аллергией, заваривать смородиновые веточки с почками, конечно, если их не опрыскивали. Чайную ложку измельченного сырья залить стаканом воды, прокипятить и давать, начиная с нескольких капель до половины чайной ложки. Кроме того, таких деток нужно купать в отваре вербы, особенно это дерево целебно весной, перед вербным воскресеньем
    Источник

17. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Алергію дуже добре лікує гомеопатія.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

згоден, якщо толковий гомеопат.

19. pobedytel

pobedytel New Member

спробуйте Алергенгет, це фітопрепарат, шкоди в будь-якому випадку не принесе, мені допоміг з другого курсу лікуваня.:)

20. LudaLuda

LudaLuda New Member

А ще краще до алерголога-імунолога! Я зараз живу в Києві, але збираюся переїжджати назад до Львова. Так от, знайшла тут собі в столиці хорошого лікаря, ЛІКУЄ (!) від алергії чешськими сублінгвальними алергенами СлАСИТ. Не знаю що буду робити коли приїду сюди, мабуть ще не дошло до Львова таке лікування((( А потрібно проходити регулярні провірки, отримувати нові дози препарату((

а де твій аватар? :)