Александр Сергееча бронзовый бюст украшают твои.....

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Полковник, 26 кві 2007.

1. Відповідь: Александр Сергееча бронзовый бюст украшают твои.....

Отчего нельзя? Можно. Им во Львове тоже стыдно за тех русских идиотов из подмосковного города Химок... Чисто по-человечески...

• Подобається Подобається x 1
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Відповідь: Александр Сергееча бронзовый бюст украшают твои.....

Можна. Але ті ультра-праві старі діди. Вони все що можуть, то собі на клюмбі стояти та сваритися між собою.
    Я переконана, що то зробили власне вандали, провокатори. Називайте як хочете.
    Ви знаєте, що у Торонто вандали знесли пам'ятник Шевченкові. То був теж акт вандалізму. Українська громада переконливо заявила, що вважає, що то був ВИКЛЮЧНО акт вандалізму, без жодних національних забарвлень. А могли ж сказати, що то все москалі.

Моя думка, що то просто в комусь кричить або комплекс меншовартости, або більшовартости. Можна поступити гідно і не роздувати конфлікт, а можна поводитися так, як поводяться. І ще раз повторю, що просто користуються безпідставними міфами.

3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Вистарчить написати: вибори 2004, вибори 2006, вибори 2007...
    Але тоді пропаде можливість для "актів вандалізму". Вони ж не дурнІ...
    Не турбуйтеся. Напевно камера все зазняла і касета з записом "підшита" до авансового звіту і розхідного ордеру з підписом "вандала".
    А разом з тим записи інтерв'ю для ЗМІ.

4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

У 1991 році вчинили акт вандалізму в київскьму парку Слави. Легенький такий, фарбами.
    Тільки прокололися провокатори - написали "ГалиЦина" замість "ГалиЧина". Тут усім стало ясно, що ноги ростуть від совєтської армії - вони полюбляли слово "Галиция".

До речі, через вулицю від Парку Слави, перед колишньою гміназією, а нині Автодорожним інститутом, стоїть аж з 1899 року бюст Пушкіна, встановлений коштами викладачів та учнів гімназії. І ніхто його не чіпає, навіть курсанти фуражки на нього не надягають.

5. levandivka

Не соромно (мені). Не ідіоти - скоти (треба пояснювати?).
    Все вони знають і розуміють, як і деякі форумчани. Але їм ТАК треба, ТАК вигідно...

6. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

Можна. Особисто мені соромно, що про Львів складають думку по істеричних вигуках злегка неврівноважених людей. Зокрема, навіть з поляками і їхнім "Цвинтарем Орлят" спільну мову знайти вдається - не зважаючи на україно-польську різанину у Другу Світову. А от з браттями росіянами - зась: в них завше якийсь мозоль віддоптаний...

7. Полковник

Полковник миється в бані

Вот, задумались. Спасибо. Но, у кого мозоль?????

8. afterstep

та певно в того, хто найбільше репетує...

9. levandivka

Ви хіба бачили www.газетавиборча.ua?
    Ото ж... І не побачите (сподіваюся).
    Поляки не лізуть ТАК нахабно зі своєю "правдою" в Україну.

10. Полковник

Полковник миється в бані

Невозможно отобразить страницу

Эта страница сейчас недоступна. Возможно, это вызвано техническими проблемами на веб-узле, или требуется изменение параметров обозревателя.
    Левандовка, да кто лезет-то?
    Что за фантазии?

11. afterstep

тоді поясніть мені (логічно, як завжди) - чому ми про пригоди Російського центру у Львові зазвичай дізнаємося від московських друзів (на форумах), а вже по тому - з повідомлень київської преси?
    --
    Як ви розумієте - у Львові щоденна преса є, але вона чомусь з висвітленням цих подій завше затримується... та й мєнти не завжди в курсі - вже вся Москва вирує від львівського вандалізму, а вони лише руками розводять: вперше чуємо....

12. levandivka

:D :D :D
    Полковнику!
    Та немає Газети Виборчої в Україні, не лізуть вони брататися (відкрито, принаймні). Тому з поляками простіше домовитися.

