Акція за українське дублювання фільмів

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем MARTINI, 23 лис 2006.

1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Художніка обідєть может каждий! (с)
    (фота Михова)

Доречі, про живіт.
    То ж звична комплекція для "особливих дітей". Наслідки невдалого лікування?

2. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

Чемные тоді, коли вдруге запитають? :pardon: Чи то все від делікатності? :mocking:

• Подобається Подобається x 1
  3. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

А фотошоп нашо?
    Яких таких-сяких особливих?

4. Karbofoss

Karbofoss Well-Known Member

А я тут распинаюсь... Сразу надо было говорить.
    Я ж не начинаю разглагольствования на тему
    Не настолько хорошо я изнутри это знаю, да и мнения такого мне никто из львовян не высказывал. Эх, Семён Семёныч... :)
    Звичайно. І ще це росіяни запитували президента Ющенка, скільки йому потрібно заплатити, щоб він залишив українцеві у спокої.:)))
    Пане Levandivka, читайте внимательнее, речь шла о случае "коли Україна знову буде мати статус російської колонії". Я против, но в таком случае Дум и памятников Путину не избежать.:)

Останнє редагування: 2 лют 2009
    • Подобається Подобається x 2
  5. iso

iso Well-Known Member

Karbofoss"у
    "Текст я бросил случайній"
    Випадковий в значенні відібраний "методом випадкової вибірки", один з багатьох, але свідчить, що проблема серйозна

6. smeet

smeet просто спілкуюсь

Також вежливо и деликатно.:)

7. premium

premium Well-Known Member

Тобто курка була скоріше за яйце?

Так і в одеських євреїв, болгар, молдаван... також рідна російська :crazy:. Невже це значить, що національною мовою євреїв, болгар і молдаван є російська мова?
    А в тернопільських росіян і поляків рідною мовою є українська :preved: ... оце б ви здивували російських росіян і польських поляків тим, що їхньою національною мовою є українська.:mocking:

• Подобається Подобається x 4
  8. Auditor

Auditor Well-Known Member

Вы просто невнимательно читаете, пост был посвящен категоричности про украинских украинцев, видимо титульная нация какая-то, где утверждалось про национальный (это если не считать что вы подменили статус национального на родной) язык. Я показал антитезу, которая претендует на такой же 100% бред как и первоначальная теза, с чем вы и согласились.

9. premium

Статус національної мови навіть обговорюватись не може. Тому саме Ви підмінили поняття. А я продивжив вашу логіку, що звичайно виявилось такою ж маячнею. Тому повертаємось до здорового глузду. Національна мова українців - українська, росіян - російська, болгар - болгарська...

10. Auditor

Auditor Well-Known Member

как раз украинцев не украинская, т.к. среди тех же украинцев есть русские, болгары, поляки, евреи, татары и т.п. Вы подменяете понятие украинца как национальности, вместо украинца как гражданина!

по теме - вот хорошая аллегория:
    [youtube]KJJuAgHqQ2M[/youtube]

я вас умоляю?!

очень достойное высмеивание украинизации и русофобства. :)

вам, наверное, просто жалко что мало таких талантливых на ТВ "свидомых" :tongue:

Останнє редагування: 4 лют 2009
    • Подобається Подобається x 3
  11. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Тільки почала дивитись-і виключила,
    тошнить від 95 кварталу і його проросійської спрямованості:постійного висміювання української мови та жополизтва матушці-Расєї,
    коли "єврейчик" Зеленський спекулюючи постіно на мовних та культурних розбіжностях заробляє гроші, а ви доросла та розумна людина вважаєте це аргументом:sad:

12. Usmishka

Ну чому шкода?
    Я просто їх не люблю, бо позиція однобока, та і не смішно вже.
    Щодо талановитості не заперечую, є і цікаві моменти, але загалом антиукраїнщиною тхне, тому і не люблю.
    Це те саме що українське Камеді-неможливо слухати, погана пародія на російську версію, яка є професійним комедійним театром, і мені імпонує.

13. Веда

Веда Well-Known Member

Восприятие юмора - очень индивидуально и зависит от многих факторов, в том числе от воспитания человека. И то, что для одних - достойное высмеивание, для других низкопробная пошлость.
    Очень много "таких талантливых" и в России, и в Украине. Талантливых, к сожалению, практически нет. :nea:
    Кстати, юмористы постарше открыто об этом говорят. А многие признают, что сейчас гораздо проще деньгу заколачитать юмором ниже пояса, политическими анекдотами...
    Повторил раз 20 не напрягаясь "Ху...денький" - и зал в экстазе...
    Вполне возможно, что для вас это достойно.
    Радует, что пока не для всех...:tongue:

14. Iriska

Iriska Well-Known Member

Таке враження, що Ви готові сміятись з усіх, окрім себе... Треба вміти і з себе посміятись.
    А реально... в тому таки ролику яскравий приклад "чудового" дубляжу, через який не реально ніякі серіали дивитись.

15. Usmishka

Американські серіали російський переклад теж часто-густо "перекакують"-але на то ніхто не жаліється,
    Сміятись можна і з себе, але коли то справді смішно, а не заяложене:"шановні друзі" і т.д., пора їм (95 кварталу) розширювати свідомість.
    Ну і своїми виступами треба народ заставляти трохи думати, інтелектуального гумору додавати, а не гальмувати той процес, ІМХО.

16. premium

Я мав на увазі саме етнічних українців, а політичні українці російського походження хай собі мають їхню національну російську мову.

17. premium

а як на мене це маніякальне українофобство і розпалювання міжнаціональної ворожнечі... бо після перегляду цього бл...ства мені хочеться задусити якогось москаля... я зараз йду в центр, якщо мені попадеться під руку - як мінімум нахамлю ...

18. Торк

Торк Well-Known Member

Не против ни украинского языка в фильма ни русского. Понимаю и тот и другой. И нормально смотрю. Но если будет идти один и тот же фильм на украинском и русском языке - пойду на русский, потому что меня родители научили на нем говорить, а на украинском - уже школа, универ и телевидение. А родители - это семья, а семья - это главное. Никакого дискомфорта не испытываю, смотря фильмы на украинском. Единственное, что портит настроение - постоянное желание показывать исключительно на украинском. Почему? Кто захочет - пойдет на украинский, кто захочет - на русский. В Крыму одно время сделали все кинотеатры на украинском языке. ВСЕ. И молодежь начала ходить на оперы, в театры. Никаких скандалов. Кинотеатры позакрывались - ходят ведь немногие. Парочка кинотеатров обанкротилась. Отменили закон - молодежь опять пошла в кино. Этот момент насильного навязывания не понравился.

Представляю - идет человек просто по улице, к нему подходят и душить начинают. Хотя есть ведь другой вариант - самому неприятностей отгрести. Ну или выбирать москаля, чтобы слабеньким был )))

19. premium

А коли 100% фільмів російською показували, росіян це чомусь не хвилювало. Як і те, що в Тернополі залишився лише один маленький кінотеатр, не в останню чергу через те, що показували фільми лише інозеною мовою. А коли прикрили іноземну монополію і дали роботу нашим перекладачам - "гвалт" закричали. І не могло навіть теоретично такого бути, щоб в Криму лише українською фільми показували... навіть в Тернополі такого ніколи не було і нема. Це все байки про "насільствєнную украінізіцию".

20. premium

Пощастило вчора москалям :))) крім бабки старої жодного не зустрів... ладно, живіть, це все жарти, я ж цивілізована людина ...

а де твій аватар? :)