Активний чи пасивний відпочинок?

Тема у розділі 'Львів туристичний', створена користувачем Mavpysuk, 30 лис 2008.

?

Якому відпочинку надаєте перевагу?

1. Море,пляж і нічого більше

22,4%
  2. Екскурсійний тур

53,1%
  3. Круїз

22,4%
  4. Відпочиваю вдома або на дачі, природі

26,5%
  5. Немаю часу або змоги відпочивати

4,1%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. olya_d

olya_d Well-Known Member

Я вже так давно не відпочивала, що згідна на будь-який відпочинок - і море, і гори, і екскурсійні поїздки. Хоча в кілька країн одразу би не хотіла. Думаю, краще за один раз поїздити по одній країні.
    Брату пощастило майже місяць пожити в Лондоні. Та й за цей час каже, що всього не оглянув, що хотів. Хоча на Бейкер-стріт таки побував:)
    Ось якраз брат каже, що на Бейкер-стріт малесенька булочка - на 2 рази вкусити - 4 фунти о_О Ходили там напів голодні

Останнє редагування: 23 січ 2009
    • Подобається Подобається x 7
  2. Lika20

Lika20 Well-Known Member

Я в Нью Йорку:blush:стiльки шмоток накупила на знижцi в магазинi Пенелопи Круз по $4-10!:good:А у Львовi непiдскажите кiко воно коштуе?!о_О
    Ще файний i недорогий магазин H&M,бачу i в нас люди ходять з кульочками iхньоi компанii,але ще не заходила,цiн не бачила;)

Останнє редагування: 24 січ 2009
    • Подобається Подобається x 1
  3. illia

illia Well-Known Member

...212Б ? :)

• Подобається Подобається x 2
  4. Geograf

Geograf Меломан

Та ні хотілось б на 221Б, ну туди б може теж заглянув:)

5. illia

illia Well-Known Member

соррі "папутала менья мальоха" :blush::haha:

6. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

як би мав гроші то все би було - і активний, і пасивний в купі) а так задовольняюся пасивним і зрідка поїздками в Карпати.

• Подобається Подобається x 3
  7. klen

klen Well-Known Member

Є інтернет в якому є безліч інформації про будьяку країну світу. І якщо вже вирішив кудись їхати думаю вартує почитати і скласти собі список того де хочеш побувати і що подивилися. Хоча невідома мова то звичайно проблема. Але і то можна подолати при бажанні. Вже у якомусь конкретному музеї можна заплатити за єкскурсію чи навушники якщо є така мождивість. Хоча я всеодно люблю сама некваплячись походити подивитися насолодитися. А не з натовпом і бігом бігом.

• Подобається Подобається x 5
  8. RaverOleg

RaverOleg Active Member

Навіщо під сонцем шкваритися? Це нудно. Або всюди можливо щось побачити, навіть і біля моря.

У наш час англійську мову треба знати (щонайменше на рівні читача), або я бачив та й спілкувалася з іноземними туристами (наприклад у Києві), які і англійські ледь розмовляли :)

9. NIK

NIK Well-Known Member

А я б 2 раза по 8 днів на море і стількиж екскурсійний тур по новим країнам :) А по іншому не хочу :) Одне іншому не заважає і то добре і те не погане :)

10. Fran4eska

Fran4eska Well-Known Member

В мене те саме, мабуть цього літа буду знову працювати шоб хоч кудись поїхати...сумно,але такі реалії житті... я вже майже привикла...

11. Patrick

Patrick Well-Known Member

А я до Львова вліті приїду. ...... це і буде мій відпочинок.

12. А я вважаю, що треба спочатку відвідати цікаві місця своєї батьківщини, а потім їздити по закордонах. А то так соромно: багато наших відпочивають у Єгиптах-Туреччинах, а про Україну майже нічого не знають. І не в сервісі тут в основному справа, а якомусь почутті меншовартості: ну що та Україна? От єгипетська спекотна пустеля - то діло!

13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

У 2006 році турне по Україні на своїй трійці. Стрий- К.Подільський- Житомир- Київ- К.Ріг- Херсон- Каховка і назад

• Подобається Подобається x 4
  14. І скільки часу це зайняло?

15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Та ні. Олю, люди їдуть за кордон в першу чергу тому, що то ж ЗАКОРДОН, а своєю країною, думають, що завди встигнуть поподорожувати.
    Та я й сама поїхала б якби була змога в якусь екзотичну країну.До того ж хочеться дійсно нормального сервісу, а не такого совкового. як у нас.

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Два тижні і 3-4000 грошей. Українських. І вражень безліч. А в молоді роки я біцикльою полюбляв подорожувати. А ще раніше, коли не було ні роверка ні самохуда, 11 номером по Карпатах.

• Подобається Подобається x 4
  17. І часто не встигають.

Не знаю, я багато разів відпочивала в Одесі, і сервіс був нормальний. Хоча кожному своє - комусь три телевізори і джакузі в номері потрібні. :))) А є люди невибагливі.

Тут справа не в тому, їхати за кордон чи ні. Це вибір кожного. Я мала на увазі те, що наші люди об'їздили всі закордони, а про свою країну практично нічого не знають, і вважають, що в Україні нічого цікавого немає. Показують передачу "Унікальна Україна" - та у нас цікавих місць в 100 разів більше, та й природа краща, ніж у тих же Еміратах, де одна пустеля і море. А чому до них так їдуть? Бо вони себе розрекламували, і все. А людям властиво піддаватися рекламі. Якщо так саме розрекламують Україну, то їхати до нас буде стільки ж людей, скільки у Єгипет, якщо не більше.

18. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Дійсно, у нас мало реклами .Ми знаємо, що літо -Крим, зима -Карпати і більше майже нічого про відпочинок у своїй країні не знаємо.не знаємо де і що можна подивитися, куди поїхати і скільки буде коштувати.От і виходить, що простіше поїхати за кордон.

19. fuxx

fuxx Member

Мій брат вже близько 2 років "вивчає" Україну, і це практично тільки по Правобережній. Розписані майже всі вільні дні напевне на пів року вперед (майже всі вихідні і ще криза тепер звільнила 50 % робочого часу). І я так бачу що то можна ще не один рік мандрувати і завжди буде щось нове, а там ще й на Лівобережжя перебратися - роботи не початий край!!!

• Подобається Подобається x 6
  20. Тільки активне життя!

Карпати, озера, водопади.
    Парашут, дуже класно!
    Роуп джампінг.

а де твій аватар? :)