Періодично виникають потреби. але грошей вони беруть мало - то му мирюся. Швидкість теж, менша на 128 середня 100 (тобто буває 40-55, а буває під 150-300), отаке-то. нарахували борг 240 грн.. кажуть тре платити, вони типу з дуба впали, але якщо немаєш квитанції (усі з них зберігайте) - то мцсиш платити .
Виникає таке запитання навіщо вам такий неякісний тирнет. Хіба прийшовши додому увечері нема чим занятися, глянув нету нема, пішов спати чи тєлік дивитись. А існує купа людей яким він необхідний як повітря. Фрілансери наприклад, неможуть без нього обходитись. Те саме що в громадській бані воду відключили, ви звоните а у відповідь - а ви крани чи труби поміняйте в себе тоді й потече вода, з нашої сторони все добре. Ціни в провайдерів вже не сильно відрізняються один від одного, як 2-3 роки назад. Отже висновок, увагу звертати насамперед на якість послуг провайдера. А ПовітряніБайти хіба у полі з сачком ловити
Навіщо такий нет кажу: за наш домашній комп сідаю 3-4 рази на місяць. тай то, щоб фотки подивитись малої чи що. В основному на роботі. Дружині для квіпу-форуму вистарчає. Навіть фільми в он-лайні дивиться (але то вже як попаде г-г-г.). Коротше свої 69 грн. вони відпрацьовують. Але якість послуг така як пишав. Можливо переведусь з нового року на мініма (64Кб/с) так щоб тариф відповідав швидкості. За 39 грн. ))) Спробую якщо в реальності буде 15-25 доведеться вертатись на базовий. А для роботи, надсилання великих файлів скачування гектарами - то не підходить. Тримаю його аби було. Якщо доведеться працювати в неті - то требу прати хоч метр-два для оботи, але є сумніви, що арбайти його дадуть ради забезпечити. Реальна швидкісь грошей коштує.
я цим провайдером взагалі не задоволена, цілий тиждень не могла за логинитися, кожен день дзвонила в тех.пілтримку обіцяли виправити., а результату був нульовий, нарешті виправили, а ще один день видавало, що негативний депозит, хоч ми вже за грудень заплатили. Щодо швидкості, то вона гарантовано не відповідає номінальній, але як би перебоїв з постачанням не було, то то можна пережити
та ладно вам добре там е нас нема, я користуюсь тим нетом і нічого, ну деколи нема нету, деколи як зараз нема фільм сервера, ну і що, а ви спробуйте іншого провайдра і побачите що всі глючать і то деколи ще більше. і ще одне. якщо мене незадовільняє мій провайдер я купляю другого. але якщо я не купляю другого, то я не обсираю першого бо я всетаки ним користуюсь, всетаки я ж міг прочитати відклики про той нет і не вибирти його, а вибрати інший, який не глючить, а раз я такий собі нет вибрав значить це моя провина значить недоглдів. всетаки мені його ненавязали чеез силу.
Цілком згідний. Знаєте, є така приказка: бачили очі що купували, тепер плачте! Я також користуюсь інтернетом від Аірбіту. Вже близько двох років. Спочатку було дуже страшно: тільки грім загримить чи дощ впаде - пропав твій інтернет, і бігай до них два тижні поки зроблять. Телефон не відповідає або постійно ідуть короткі гудки, приходиш з роботи до дому - інтернету нема. Ідеш до провайдера (додзвонитись неможливо), добре що іти не далеко, хвилин 5. Приходиш, розказуєш свої проблеми, тебе культурно слухають і відповідають ,,Все нормально, ніяких проблем, у вас інтернет вже пів години тому запрацював" ) ...... Так було колись! А зараз ніби нічого, буває, правда і підвисає, буває що відсутній, але як то кажуть добре що так, головне щоб не гірше. Взагальному задоволений. http://10.10.9.3/ -фільмсервер, зараз не працює. http://psihov.net.ua/ - форум аірбіту.
Вибачте В мене тоже та біда Айрбіт називається може є і гірші но мені здається гірше нікуди швидкість не 128 а в районі 30 про відключення просто мовчу Обіцяють Хоум нет хто знає як мережа чи варто переходити
дямс... зі швидкістю в них щось сталося. Накатала притензію. Коли не буде куди подіти злості (а мене зара злять в основному лікарі та медицина) і тра буде вивільнити емоції, подам на того провайдера до суду... ото весело буде
Лініаком. В мене був від них інтернет в тому районі протягом 10 місяців. Жодних претензій. І тех. підтримка постійно на зв'язку, і провели швидко, і ціни невисокі у порівнянні з іншими провайдерами в тому районі від кабельного і ще там якісь є, ну і нет був постійно на сталій швидкості. Також плюсом було можливість оплатити рахунок через інтернет зі звичайної банківської карточки.
На рахунок ...ото весело буде.... Та нічого не буде.В мене таке було на протязі тижнів двох десь в грудні місяці.Написав три заяви (мені зручно вони тут в сусідньому кварталі),зареєстрував (типу того). Потім заяву на перерахунок в зв*язку з тим що замість 512 мав 32-64. В січні прийшов рахунок- стандартний. Зайшов."Знаєте,було багато заяв,перерахуємо в лютому" Не вірю. А на моє запитання,чому я не отримав письмову відповідь на заяву- "А ми письмово на заяви не відповідаємо" Запитання,чи діють вони в правовому полі,і чи знають такий закон про звернення громадян,дуже здивував дівчинку,і вона "відмітила" щоб мені дали письмову відповідь. Зараз швидкість нормальна,не нижче заявленої. Вони як працюють,то працюють, але вже як щось пропаде,то або філософськи до того, або псувати нерви.
Користувався Хоумнет десь 8 місяців (в грудні повернувся до ОГО, оскільки змінив адресу), враження дуже хороші. Проблем ніяких взагалі не було, ціни десь на рівні ОГО, швидкість відповідає заявленій, до того ж хороша локальна мережа.