Швидкість дуже нестабільна. Перевіряла сьогодні протягом дня кілька разів - від 1 мб/c до 9. Фільм качався з нету, не по локалці. Чоловік вже і собі понатягував фільмів, швидкість реально велика. От тільки вирубується нет час від часу. Добре, що не надовго, але все одно дратує.
Я була підключена до AIRBITES, але відключилася, бо крім того, що вони халтурять зі швидкістю у них ще вічні проблеми і нема інтернету. Я порахувала, що за місяць я більше немаю інтренету ніж маю. Подумала, що нема чого гроші на вітер викідати.
Я не знаю де ви живете але в мене на топольній швидкість жахлива бувають всплески а восновному 12-20 КБ/с
мешкаю в р-ні Домотехніки на Чорновола. маю інтернт від airbites. вирубувався двічі- в квітні минулого року на 2 дні і в серпні, зате на місяць- казали, що то кабелі їм десь поперебивали. а більше ніколи жодних проблем не було. швидкість стабільна, протягом дня не вирубує. і з оплатою чекали аж поки борг не сягнув 500 грн. мабуть в кого як....
Підкажіть будь ласка, існує проблема з налаштування роутера. Провайдер - Airbites. При спробі підключення до мережі та інтернету викидає помилку - невірно налаштований DNS. У налаштуваннях пробував автоматичні налаштування та вручну прописував адреси DNS-серверів, у будь-якому випадку помилка не зникає. Хто стикався з чимось схожим порадьте будь ласка в чому проблема, та як її позбутися?
а, до речі, до мінусів провайдера- в нх вказано що цілодобово можна скористатися техпідтримкою за телефоном. але тут є один мінус- кожного разу коли я телефонувала, то була в черзі мінімум одинадцятою. І поки дійшла черга минуло 32хв.
В сусідніх будинка є ,а вмому нема хоча їх кабель йде через нашу кришу.Скільки їм не писав пока нічого не роблять
Ви їм подзвоніть і скажіть "дуже треба". Мені таким чином свого часу "воздушкою" кинули з сусіднього транзитного будинку. Хіба би були якісь серйозніші перепони.
Та дзвонив.і навіть ще шістьох з будинку обіцяв до них "перекинути",але щось вони не руаються.Може криза на них давить?
Мене теж це дратувало до певного часу, а також стабільність інтернету, покі не відмовився від їхніх послуг. Зараз на "Білайні" поки теж нестабільно паше, але служба підтримки на рівні. Пять раз прийдуть, подзвонять-цікавляться долею клієнтів. І дозвонитись дуже просто.
Я замовляв собі 64 Кілобіти, але кілька місяців швидкість також була в межах 2-9 Мбіт. Але все хороше колись закінчується, коли вони встановили і налаштували всю апаратуру в себе то стало моїх рідних 64 . Зараз в них правда акція була і тепер в мене за ті самі гроші 128
Таки з першого місяця швидкість зменшилась. Але не до 128, як би то мало бути. А до 64, а часом іще менше :ireful:
Для всіх у кого нет кілька разів на день розривається. Я є користувачем Ейрбайтс вже другий місяць, і так як часто залишаю на ніч качати торенти, одразу помітив що близько 12-ї, а іноді і ще кілька разів на добу інтернет пропадає. Погодьтеся, це дуже неприємно - поставити на закачку пару гіг фільмів, а зранку побачити що скачано 1%... Шляхом деяких досліджень виявив що для відновлення зв'язку достатньо зайти в Панель управления/Сетевые подключения і, клікнувши правою кнопкою на локальній мережі, відключити її і одразу включити знову. Тому вирішив автоматизувати цей процес. Тож написав bat-файл, який час від часу (5хв) перевіряє наявність зв'язку (ping google.com) і у разі відсутності робить вищенаведені дії з підключенням локальної мережі з допомогою утиліти CNIC. Потрібно ці два файли (repairConn.bat та CNic.exe) покласти у якусь папку і запустити repairConn.bat (або додати в автозапуск). Щоб позбутися пустого вікна яке буде постійно висіти на робочому столі, я скористався FireDaemon - він дозволяє запускати будь-яку програму як сервіс. Потрібні файли виклав тут: http://depositfiles.com/files/3yeqija7p
Не встигли натішитись локальним торентом, як з локального залишилась хіба що назва. Швидкість закачки тепер в мене 14К (128 кілобіт). Нерозумію тоді навіщо на фільм сервері пропонують качати фільми торентами щоб не завантажувати сервер. Не думаю що в більшості людей канал більше 512Кб