Акція за українське дублювання фільмів

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем MARTINI, 23 лис 2006.

1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Знаємо-знаємо...:
    Фахівець-підтасовщик..? :))):))):)))

• Подобається Подобається x 1
  2. А что, вам не всё равно?

3. smeet

smeet просто спілкуюсь

Якщо б я жив в Росії,і хотів би розмовляти тільки українською, і длЯ мене це було б настільки принциповим,наскільки це є принциповим для Вас,то я б однозначно виїхав.
    Якщо б я дорожив будинком і людьми які живуть навколо мене,які зі мною працюють,я б просто почав розмовляти їхньою мовою і прекрасно асимілювався,що я і зробив в свому житті.Я переїхав в зовсім іншу область України,де інакша мова,інакші звичаї,інша ментальність і завдяки тому що в мене немає того дурного пнізму,який заважає багатьом російськомовним нормально асимілюватися в українському суспільстві, я прекрасно вжився і буду тут доживати свої роки.:)Беріть приклад.

• Подобається Подобається x 4
  4. Letot_Nsk

Letot_Nsk Well-Known Member

На які цифри дивитися?:scratch_one-s_head:
    В Україні є людины що зовсім не розуміють державну мову? Здається мени що в тій чи іншій мірі мовою володіють всі:) Особливо молоді, основні, до речі, відвідувачі кінотеатрів:)
    А демографічну ситуацію зручніше в інших місцях підвищувати. Хоча..... Якщо в Одесі крутять в кінотеатрах німецькі короткометражки.... :) Але там ніби на переклад не особливо увагу обертають... :)
    А Вам все одно про що фільм, тільки б по-русски?:sad:

• Подобається Подобається x 3
  5. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Без звукового сопровождения можно смотреть разве что Чарли Чаплина, здесь согласен :)
    А современное, звуковое кино, Рыбка, нужно еще и слушать :) А уж какой язык кому слушать привычнее, каждый решает сам. Не так ли?
    Я не из-за, какого-то национализма, шовинизма и т.п. чепухи хочу смотреть на русском. У вас же все направления почему-то смотрят в одну точку. Пожалуйста, перестаньте думать о русском как о "москальском" и трезво оцените ситуацию.

6. консультант

консультант Дуже важлива персона

андрей-25, а чому б Вам не придбати приставку-декодер. Там Ви зможете вибрати будь-яку мову і спокійно дивитись кіно. Попробуйте і всі проблеми відпадуть.:)

7. андрей-25

1. А чому одна половина країни повинна купляти приставку-декодер, а інша ні?
    2. А до чого її підключити в кінотеатрі? :)))

8. Полковник

Полковник миється в бані

Ух - ТЫ!!!
    Классная, наверное, штука.
    Короче беру я этот декодер, прихожу в кино...
    А дальше, дальше что?
    Каков принцип действия данного прибора?
    Допустим, хочу выбрать язык суахили.

9. консультант

Тому що іншим не мішає українська мова.:cry:
    Домовляйтесь з кіномеханіком, а я звідки знаю?о_О
    Це питання до кіномеханіка, як і де він підключить Вам декодер?:)

Останнє редагування: 29 січ 2009
  10. Так ли. Но мне всё равно, на русском или на украинском. :pardon: У меня никаких проблем с этими языками нет. Я даже не обращаю внимания, когда смотрю. Если потом спросите, даже могу и не вспомнить, на каком из этих языков был фильм.

11. Auditor

Auditor Well-Known Member

підтасовувати :)

просто молодые намного более политически заангажированные, даже в нашей аполитичной Одессе, именно поэтому им проще купить у пиратов диск или скачать в инете дубльрус.

так мы уже давно все ассимилированные, все кругом разговаривают на русском, т.к. регион у нас русскоязычный, зачем нам куда-то переезжать?! Просто государство нам строит козни.

"кххх..., лучше уж вы к нам" (с)

а мы к вам по "ридну мову" на лыжи. :good:

• Подобається Подобається x 2
  12. Полковник

Полковник миється в бані

А зачем предлагаете тогда покупать?
    Чуть деньги на ветер из-за Вас не выкинул...
    Советчик, блин.

13. Auditor

Auditor Well-Known Member

я бы тоже не замечал, если бы не дикий смех 1/3 зала от украинских слов, постоянные переспрашивания еще 1/3 зала о каждом пятом слове, и той 1/3 зала которая все это шумя переводит :scratch_one-s_head:

14. Полковник

Полковник миється в бані

Так у Вас и с английским тоже ведь проблем нету!
    Эх, молодёжь!
    Молодцы!

15. консультант

Тут не проблема в мові, тут проблема в принципі. Людям пофіг закон про мову, указ Президента, вони собі сами держава в державі. Давай їм те, що вони хочуть, а не те, що регламентує закон. Краще дивіться порнуху і не будете мати проблем з мовою, а то плачете, як малі діти.:sad:

16. консультант

Це для тих, хто дивиться телевізор. Якщо Ви дуже любити дивитись фільми в кінотеатрі. то беріть з собою телевізор, там і декодер пригодиться. Думаю, що це теж нормальний альтернативний варіант.:)

• Подобається Подобається x 3
  17. андрей-25

Да у меня тож никаких проблем с языками :) Но мне легче смотрится на русском, так как я мыслю на русском и он мне более привычен с детства. Так же само мой приятель, полностью украиноязычный, не любит смотреть на русском.

18. Полковник

Полковник миється в бані

Тсссс!
    Ей ещё рано!
    Не надо, Рыбка, не слушайте ЭТОГО дядю.

• Подобається Подобається x 6
  19. Так вы, уважаемый, сначала язык нормально выучите, тогда ни переспрашиваний, ни смеха не будет.

20. консультант

Бойцовая Рыбка, не рухайте Auditorа, він наукову працю пише про імпорт -експорт. Йому зараз ні до телебачення, ні до Вас.:)

а де твій аватар? :)