Алергія - що робити, куди йти і як з цим жити?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Leri, 10 лип 2010.

1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ну то вже трохи перестраховка...

2. Patrick

Patrick Well-Known Member

Може і так.
    Але дитиною ризикувати не буду.
    Що пів року відвідуємо алерголога.Роблять алергічні проби.Два останні рази ніби пішло на краще - реакція на білки понизилася, на морепродукти без змін....Звичайно надіємось на краще.
    Оптимальний варіант - реакція залишиться , але не буде життєво-небезпечна.
    Основні зміни в дитячому організмі проходять приблизно в 7 , 14 , 19-21р.
    От коли буде малій 7+ років тоді побачимо може і поїдемо....А поки що наші поїздки обмежуються тільки туди де є впевненість при необхідності в кваліфікованій мед.допомозі.

• Подобається Подобається x 5
  3. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

як мама дитини алергіка з рецидивуючим набріком квінке на невідомий харчовий аллерген + аллергією на запахи (на щастя в нас цесе вже в минулому) можу сказати, що з вашим типом аллергії у Львові вам нічого не загрожує, а кваліфіковану мед допомогу можуть надати лікарі в Лікарні на П.Орлика Зав відділенням там чудовий ну і реаніматологи (у випадку набряку) теж діють дуже оперативно і кваліфіковано .

Прекрасно розумію пересторогу вашої дружини - сама пів року просиділа коло ліжечка дитини з шпріцами і адреналіном, щоб у випадку зупинки дихання вчасно запустити... і до сих пір возимо супрастін + все для струминки в бардачку і в косметичці, а гаїшники щоразу коментують що такої аптечки ще не бачили

З аллергівєю можна жити повноцінним життя , особливо якщо знаєш на що у тебе аллергія .

• Подобається Подобається x 2
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

хі-хі..........

5. Натагідра

моїй дитині там життя врятували і неодноразово

• Подобається Подобається x 1
  6. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Чи пробували робити алергопроби? На які продукти в дитини алергія?
    Іноді для повноцінного лікування застосовують плазмаферез абож толерантність викликають поступовим введенням все більших доз антигену.

---------- Додано в 17:58 ---------- Попередній допис був написаний в 17:54 ----------

Алергія надто складне зхворювання, щоб його лікувати подібними методами.

7. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Та можна. Ось у мене спадкова алерґія на всі антибіотики крім пеніциліну. І живий ніби. От тільки антибіотики вживаю хіба коли присмерті. Що зрештою не зле бо вони перестають бути ефективними коли ними зловживають. В Америці відновились епідемії деяких хвороб як туберкульоз напр. бо антибіотики вже не діють на декотрих людей із за надмірного їх вживання. Пеніцилін вживав здається рази чотири. Гидотний наркотик але лікує.

• Подобається Подобається x 2
  8. Натагідра

складно робити алергопроби дитіині вагою 2000 гр. ну але це вже в минулому на данний момент ми вже 6 років в реміссії .
    В нас була складна аллергія повязана з антибіотиками в груднічковому періоді і всіма з цього витікаючими.
    Змінили всю обстановку в квартирі постіль, квіти побутову хімію. Нашли комфортні умови для дитини і вилучили з обігу всі побутові аллергени, ну а харчові долали за принципом гомеопатії "подібне лічимо подібним" тобто вводили мікродози продукту в сильному розведенні а потім збільшували дозу, десьп івтора роки знадобилось щоб ввести молоко, тепер без молока дитина спати не ляже.
    Не скажу що справилися з усім але без багатьох продуктів можна прожити - скажімо чипси карамелькиі газовані води у нас табу. Цукор-дужемало. Через те тепер не варим варення а морозим і сушимо ягоди і фрукути- як на мене це здоровіше :)

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

Або на полюс - там ніколи нічого не цвіте...

10. Сергій аспірант

Тоді зрозуміло, але алергопроби слід зробити, порадившись перед тим з лікарем. Найкраще це зобити на кафедрі імунології медуніверситету.

---------- Додано в 15:57 ---------- Попередній допис був написаний в 15:55 ----------

З огляду на складність алергіхїї в даному випадку, на мою думку, краще вдатись до радикального лікування - тобто спробувати застосувати плазмоферез.
    Також дитині слід зробити повну імунограму.

