Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління ?! Якщо, ти підключений не в сихові, то відкриється тільни адреса 77,щось там(лінки є в цій темі), але платити будеш, як за інет і швидкість буде така сама.
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління ?! працює... мені пощастило - живу в 5 хв. ходу від них, тому всі питання вирішую тет-а-тет з моделькою в офісі а додзвонитись в техпідтримку не можливо
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління ?! щіслівчік Додано через 1 хвилину ну Ви даєте. Певно забули, що , щоб за неї платити
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління ?! Все зараз працює (вже десь з тиждень!). Ура!!!! :radist: Але - через зовнішню адресу (не шкодить - швидкість 1,6-6,8 МБ/с):cowboy:
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління ?! Сьогодні бачив сусіда з Кн. Ольги 63 - каже немає нету вже тиждень. в мене ніби є, хоча не без глюків.
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління ?! AIRBITES - это безграничная база фильмов и......пожалуй, больше ничего....
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління ?! Вкажіть будь ласка ір адресу з якої качаєте фільми, бо в мене чомусь не йде. А у Вас? дякую.
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління ?! В нас теж постійно глюки.. Нет пропадає регулярно щодня на хвильку.. Може і частіше, не знаю, вночі і вдень не сиджу
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління ?! Хммм... а от у мене, тьху-тьху, все прекрасно працює, вже досить довгий час!!! Я навіть сам дивуюся, але радий безмежно!!!! От навіть збираюся заплатити за інет;-)))). Живу на Сихові, качаю з айпі, вказаної Леді_І. Тьху-тьху, айбайтс рулить останнім часом!!!;-) П. С. До речі, недавно допомагав налаштувати інет знайомомму на Панча, в техпідтримку додзвонювався тричі і то з першого разу!!!! Від ебе щоправда давно вже не пробував))). Додано через 3 хвилини Є таке... в мене теж таке було - нет переривався на кілька секунд, а потім знову працював, причому це повторювалося постійно на протязі часу, що я був підключений в мережі, і то не один день... Слава Богу, вже такого немає... Мабуть, не в мене одного таке було, і дзвінки зі каргами їх задовбали, от вони і налаштували нормально апаратуру))).
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління ?! в мене таке дотепер... в мене такий не йде . я на Кн. Ольги. За нет теж буду платити нехай ще рахунок пришлют
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління ?! Прийшов якийсь рахунок дивний.. Каже, що заборгованість, а за попередній місяць все оплачено по рахунку.. Статистика в когось працює Аірбітівська? Вони певно в лото витягують суму до оплати..
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління ?! Статистика не працює... В рахунку казало "абізатєльна зареєструватися". Я зареєструвався - а воно глючить і ніц не відкриває... вони такі...
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління ?! Статистика не працює! До мене нещодавно прийшла платіжка з боргом 545 грн, якого зовсім не існує, хіба що до цієї суми увійшла абонплата за минулий місяць і не більше. Якщо і можна додзвонитись до них, то лишень рекомендують платити свій щомісячний внесок згідно угоди і зберігати (!) усі квитанції. Дуже гарно (( спробуй тепер доведи свою оплату, якщо якісь з них посіяв... адже банк ігнорує їхні роздруківки, видаючи свої.
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління ?! Вияснилось, що то в них масова плутанина вийшла. Просять приходити кожному особисто в офіс і виясняти скільки треба платити.. Звісно, не піду. Заплачу, як завжди.
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління ?! Підкажіть, будь-ласка, провайдера. вул. Тарнавського. Хочу стару добру виділенку, дееселі і радіохвилі йдуть лісом разом з телеканалами. Чи є в мене якісь шанси?
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління ?! вже 3 дні немає вдома інета. кожен вечір дзвоню в підтримку "ой, та ви шо? через пів години буде!". тьху!
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління ?! В мене нині не було 2 години. але перед тим ніби нічого. Напшіть до них письмову заяву типу "прошу вирахувати із щомісячної оплати суму..." типу за три дня. воно може й нічого не дасть, але ж трохи порухаються.
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління ?! Народ, яка зараз ситуація з airbites, від останнього допису вже пройшло 2 місяці, я на днях сходив підключився, чекаю коли прийдуть кабель протягнуть...Хотів би почути відгуки від користувачів цього прова...