Доречі я собі вибрав зараз акцію нічне прискорення. Поідеї вночі має швидкість до 5 Мб збільшуватись.при умові що я не залазив в мінуси останні три місяці
а я спеціально хотів поповнити скоріше і гади спеціально напевно не перераховували і в мене вже є мінус гади блін о і я ще сам добре не зрозумів там я так поняв або турбо кнопка або нічне прискорення ??
Розірвання контракту в Airbites Оскільки в Білайну зараз тарифи кращі, планую перейти на нього. Ось питання до тих, хто вже розривали контракт, як в деталях відбувається розірвання контракту, які є підводні камені і тп? Сижу на Аірбіті більше року...
Рахунок airbites До мене вчора прийшов рахунок, в якому сума до сплати чомусь в 2 рази вища за тарифну, теж саме у сусіда, в підтримці користувачів занято... У когось було щось подібне?
Привіт усім я теж користуач AIRBITES все вроді нічого тільки одна проблемка уже 4 місяць підряд не приходять квитанції до сплати, постійно треба туди дзвонити нагадувати а як у вас з цим? Хто знає де можна скачати квитанції напишіть
Там в них якась нова система, важко розібратися. Але зробили можливість оплати послуг "пластиком" http://forum.psihov.net.ua/viewtopic.php?f=90&t=10282
Привіт усім я користуач AIRBITES ((.. в мене проблема з нетом він завжди тормозить .. коротче шо робити ? підскажіть... неможу Cs побавитись (((
Запустили в тестовому режимі IpTV. Прикольно Зараз каналів не багато, тільки українські. Цікаво, яка буде ціна?
ну от і я приєдналася до клієнтів аєрбітів на свою біду. моїм першим "приємним" відкриттям виявилася відсутність смтп-сервера. Я розумію, що веб-інтерфейси рулять, але ж :cesored:...
В мене нормально працюють (пошта з Outlook відправляєть) SMTP сервери поштовиків. Наприклад, smtp.mail.ru. Та й шіидкість 50мбіт за 80грн - непогано як на мене, IPTV теж рулить.
може хтось знає: airbites (а точніше техпідтримка airbites) налаштовує роутери? в них на сайті інформації про це нуль, а здавалось би непоганий спосіб додатково заробити. і, можливо, будуть якісь поради де б можна було знайти когось хто б настроїв.))
А що їх настроювати? Для Airbites особливі налаштування не потрібні - ставиться на автоматичне отримання IP, DNS від провайдера і все.
оу. ну я звичайно попробую, але здавалось, що це все не так просто. а є різниця на скільки ноутів\компів він буде роздавати нет? і яким шляхом?
В моему роутері наприклад є багато варіантів підключення до провайдера: Automatic IP Static IP PPPoE PPTP і т.д. з них я вибрав Automatic IP. Щодо підключення до компів - найпростіше на них залишити налаштування по замовчуванню (автоматичне отримання IP та DNS адрес), а на роутері по замовчуванню мав би бути ввімкнений режим DHCP, який автоматично присвоює налаштування компьютерам в мережі. ---------- Додано в 00:08 ---------- Попередній допис був написаний в 00:06 ---------- Ще згадав що в Airbites є така штука як фільтрація по MAC-адресі (тобто по унікальній адресі мережної карти компьютера). Тому при першому підключенні (або при кожному наступному підключенні іншого пристрою, напр. якщо колись треба буде підключити один комп напряму без роутера) при відкритті якої небудь сторінки замість неї відкриється сторінка авторизації провайдера, де треба буде ввести свої логін/пароль.
ясно, що нічо не ясно)) але буду пробувати. дякую. ---------- Додано в 00:13 ---------- Попередній допис був написаний в 00:10 ---------- ну таке було при першому вході, так що в курсі))
Цей провайдер більш не працює? Станом на зараз бачу поламаний сайт з протермінованим SSL сертифікатом.
Лично мой опыт привел меня к Интернет провайдер в Киеве - заказать подключение интернета, выгодная цена | Corbina Telecom — Интернет + ТВ, друг посоветовал, никаких проблем уже 3 месяца на испытываю.