Активний чи пасивний відпочинок?

Тема у розділі 'Львів туристичний', створена користувачем Mavpysuk, 30 лис 2008.

?

Якому відпочинку надаєте перевагу?

1. Море,пляж і нічого більше

22,4%
  2. Екскурсійний тур

53,1%
  3. Круїз

22,4%
  4. Відпочиваю вдома або на дачі, природі

26,5%
  5. Немаю часу або змоги відпочивати

4,1%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Kalinka

Kalinka Active Member

Пройшло літо, деякі друзі їздили за кордон, дехто відпочивав в Україні... Днями ділилися враженнями - в Україні безліч прекрасних місць, але на них всі начхати... Прикро, що руйнуються архітектурні пам'ятки та забруднюються заповідники, які знаходятся під захистом держави (здавалося б!!!)... От чому так?

• Подобається Подобається x 1
  2.  
    Останнє редагування модератором: 19 жов 2009
  3. Letunka

Letunka Well-Known Member

Бо байдуже владі на ті заповідники... Як, в принципі, і на все інше начхати

4. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Літом гарно відпочивається на "море пляж і більш нічого" (бо я спеку погано переношу), а от восени чи весною дуже добре десь поїздити, порозглядати, попідкорювати вершини.
    Я мрію про Туреччину - але в жодному випадку не Анталію (фу), а озеро Ван (просто золота мрія), а також Пергам, Смірна, Кападокія, Чанаккале... Ну, це - найскромніша мрія :)
    А ще - Куба, Парагвай, Чилі, загалом Південна Америка, Гренландія, Ірландія, Бірма, Бутан....

• Подобається Подобається x 3
  5. night

night Well-Known Member

Не можу довго бути на одному місці. Люблю часто змінювати обстановку. найкращий відпочинок для мене це мандрувати країнами не затримуючись довго в одному місті.Люблю пробувати щось національне в кожній країні. Люблю мандрівки замками. В Європі люблю відвідувати зоопаркиі аквапарки. Мрія побувати в Арабських Еміратах, побачити Великий каньон і переначувати там в палатці:)

6. Kalinka

Kalinka Active Member

А хотілося б, щоб з'явилася людина, яка б цим дійсно переймалася. Це ж і для нам краще, і бізнес на цьому можливо побудувати, а так, дивись, й економіку з колін підняти!

7. malibu

malibu Member

Люблю відпочивати в лоні природи де свіже, чисте повітря, чарівні краєвиди. Дуже люблю Карпати, навіть на вихідні вибратись до лісу на шашлик чи просто погуляти, неймовірне задоволення. :give_rose:
    Море, також хороший варіант але це на 2-3 дні, решту часу волію витратити на екскурсії околиці, архітектуру, замки... Цього року були в Свіржі, замок не великий на березі озера - просто казка. Підгорецький замок теж гарний :good:(там йдуть реставраційні роботи) хочеться поїхати після реставрації ще раз.
    Та якщо є можливість, обов*язково, подивитись на інші країни.

8. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

• Подобається Подобається x 2
  9. Mikolaj

Mikolaj миється в бані

краще від активного відпочинку нічого немає. По власному досвіду скажу, що лежання на пляжі теж ніц цікавого вам не дасть. Хіба що засмагнете трішки.
    Минулого року вдалося мені з друзями мотнутись до Криму. Зупинились в Ялті, однак практично не відпочивали на місці. Їздили до водоспадів, ходили дорогою Боткіна, їздили з наметами до Кацивелі. Тим не менше окрім ходіння, прекрасних краєвидів та активного відпочинку ми встигали щодня плавати у морі... Вражень в тисячу разів більше аніж від простого засмагання на пляжі!

• Подобається Подобається x 4
  10. Geograf

Geograf Меломан

11. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Так, тепер я ще і в Блуа хочу... :) Взагалі, в мене на Францію великі "плани"... Особливо на її південь

• Подобається Подобається x 2
  12. Geograf

Geograf Меломан

У Франції є на що подивитись, теж дуже сильно б хотів попасти на Південь Франції -від Атлантичного океану до Монако (океанографічний музей) і Корсика. А ще Анжу (там кажуть вина файні)

а де твій аватар? :)