Відповідь: Львівські інтернет -провайдери В мене такий Інтернет - dsl вже півроку. Просто фантастика... З Нового Року - необмежений пакет. Той кайф треба відчути - всім бажаю
Відповідь: Львівські інтернет -провайдери у мене два місяці анлім — кайфую... тим паче, що всього за 25 грн в місяць, що й всім бажаю!..
Відповідь: Якість послуг львівських інтернет-провайдерів Дякую. Я користуюся ось цим: http://www.computers4sure.com/speed.asp?
Відповідь: Якість послуг львівських інтернет-провайдерів То два гектари локального трафіку включені в абонплату+гектар коштує 25грн 20.00-9.00 та вихідні.В бізнес час 120грн.Завтра йду до них писати заявку на підключення.Надоїло юзати через GоPоRіS. Ось вибираю модем,напевно зупинюсь на Modem Zyxel P-660RU
Відповідь: Львівські інтернет -провайдери кабель.... зараз дуже низька швидкість.... тест показав: 73 кб\с.... на ніч люди щось на закачку ставлять...
Відповідь: Якість послуг львівських інтернет-провайдерів Я не питався.Не думаю,що то буде вигідніше як у фарлепа
Відповідь: Якість послуг львівських інтернет-провайдерів Не знаю,що то за адмін.Може він може скинути мені якусь інфо на paschenkomax@ukr.net.
Відповідь: Львівські інтернет -провайдери Є спеціальна програмка для локальних мереж ,яка усуває ефект падіння швидкості в мережі при одночасній закачці кількома юзерами,Якщо твій адмін таку програмку має ,най на сервер поставить ,ефект правда не 100% ,але на 75% ситуація покращується.Є ще другий вихід .Компютери нижчого рівня не мають права качати на пряму з нету .,тільки через сервермережі,тобто спочатку сервер закачує на себе,а комп нижчого рангу забирає з нього інфу г"автоматично
Відповідь: Якість послуг львівських інтернет-провайдерів а якшо я живу наприклад у будинку 91б по Любінській (це біля кінотеатру Галичина) то там є ще шось крім Волі?
Відповідь: Якість послуг львівських інтернет-провайдерів Такого поганого обслуговування і "кваліфікованих спеціалістів",як у Волі, я ще не бачив.Прийшли до мене по замовленню з третьої спроби(перших два рази вони чомусь не дійшли) два випивших чувака прокладати кабель(і ще обіцяли по юсб з"єднати два компа,таке здається навіть неможливе).А в офісі після цого кажуть,що вони не знають в кого я замоляв них.Телефон диспетчера я взяв на їхньому сайті.А пояснити толком технічні нюанси не хочуть.Кажуть після підписання договору будем тех.питання вирішувати.Після них я одразу пішов у Фарлеп і все мені конкретно пояснили,обслуговування супер.І вже увімкнув собі АДСЛ МІНІ-дім.Співпрацювати треба напевно з тими людьми,які хочуть з тобою співпрацювати
Відповідь: Якість послуг львівських інтернет-провайдерів ну у мене все відбулось достатьно нормально, чуваки прийшли не пяні і в суботу, коли мені було зручно. а потім домовився із хлопцем який підключає нет на яку годину прийти. одним словом радує швидкість інету (2мбіт\с), і робота його. а от ціни варто би їм знизити.... а то в Києві за 150 грн дають 30 гіг нету на Волі причому на волівській швидкості ....одним словом нашим до них далеко
Відповідь: Якість послуг львівських інтернет-провайдерів Ну 10коп за метр - то недешево.От 49 телеканалів мені б згодилися,які вони включають в абонплату.Я ще звязувався з їх Київськими менеджерами.Вони сказали що скоро в них у Львові буде цифрове телебачення.Зарас шукаю собі відповідний тв-тюнер і всеж таки увімкну ту їх цифрову телевізію,коли вона тут з"явиться
Відповідь: Якість послуг львівських інтернет-провайдерів майте на увазі що це буде цифрове кабельне телебачення, я так розумію то треба буде такий собі тюнер стандарту DVB-C (Digital Video Broadcasting - Cable). взагалі то у мене пакет 8 коп за мегабайт....