11. Interferon

Interferon Well-Known Member

Я алергік з 4 років, маю риніт зі всіма обтяжуючими анслідками - сльози, спухший ніс, риніт задишку і вееелику квадратну голову. Навесні дні загострення просто випадали з життя. Починали мене лікувати з супрастіну-тавегілу, закінчилось цитрином, алероном, еріусом, до якого після двох упаковок наставало звикання. Нарешті дійшла я до алерголога, (хоча зовсім не вірила в успіх цього походу, бо за свої майже 30 мені нічого не допомагало).
    Зробили шкірні проби, з яких є 7 збудників на побутові алергени(пил, порошок, котяча шерсть та ін) і 18 на пилок квітів і дерев.
    Розписали лікування з листопада до середини квітня. Видали мені по пачці баночок і розписали схему, яка полягає в тому, що спершу кожних декілька годин, потім днів, потім тижнів вводиш сам собі підшкірно з 7 баночок розчин алергенів. Концентрація іде по наростаючій і вводиш спершу 0,2мл і до 0,8мл. інсуліновим шприцом. Дерева і квіти окремо.
    Було трохи важко, особливо коли кудись їхав і із зісобою ці баночки, які треба тримати у холодильнику.
    Зате першу весну Я ЖИВУ!!! Я можу нюхати квіти, їсти горіхи, гуляти, коли цвітуть дерева і бачити це все.
    Деколи можу пару раз пчихнути і ніс свербить, але це не до порівняння з тим, як я жила до того.

• Подобається Подобається x 5
  12. Сергій аспірант

Нажаль багатьох важко переконати погодитись на такий метод лікування.

13. syavych

syavych копач

Тому що лікуванням це важко назвати. Радше "сезонними діями задля її (алергії) попередження". Зіскочив з голки - і знову привіт...

14. Сергій аспірант

Індукція толерантності забезпечує досить триивалий ефект-))

15. Натагідра

на той момент імунограма була неінформативна. останні роки нема жодного натяку ан аллергію , ну але ми завжди на сторожі і слідкуємо за всім оточенням і харчуванням дуже пильно.
    на данний момент турбуує лише слизиста коліка , прояви інколи дуже вже сильні але і з тим ми вже найшли спосіб боротися

16. Interferon

Interferon Well-Known Member

Так ти ж на голку не заскакуєш! Ти вводиш поступово алергени, організм до них привикає і не реагує більше на них. Якщо в мене не буде знову загострення, я більше небуду колоти алергени. А з квітня і до тепер (тфу-тфу) загострення небуло, хоча у травні і серпні я завжди просто задихалась.
    Я нікого не агітую саме за це лікування, просто розписала як лікували мене.

17. bshykh

bshykh Member

Мені позбутися алергії допомогли курси Норбекова, направду. Там допомагають виявити внутрішні психосоматичні причини різних болячок)))
    А донечку котра отримала алергію ще у пологовому(маму кололи якоюсь фігнею) вилікувала гомеопат та що на Володимира Великого )))

---------- Додано в 11:27 ---------- Попередній допис був написаний в 11:20 ----------

Ага якраз
    Страшого хотіли вже під крапельницю класти після трьох безрезультатних курсів антибіотиків, гомеопат поставила на ноги за три дні, молодшій літом хтіли вушко різати, а виявилося просто корочок вийшов. Там специ шо нада:cry:

18. Osin

Osin Well-Known Member

Підіть до лора. Він по набряку слизової скаже, чи є у вас алергія і випише лікування, яке триває 10-14 днів, але ефект тримається 1-5 років. Якщо хочете - дам вам контакти в пп.

Повірте, я вже 16 років мучусь з алергією і вилікувати її неможливо. Алергопроби не лікують і не допомагають, до того ж вони дорого обходяться і дають не завжди точний результат.
    А ще сумний досвід мого родича показав, що часом і алерголог своїм лікуванням може калічити (йому на основі результатів алергопроб і ще якихось аналізів виготовляли індивідуальне лікарство). Хоча, здавалося б, куди гірше? А вияляється, що є ще асма.

Біда в тому, що в Україні лікарня важко змусити відповідати за свої помилки перед законом...

19. dorino

dorino Well-Known Member

Дозвольте Миху до Вашої надзвичайно корисної практично інформації додати моїх 5коп. Але не ображейтеся на мої дрібні уточнення, я цілком не злосливий і не випендрювач. Ми ж тут трудимося на результат загальної справи.
    Отож:
    1.Це що називається автовакцина–це гомеопатично нозодний вищий пілотаж. Метод в жодному разі не «придушує алергію», бо працює як десенсибілізація–)не–гіпосенсибілізація).тобто–або в десятку, або в поле.
    Фахівця я вирахував з інших форумів– завжди хтось якусь зернинку проронить, з тих хто вилікувався і має нетерплячку усіх ощасливити. Але і ви його також поміж іншим назвали, не знаю як усвідомлено. Я знаю його по цілком інших питаннях /це нестандартна особа/, тому саме зараз з пошанівку,без порозуміння з ним, не можу світити.
    2.Пірогенал–це імуномодулятор, гіпосенсибілізуючий адювант! Зрозуміло!
    Це теж вищий пілотаж. Ну спитайте 100 лікарів, може 2-3 чули. Алергологи чомусь не чули–знають шкірвенерологи, вони його і у вену ганяють.
    А–ВИ–ЗНАЄТЕ! ВІВАТ!
    P.S. спробую в ще кілька думок вам в ПП

---------- Додано в 18:36 ---------- Попередній допис був написаний в 18:19 ----------

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

а де твій аватар? :)