Акція за українське дублювання фільмів

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем MARTINI, 23 лис 2006.

1. Монархист

Монархист Well-Known Member

Відповідь: Акція за українське дублювання фільмів

С юриспруденцией у вас точно трудности и немалые. Куда вы эту статью прикрепить собрались? Или вы по принципу: был бы человек, статья найдётся?
    Хотя после воя, что переформатирования унитарного государства в федеральное является актом сепаратизма удивляться не стоит. Нечего удивляться что люди такой позиции добравшись до власти превратили страну в такое моральное убожество.
    Кстати вы к себе и большей части посетителей форума статью за разжигания ксенофобии можете достаточно плотно примерить.

Кстати забыл, у нас народ является основой государственного строя, а значит народ и решает о необходимости внесения изменений в основной закон. Так что при всенародном воля изъявлении изменение статей Конституции …

• Подобається Подобається x 1
  2. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Не буде в Україні 2-х державних мов, то нікому зі здоровомислячих людей не поьрібно. І розмова ця без толку, бо Ваше вузьке бачення майбутнього України чітко повернуте на схід.

• Подобається Подобається x 8
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Це стаття Кримінального Кодексу України.
    І,якщо Ви у своєму дописі не побачили нічого,що підпадає під дію цього закону...
    Що ж ..незнання не звільняє від покарання.
    І в будь-якій цивілізованій країні ви давно були б у в’язниці.

4. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

С инетерсом читаю перепалку - и хочу, как водтся, вставить и свои 5 копеек... :)
    Упоминающиеся "цивилизованные страны" применяют практику экономического протекционизма - а не тупого запрета. Вот они - деньги на популяризацию украинского языка - плати больше - и смотри с русским дубляжем.А то ведь вечная песня - денег нет - потому и запрет....
    P.S. Выскзывание мнения, не совпадающего с официальным на форуме - действительно может привести к уголовному преследованию - в "светочи цивилизованности" - России... :D
    В Западных странах такое неприемлимо....
    Доказывание правоты потрясая УК - тоже достойно. Для, не к ночи будь помянут, кгб.... :)

• Подобається Подобається x 2
  5. Монархист

хоть десять раз статья УК с таким самым признаком вы меня и под " злостную хулиганку" и под "распространение наркотических веществ в особо крупных размерах", привлечь сможете. :naci: :shutup:

Додано через 2 хвилини
    Вы в факельных шествиях не участвуете, с последующим сжиганием книг? :naci: :shutup:

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

До чого тут форум.Ми живем на території держави УКРАЇНА.
    Де,як би вам не хотілося діє Конституція.
    Спробуйте подібні речі сказати в Польщі...

7. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

а ви?....

8. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Ще раз переконалася, що українській дубляж на висоті. Подивилася мульт "Хортон". От тільки не можу впізнати, хто дублює того яструба:)

9. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Мне как раз и хотелось бы, чтобы Конституция действовала. Тогда бы уважаемые "госорганы" не посмели бы ее нагло нарушать.
    Прочтите о правах языков - как там написано в Конституции Украины.
    Процитируйте эти слова - и сравните с требованием "только государственным"....
    Слова - как всегда - расходяться с делами....
    Я - не противник украинского дублирования.Я противник методов.
    P.S. Не понял о Польше...Там что - экономический протекционизм - уголовное преступление? А именно такой вариант я отстаиваю...Вы приведите тогда ссылки на подобные запреты в Польше, а то как-то странно читать такое... :)

10. Монархист

а что в Одессе проводят факельные шествия? И разве я где положительно о нацистах высказывался и их идеях?

11. duncan

у львові від початку дев’яностих також я не бачив.... [​IMG]
    чому ж ви тоді таке пишете?....

мене цікавить таке: якщо ви нащадок кубанських козаків, чому ви розмовляєте не українською?....

12. Відповідь: Акція за українське дублювання фільмів

Как добывать фильмы на нормальном (руском) языке
    http://pdrs.dp.ua/lit/presslit6.html

13. Ykr@inochk@

Ykr@inochk@ Well-Known Member

"Руский" пишеться с двома літерами "с", земляче! :agree: Будемо вважати, що це очіпятка. А я непроти дивитися фільми дубльовані нормальною українською мовою, але щоб не було чути на задньому плані "руского". А ще б, відверто кажучі, хотілося знайти періодіку на державній мові (може така на Донбасі і існує, та я не зустрічалась з нею).

• Подобається Подобається x 3
  14. Fedoryshyn_Lviv

Fedoryshyn_Lviv Active Member

Усім доброго дня. Українське дублювання це добре. Але не потрібно роздувати з мухи слона ( на даний момент) Чому? тому що, як це не прикро, ми ще не вміємо професійно це робити. Якщо просто перевести текст - так це ми вміємо ( не досконало). Але переклад має відображати емоції актора, суть фільму, настрій і т. д. Скільки фільмів дивився що на українській мові, що на російській - то російський переклад на ряд краще і це факт. Давайте ми краще доведемо до пуття наш переклад, а вже тоді будемо придумувати підписи за це. О така моя думка

Додано через 11 хвилин
    Усім доброго дня. Українське дублювання це добре. Але не потрібно роздувати з мухи слона ( на даний момент) Чому? тому що, як це не прикро, ми ще не вміємо професійно це робити. Якщо просто перевести текст - так це ми вміємо ( не досконало). Але переклад має відображати емоції актора, суть фільму, настрій і т. д. Скільки фільмів дивився що на українській мові, що на російській - то російський переклад на ряд краще і це факт. Давайте ми краще доведемо до пуття наш переклад, а вже тоді будемо придумувати підписи за це. О така моя думка

15. duncan

неправда...
    зверніть увагу на дублювання серіалів "династія", "беверлі-хілз"...
    поганий дубляж?...

16. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

недавно почула в якомусь рос фільмі переклад слова "деревенщина" як "сільський хлопець"
    реготала довго

я за переклад, але за нормальний переклад :)

17. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Вы хорошо разбираетесь в английском языке?:cowboy:

18. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

А я проти! 99,99% українців російську розуміють. Чого достигнемо дублюванням? субтитруванням? на кого розраховують автори ідеї???

19. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

На УКРАЇНЦІВ.

20. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Нє. Якщо українець розуміє російську, навіщо переклад/субтитрування??? Маячня. Черговий пшик, не більше... Комуністичне "аби хрестик поставити". Тупо.

а де твій аватар? :)