13. Полковник

Полковник миється в бані

Тут всё очень просто. Даже думать не надо.
    Журналисты львовских газет всё время ищут горяченького восточнее Львова!
    А то, что делается в самом городе, не видят. НО, ПОТОМ, от восточных (северных) соседей всё-таки узнают!
    Ну, а тогда уж начинается.....
    Но, Вы это и без меня знаете!:D

14. Liliyah Romanova

Я про це довідалася із newsru.com, Полковник був другим.
    Але я була розчарована, що перше повідомлення на цій сторінці, цілковито оправдало те, чого я чекала. І зневажливий тон, і агресію. :sad::sad::sad:

Вандалы во Львове сожгли бюст Пушкина

15. Liliyah Romanova

Ви вже так до цього звикли, що аж здивувалися, чого це ЛГ написала про бритійських вояків. ;)

16. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ось пригадав пару випадків «неполітичного» вандалізму, які трапилися у 80-х роках в київському художньому інституті.

1. Запросили жіночу бригаду для ремонту приміщень. Тіточок шокували статуї «під греків» у коридорах – тобто без трусів. І якась «ідейна» майстриня повідбивала їм самі розумієте що. Викладач скульптурного класу сказав, що це не перший випадок і він має десяток запасних **** і завтра студенти їх приліплять. :)

2. Син моєї знайомої (років 15-ти) прийшов туди на якийсь вечір і почав залицятися до студентки. Її кавалери розпочали бійку. А школяр був високий, міцний (хокеїст), там тіла літали коридором. . . Якимось чином школяр головою пошкодив куточок рами якогось “академічного” полотна – типу “українські ходоки у Кагановича” роботи місцевого професора.
    Ну там міліція, розбірки на загальних зборах. Маразмуючий професор, здригаючись від нервових тиків, кричав, що той шедевр “за каталогами” коштує 5000 рублів.

Тоді мати школяра (взагалі дуже інтелігентна та врівноважена особа) з майстерністю фахової акторки каже: “Мій покійний батько теж викладав у вашому інституті. А я прямо завтра куплю ваш “шедевр” за 5 тисяч і на очах студентів поріжу на дрібні клаптики. Матиму право, якщо заплачу! І ще наполягатиму, щоби цей “шедевр” викреслили з усіх каталогів. Досить мені назвати прізвище”.

Прохвесору стало зле і сина з матір”ю відпустили з миром. :)

17. no_coment

no_coment Well-Known Member

Давайте домовимося: "Мухи отдельно - котлеты отдельно". Якщо ми з'ясовуємо чи є місце бюсту А.С.Пушкіна у Львові, це одна річ, а якщо ми говоримо про "місце" російському культурному центру у Львові - це, як кажуть в Одесі - "Две большие разницы"...
    Щодо "Невероятных "приключений" пролетариата в Украине" у відомі часи, то це політичний аспект нашої історії, а щодо культурної спадщини нашіх сусідів (ще раз нагадую, що ця спадщина не обмежується історією виключно радянської влади) то тут "негоране поле"...
    До речі, я (дурень), чомусь вважав, що пан Жуковський (не з України) за власний кошт викупив з рабства нашого поета Т.Г.Шевченка. Вельмишановний пан Жуковський, так сами представляв, ту саму, "кляту Московію", але НЕ владу, а прошарок людей з великої літери... (На превеликий жаль не знайшлося в ті часи грошеняток у наших, власних "історичних постатей" на святу справу, або були ті гроші зариті глибоко в землю, або "жаба дусила"..).

18. Danilo

Danilo Well-Known Member

Так ось хто той Капітан, весь обвішаний собаками.:D

19. Danilo

Danilo Well-Known Member

От було б цікаво знати статистику вандальних актів що до погруддя Пушкіну неподалік театру МХАТ у Московії (не помиляюсь, там він стоїть Полковнику?). Та порівняти з львівським.

20. Danilo

Danilo Well-Known Member

А не розповісте нам доречи, чи закінчено розслідування? На перший погляд скидається на те що покидьки здали на металобрухт, на пункт кольорових металів?

а де твій аватар? :)