Акції по здешевленню (покращеню) доступу до інтернету

Тема у розділі 'www', створена користувачем Forpost, 20 лис 2007.

1. Forpost

Forpost Стоїк

Відповідь: Акції по здешевленню (покращеню) доступу до інтернету

RedHead я в друзі не напрошуюсь,шукайте деінде

• Подобається Подобається x 1
  2. Nemo

Nemo Well-Known Member

Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління ?!

Всім привіт :)
    Неофіційна інфа з неофіційного форуму.
    Форумні телепати натякають, що з Нового року Укртелеком вводить "ураганні" ОГО-тарифи :)
    Локальні мережі впадуть.

3. Капітан

Капітан Well-Known Member

Або знизять відповідно і свої тарифи.

4. Nemo

Nemo Well-Known Member

В тому й річ, що не витримають ТАКОГО пресу - йдеться про симетрію і мегабітні home пакети за попередні ціни - інфа з неофіційного форуму ОГО. Технічні питання вже вирішені. Локалки утримаються тільки там, де немає Укртелекому. Буде монополія - а це не дуже добре...

5. syavych

syavych копач

Монополії не буде. Є ще Фарлеп і іже з ним, хоча знижувати свої тарифи (чи збільшувати швидкість) Фарлеп не спішиться :sad:

6. sem41

sem41 Well-Known Member

Ой слабо віриться. Тарифами може і "бабахнуть", а от за те що вирішені технічні питання глибоко сумніваюсь. В Укртелекому і так існує достатньо проблем, особливо в часи пікових навантажень. А от стосовно того чи появились технічні можливості)) хе-хе, то я поцікавлюсь. Проблема Укртелекому в тому, що вони як і Айрбітеси біжать попереду паровоза. Мережу розширюють високими тмпами ( бо Київ так хоче, без поправок на місцеві особливості),а от супорт йде по принципу :" а та потім зробим".

7. demetris

demetris Well-Known Member

в мене сумніви щодо укртелекому через атс стару.
    вона багато не витягне, хоча точно не знаю

8. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Зокрема у Львові - вже рік як тотально міняються ... Не знаю чи до Сихова добралися. Але початок Зеленої - цифровий.

9. sslonn

sslonn Well-Known Member

чув таку мулю, що якщо в одному багатожильному кабелі більше трьох користувачів АДСЛ - починаються глюки... Цікаво б почути думку спеців на цю тему

10. sem41

sem41 Well-Known Member

На жаль то не муля. Якщо у вашому будинку на "десятці" 4-5 АДСЛьщиків,то починаються проблеми. Таке правда не так вже часто зустрічається. але головна проблема старі лінії (ставі станції переважно їх і мають)

11. sem41

sem41 Well-Known Member

А от і нові "ураганні" тарифи. :) Локальні мережі можуть спати спокійно. http://ukrtelecom.ua/presscenter/news/official?id=61628

12. demetris

demetris Well-Known Member

а чим вони власне нові???

13. sem41

sem41 Well-Known Member

Просто за ті ж гроші пропонують трошки швидкості вищі. Старі тарифи тут були http://www.ukrtelecom.ua/presscenter/news/official?id=13038

А загалом,підтягуються до Айрбітесів)))

14. User_Rostyk

User_Rostyk Member

Sem41, Magus, дякую за інфу. Але lvov.net, наскільки я знаю дорожчий і не якісніший (один знайомий був підключений - не задоволений, в першу чергу ціною, але я хлопа давно не бачив - може щось змінилось). За Телебойман - сам же кажеш. А між іншим не в курсі, якщо через них кабельне, то може дешевше вийде? Щодо Укртелекому - державна контора, а отже не хочу з нею зв'язуватись. Раз пробував - голову місяць морочили - так і не підключили. І швидкість там, кажуть, не просто скаче, а стабільно нижча за заявлену:-(((
    На ін. тему: ербіти здається заробляють за простою схемою: беруть 4 мбіт/сек. в того ж укртелекому чи фарлепу і розкидають на кілька користувачів, які в сумі платять значно більше. Раніше хоч фільмсервер робив... А зараз - лише через інтернет (до 1мб/с) і то лише кілька нових фільмів. Решта - зась. Щодо "переїзду" на 10.10.9.х - це цинічна брехня (кажу за Наукову). Не відкривається НІКОЛИ!!! Навіть нема чого пробувати. І ніхто вже кілька тижнів нічого не робить. Думав заплачУ за місяць, але так як рахунку не прислали і внутрішня мережа ВІДСУТНЯ, то бойкотую їх і не платитиму принципово. Хай в суд подають, подивимося хто - кого!

15. sem41

sem41 Well-Known Member

Телебойман в принципі непогано працює, але там знижка навпаки.Якщо підключений до інтернету, то кабельне ТБ дешевше на 10 грн. Їм би ціни скинути трохи. Просто 512 за 100 грн вже і Айрбіти і Укртелеком дають.А в них то коштує майже 400 грн. Нехай навіть Айр і Укр замість 512 дають 192 і то в Бойманів коштує вдвічі дорожче. Підтримка краща, правда субота-неділя та сама історія-НЕМА НІКОГО. Укртелеком- якщо лінія нова і нема багато сусідів АДСЛ то можна, а так будуть нерви.

16. Тіріон

Тіріон Active Member

Тільки взнав про нові тарифи Укртелекому. Хотів запостити, виявляється, всі вже давно знають :).
    З усіх державних компаній (з якими я мав досвід працювати) - в Укртелекомі сервіс найкращий.
    Ура! :):):)

Порадьте, будь-ласка, де можна взнати, чи моя АТС здатна підтримувати трафік 4 Мб.

17. Forpost

Forpost Стоїк

Мабудь тільки на Японській,кинете собі 4метра розкажіть, яка реальна швидкість

18. Тіріон

Тіріон Active Member

До речі, раніше можно було змінювати пакет лише раз у місяць, тепер - щодня. Почну з 2 Мб, буде все нормально, спробую 4 Мб. І розкажу :).

19. Forpost

Forpost Стоїк

Зміна тарифного плану на тарифний план з меншою абонентною платою одноразово, за кожну зміну 20,00грн\зміна

20. Тіріон

Тіріон Active Member

Саме так.

а де твій аватар? :)