Активний туризм з РОБІНЗОНОМ

Тема у розділі 'Львів туристичний', створена користувачем robinzon, 14 бер 2009.

1. Cipko

Cipko ...

У мене у відповідь виникло наступне питання!
    чи можна взяти на прокат у вас палатку якщо я з Києва? що для цього потрібно!

2. robinzon

robinzon Well-Known Member

3. illia

illia Well-Known Member

вітаю. можна консультацію "чайнику" на тему взуття :). цікавить взуття для туристичних походів: гори, вологість і т.д. щось надійне на декілька років. більше непромокне ніж дихаюче.

4. illia

illia Well-Known Member

5. robinzon

Привіт,

Цікаво, що "чайник" відразу сподобав собі модель для складного технічного альпінізму, в зимовий період.

Але все по черзі.

Навіть якщо йде мова про взуття для Карпат і Криму, навіть на період цілий рік, це взуття занадто екстремальне. Хіба, що ви вирішили з льодорубом і кішками долати стіни і пробиватися крізь лід.

Для трекінгу на вказаних вище територіях Вам буде зручніше в значно легших, і більш я би сказав динамічних черевиках. В яких в принципі реально ходити влітку і взимку.

Усі черевики про які я буду писати, це взуття з максимальною водонепроникністю, крайні показники якої не будуть відрізнятися значно і на практиці цього не буде відчутно.

Я зконцентруюся для початку на брендах. Тут слід увагу, звернути на те, що якщо взуття купується для туризму, то слід купувати і спеціалізований бренд, а не бренд широкого спортивного напрямку. Одразу забудьте про: Columbia, Salomon, Adidas, тощо.

серед туристичних брендів слід увагу звернути на такі, з:

Asolo, La Sportiva, Raichle, Dolomite, Salewa, Millet.

Оскільки це все одно достатньо багато, для самостійного вивчення я зупинюся на найбільш популярних моделях з найбільш популярних брендів Asolo i La Sportiva. Зрешту в більшості випадків вибір серед цих брендів в категорії трекінгові черевики зводиться найперше до симпатій до бренду і ховнішнього вигляду.

Для потреб усього року тут можна звернути увагу на:

Asolo Power Matic 200
    , Asolo Power Matic 300,

Якщо для пізня весна -літо - рання осінь, то можна звернути на ще легші, черевики наприклад Asolo Voyager XCR.

Якщо подивитися на La Sportiva, то цікавим для усього року будуть Tibet GTX
    , Val DI Fiemme GTX , якщо ближче до літа то достатньо буде і такого варіанту: THUNDER GTX або Onix GTX/XCR

Серед менш відомих брендів вже протестовані і раніше згадувані нами V-Lite Recon Mid eVent як один з кращих варіантів по співвідношенню ціна -якість на літо.

6. illia

illia Well-Known Member

дуже дякую за розгорнуту відповідь.
    яка може бути ціна на LaSportiva Tibet?

7. robinzon

Зараз мова може йти про версію цього черевика Anfibio ціна - 2104 грн.

8. robinzon

Робінзону - 5 років.

З нагоди ювілею робінзон оголошує тиждень святкових цін.

В розпал літа це кращі пропозиції щоб придбати спальники, наплечники, намети, чи інше спорядження. Читайте в акціях.

9. robinzon

Хто хоче спорядження за половину вартості?

Робінзон запустив спеціальну програму тестування спорядження Equipment killer. Програма включає спеціальну знижку для партнерів 50% на визначене спорядження.

ПРо детальні умови читайте на сайті, беріть участь.

10. robinzon

До уваги усіх туристів, мисливців, рибалок, і просто тих хто інколи відпочиває на природі.

Робінзон проводить спеціальну акцію на примуси та туристичний посуд Kovea. В серпнія примуси і посуд KOVEA будуть на 20 відсотків дешевші.

Примус це чудовий спосіб мати завжди теплий чай та каву не зважаючи ні на відсутність дрів, ні на погоду. Також це в цілому ряді заказників та заповідників просто заборонено розводити відкритий вогонь.

Також з 3 по 15 серпня будуть працювати знижки до 20 % на намети чеської фірми Pinguin/ Деталі тут

11. robinzon

Я почну з того, що власники Робінзона, мабуть зійшли з глузду :)

НАвіть не тому що влаштували величезний розпродаж ще актуальних осінніх курток, взуття, наплечників, наметів, тощо.

А тому що, я вже бачив на них ціни!!!

Наприклад ця куртка буде коштувати 350 грн. а цей фліс від Татонка - 160 грн.

І пам"ятайте, що мова йде не про дешевий базарний асортимент, а про бренди, які заслуговують найвищу повагу до якості.

Скажу вам чесно. За таку низьку ціну ви точно не купите аналогічного спорядження в Україні. ( та й мабуть не тільки в Україні)

Умови участі в розпродажі можна прочитати тут: http://www.robinzon-ua.com.ua/ukr/news/lito0950/

12. robinzon

13. robinzon

[​IMG] Куртка Spirit. В ній не страшна жодна негода. Стара ціна 648 грн. Нова ціна 421 грн. !!!

[​IMG] Tatonka Tech Jacket Стара ціна - 1228 грн. Нова ціна - 736 грн.

14. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

А намети по яких цінах? :)

15. robinzon

По дуже різних.

зменшено на 20% ціни на екстрім серію Pinguin

зменшено на 15% ціни на гірську серію Pinguin

Зменшено на 20% ціни на Fjord Nansen

По інших брендах практично все продали

16. robinzon

Культові наплечники Tatonka
    [​IMG] Tatonka Yukon 50 Стара ціна - 1540 грн. НОВА ЦІНА - 924 грн. !!!!

Краще співвідношення ціна-якість наплечники Pinguin
    [​IMG] Pinguin Activent 53 Стара ціна - 759 грн. НОВА ЦІНА - 499 грн.!

Дуже добре зарекомендовали себе наплечники Fjord Nansen
    [​IMG] Fjord Nansen Gimalaya 60+10 Стара ціна - 849 грн. . НОВА ЦІНА - 568 грн.!

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А чому культові?

18. romhavr

romhavr Well-Known Member

Добрий день, Trade-in не практикуєте? Я б поміняв з доплатою вже для нас замалу тримісну палатку Tramp Nishe 3 (ідеальний стан, п’ять ночей вживана) на чотиримісну.
    http://www.tramp.in.ua/index.php?page=products&product=20229

19. robinzon

Бачите, кожен турист знає чому культові. Є декілька брендів наплечників до яких можна застосування таке визначення. Татонка серед них.

20. robinzon

Уже зараз не практикуємо. Тому і робимо розпродаж. Звертатися з таким питанням варто з початку сезону, чи принаймні в пік.

а де твій аватар? :)