Акція за українське дублювання фільмів

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем MARTINI, 23 лис 2006.

1. Городецький

Городецький Well-Known Member

Коли я замовляв опитування щодо НАТО в Дніпрі, мені сказали що для 1,5-мільйонного міста статистичною вибіркою буде не менше як 10000 людей. У мене просто не вистачило спосованих грошей.

2. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Все зависит от заказанного процента погрешности... Если надо 0% - то опросить прийдется все 1,5 млн... :mocking:
    Применительно к информации о дублировании - даже при однонаправленной ошибке все равно выходит более половины. :give_rose:

• Подобається Подобається x 1
  3. Городецький

Городецький Well-Known Member

Не сперечаюсь. Але опитаних малувато. В такому разі навіть ставити під сумнів ревалентність опитування стосовно загальної громадської думки - не можна. То, що таке опитування було - гарна справа.

4. m@rmon

m@rmon миється в бані

:good: Безперечно Ви маєте рацію! Ви повинні мати право обирати мову на якій Ви бажаєте подивитися фільм в кінотеатрі.......але ж і ті, хто бажає подивитися той самий фільм, наприклад, російською, nt; не мають втрачати свого права!

:) Це ж стосується і Вашої репліки, щодо "корінного" населення. На превеликий жаль , ті самі "корінні" в Україні різні....в Закарпатті це "модяри", в Криму - татари та росіяни, і т.п.

:crazy: Але ж "на виході"....всі ми будемо зобов'язані дивитися "кіна" виключно однією мовою!

:blush:Хіба це демократія і право вільного вибору?

Останнє редагування: 22 гру 2008
    • Подобається Подобається x 5
  5. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Цікаво, а як ви то собі уявляєти? Тобто сидимо ми в кіно, я хочу українською, а ви, скажимо, татарською, а ще хто російською. І як буде демократично? Третина фільма татарською, потім українською, потім російською?

6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ні, це не демократія, - це свавілля, диктатура. Але за цим варварськими правилами живе весь світ. Ось я не маю вибору, мушу дивитись все на англійський, Отсоа на іспанській, Аґатон - на польський.
    Ось тільки чомусь живучи в СССР я міг дивитися ТІЛЬКИ на російській. Причому я жив в україномовному Львові. Чи це була вже демократія в даному випадку? Бо я не мав ніякого вибору...

7. Дальневосточник

Поясните мне тогда, непонятливому :) - так НУЖНО иметь выбор - или НЕТ?
    Соответственно - должны ли быть отдельные сеансы (я уже не говорю - отдельные кинотеатры!) - где можно будет увидеть фильм с русским переводом? Или - на словах ругая тоталитаризм - на деле являемся его апологетами?

• Подобається Подобається x 3
  8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

По-перше, я зовсім не знаю, що там робиться. По-друге, я не розумію, для чого луганчанам потрібний переклад російських фільмів на українську (може щоб українську мову вивчили:crazy:).
    Але це повинно бути оформлено на законній умові і для цього федеративний устрій ой як потрібний!
    Бо для чого тоді та російська мова на ЗУ?

9. Дальневосточник

Да Бог с ней, с федеративностью...А то пан Левандивка нам вставит... :)
    Можно ведь и без этого принимать разумные решения - неуж-то всех Господь умом обидел? :)

10. антинац

антинац миється в бані

Дублювання - для дурнів

Вважаю, що дублювання російских фільмів - це дурість. Як я дивився фільми ройською, так і буду. Добре хоч супутники наші дебільні політики зупиннити не зможуть))) І по інтернету можна дивитись "заборонені" в Україні канали.

11. coolzak

coolzak Well-Known Member

Прямо герой підпілля-Олег Кошовий і Червона оркестра в одному лиці.Напевно ті що в ФСБ курують цей форум Вам якогось ордена "пожалують" в ближчому часі.
    До речі а як там -за пельмені не б"ють на площі різками як злаплять шо їв?

Останнє редагування: 3 січ 2009
    • Подобається Подобається x 2
  12. Patrick

Patrick Well-Known Member

....Невловимий Джо.
    Чому не вловимий?- Бо його ніхто не лапає.

Дивися чоловіче свої "заборонені" канали, хоч трісни. І таких самих , як сам , по паролю пропускай на явочій квартирі.:haha:
    ....а часом не приходило до голови ,- переїхати туди , де ті канали продукують?...Дуже рекомедую. Якість зображення краща.

Останнє редагування: 3 січ 2009
    • Подобається Подобається x 3
  13. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

Нужно имхо! Чем больше свободы выбора - тем лучше, а у нас с этим исторически напряженка! ((((( Пора исправлять думаю

14. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А що, в Центрі російської культури (при консульстві), поклавши квіти до бюстика Пушкіну, не можна подивитися російську версію?
    Українці, що проживають за межами історічєской родіни, збираються (якщо хочуть) на Шевченківські дні, співають, дивляться українські фільми. А росіянам - западло?

15. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

А чего вы маете на увази ? Ну я смотрю и украинские и роосийские. фильмы, а также новости через Интернет по ТВ. Что надо обязательно пучковаться группами, даже если там есть и идиоты ? Чем больше группа тем вероятнее встретить национально озабоченного вне зависмости от национальности и того, кому все не нравится включая его самого. Когда я на этом хочу повысить настроение, то сюда захожу. Или смотрю "Файна Украйна"...

Уж наплодил бог воистину всяких разных по паре.....

Останнє редагування: 22 січ 2009
  16. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

Центр російської культури - это три четверти Укрианы ??? процент рускоязычного населения считаемс? или нахиба?

а в тему .. по СТБ идет М.Д. Хаус - украинский перевод просто - страшный, естественно не потому что он украинский, а потому что он просто плохой, Лостфильмовский русский значительно лучше ..... имха ....

17. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Я і маю наувазі, що ідіотам, які паталогічно не бачать засилля російської в Україні, варто кучковатися. ТАК легше їх локалізувати і російський переклад постачати.

Нахіба! (с)
    Счєтоводи...:)))
    Порахуйте фільми З РОсійською, які вимушені дивитися українці - у вас 5 чвертей вийде русскоязичних.

18. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Проблема в том, что так и будет, пока не поймете в чем проблема. И даже когда поймете, то все равно будет проблема, потому что проблема, она в головах.

19. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

загнобленй козаче, примотайний до стула,
    сидить уперши очі до телеприймачу,
    як катування стійко виносить Пушкарьову
    що кляті москоляки навязують йому ....

ржу немАгу ...

та ні, то ідіоти, котрі не бачать роль російської мови для України, і намагаються щось нав,язувати з усіх бокві, і отримують - протидію, а російська вона не насильно, а через якісні медіа та таке інші продукти ось піплу і подобається, а насильно тікі по писку просити треба, завжди отримаєш .. имха

Останнє редагування модератором: 22 січ 2009
    • Подобається Подобається x 4
  20. iso

iso Well-Known Member

+100 Погоджуюся. Позитивна роль російської безперечна. Але... В кліточку б її поки що... Бо дуже вже агресивною стала...І розмножується безконтрольно;)

Останнє редагування: 22 січ 2009
а де твій аватар? :)