Відповідь: Якість послуг львівських інтернет-провайдерів а на стандартному внутрішньому TV-тюнері в компі ,що цифра не піде.Телебойман в мене показує на компі .Вони пропонують додатково за один цифровий канал доплачувати по 6 грн. То щось варте?.І чи мій тюнер потягне? чи тре ше декодер?Плазма має цифровий вхід,а звичайні ящики ,ото недавно купив ,щось в інструкції такого входу нема.Хто рубить фішку?Відзовіться!
Відповідь: Львівські інтернет -провайдери Як стало відомо з конфіденційних джерел,всіх абонетів викупив airbites
Відповідь: Якість послуг львівських інтернет-провайдерів Я питав у продавців.Казали що до стандартного тв-тюнера потрібен якийсь цифровий декодер.Або можна купити спеціальний цифровий тв-тюнер Якого у продажі здається у Львові ще немає
Відповідь: Якість послуг львівських інтернет-провайдерів ну та певно шо треба не простий тв-тюнер а спеціальний, до речі якшо ви маєте на увазі дівайс в комп то таких я і не бачив, а от приставки бачив, вот нічим не відрізняються від супутникових
Відповідь: Львівські інтернет -провайдери взагалі можна підключатись до супутникового оператора Satgate. швидкість до 4 мбіт\с http://satgate.ru/ru/maps/s2npr.php - отут його тарифи. я наприклад півроку сидів на пріпейді, більш-менш нормально. 100 грн мені вистачило на 4 місяці, щоправда треба ще будь-яке підключення по назмеці чи навіть ту ж Гігу. можна юзати лічера але це звісно не дуже дешево. а для економії - пріпейд саме те, крім того нема місячної обовязкової платні. а якшо через дилера підключитись то нема також потреби вносити одразу 20 доларів, можна менше...
Відповідь: Львівські інтернет -провайдери Як платив? Вебмоней,кредитка,вуйко в Германії...тільки без пріколу!
Відповідь: Львівські інтернет -провайдери ось наприклад один нормальний дилер Сатгейт ICQ 170-494-065 Taras Дилер SatGate. Cтворення, поповення підписок супутникового интернет без комісії і додаткових витрат. Від 0,01$ - Webmoney; - Зручні та швидкі платежі P2P на картку VISA (комісія за переказ 0% ); - Приват24 та через ін послуги Приватбанку - Прийом ваучерів "Київстар" за курсом 5,49грн. Поповнення підписки протягом 5 хв. хочу ше додати що такий інет є чи не єдиноможливим способом відносно недорогого високошвидкісного підключення у далеких чи гірських районах ( де хоча би ловить якись мобільний звязок )
Акція від ВОЛІ http://www.volia-lviv.com/index.php?id=12&tx_ttnews[tt_news]=29&tx_ttnews[backPid]=8&cHash=c895319643 )На акционные тарифные планы можно подключиться новым пользователям и всем существующим абонентам до 30.04.2007. Новыми акционными тарифами абоненты смогут пользоваться до 01.06.2007г. По желанию, до 01.06.2007 (обновлено 01.03.2007) все абоненты этих тарифов могут самостоятельно перейти (или вернуться) на любой действующий тарифный план. Если самостоятельно переход сделан не будет, с 01.06.2007 абоненты будут автоматически переведены на действующий на 01.06.2007 равноценный тарифный план, по стоимости абонплаты не выше выбранного ими акционного тарифа. На сегодняшний день, это ТП «Світовий» с абонплатой 100 грн. http://www.volia.com/internet/price
Відповідь: Акція від ВОЛІ ну що ти апетитно махаєш київською шоколадкою на львівському форумі. я вже давно казав шо на волі в києві за 150 грн дають 30 гіг нету... а я вже тут зрадів, думав шо дійсно приємна новина....
Відповідь: Львівські інтернет -провайдери і знову щодо даної теми про Волю написав я їм у Київ недавно он такий лист і ось що вони мені відповіли... такшо радіємо!!! :rolleyes:
Відповідь: Львівські інтернет -провайдери Алина Сигда,Ахметов..... ну что дальше...молчу.. ухожу..кричу!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповідь: Львівські інтернет -провайдери Правильніше було б навпаки - Чем привлекательнее становятся цени,тем больше становится абонентов.
Відповідь: Львівські інтернет -провайдери Цікаво,а чим тоді займатись маркетологам,менеджерам,... цієї компанії
Відповідь: Ваш львівський інтернет -провайдер ну у Вас же не виникає запитання чому в сім"ї три автомобіля
Відповідь: Ваш львівський інтернет -провайдер вау а три мотоцикли? але це різні речі трохи... невже ви підключені до всіх трьох і це все роутите через iptables і прискорююте таким чином своє підключення???