AIRBITES iнтернет- провайдер

Тема у розділі 'www', створена користувачем Forpost, 29 лис 2006.

1. Forpost

Forpost Стоїк

Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління ?!

Додано через 12 хвилин
    Крупнейшие российские компании, предоставляющие услуги IP-TV, на начало 2006 г.

2. Ейрбайтс не провайдер вообще

Я приношу прощение за нецензурные выражения, но уж очень накипело и по-другому сложно написать
    Провайдер реальное г*вно, во Львове хуже по-моему нет, взяли, уроды. развалили нахрен маленькие сети. Я в такой был, всех в сети знал, Админ (скатина) нас продал этим уродам. Из-за отсутствия альтернативы я подключился к ним - меня купила их красивая реклама (бесплатное подключение, флэшка в подарок). Я подключился и, между прочим, месяц без нета сидел пока они всю сеть переводили к себе. Флэшку не получили - сказали что кончились, их техники, ещё те мудаки, пришли, сказали нужно кабель провести (у меня был уже проведён кабель к старому оборудованию), развалили стену под окном, потому что никак не могли просверлиться. Везде наёп...
    Насчёт собственно Интернета: днём ещё когда-никогда скорость 100-200 кбит/сек, и это при том что я купил себе 512кбит. Вечером-же начиная с 19:00 интернета нет в принципе.
    Насчёт сети: сетевого окружения нет, на серваках одни фильмы и чёрт знает как посортированы, 80 html страниц по 10 фильмов на страницу, телевидение в жопу, ибо очень часто проскакивают артефакты (фигурки разные).
    Может это только я так нарвался или ещё кому КРУПНО не повезло?

• Подобається Подобається x 2
  3. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Відповідь: Ейрбайтс не провайдер вообще

а спершу розділи переглянути слабо? В нас тут багато прихильників цього провайдера нового покоління

4. Відповідь: Ейрбайтс не провайдер вообще

Я читал но я считаю что около 1000 постов в одной теме - слишком много и тема себя исчерпала. Я всего лишь описал свою проблему и сторонники меня не интересуют.

• Подобається Подобається x 1
  5. Forpost

Forpost Стоїк

Но видно языком Эзопа не владеете...

Додано через 3 хвилини
    ......папа ,все на занятия в институт на трамвае ездят....сынок ,возьми денег, купи себе трамвай

6. Відповідь: Ейрбайтс не провайдер вообще

И что бы это значило, Torro? Я оплатил услугу Интернет со скоростью 512 кбит/сек, и у меня нет и не было такой сокрости никогда.
    И при чём здесь Эзоп? Я написал по сути, не лил, воду, использовал общепонятные термины, высказывался неиносказательно. Так в чём собственно дело?

7. Forpost

Forpost Стоїк

512кбит\сек-99грн\мес не много и не мало ,но если нужен качественный доступ к интернет ( скорость"upload=download" ,пинг,IP) ,надо платить больше раз в пять в месяц

8. Відповідь: Ейрбайтс не провайдер вообще

Вот мы и пришли к тому с чего начали! С ваших слов, Torro, получается что Эйрбайтс не предоставляет тех услуг, которые обещает. Так получается я должен подключатся или к Фарлепу или Голден Телекому.

9. Forpost

Forpost Стоїк

http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=32735

10. Forpost

Forpost Стоїк

Для просмотра видеопотока на мониторе компьютера, достаточно иметь установленную программу VideoLAN. Декодированием видео и аудио потоков занимается непосредственно компьютер. VideoLAN (VLC) клиент

11. Magus

Magus Active Member

Ви так і не прочитали наг.ру. Бажаю успіхів, нале на ринку Львова, цей проект можливо окупиться за 5-7 років, але для збереження і збільшення абонбази IP-TV, а тільки так можна окупити вод, потрібні постійні вливання в рекламу і обладнання, тож проект може і не окупитися.

Не порівнюйте себе з гігіантами класу СТРІМ, у якого в Москві підключено 370 тисяч абонентів(дані на кінец 2007), що є більше 1/3 населення Львова... пора вже прийти до тями, особливо після провалу на офісу на ВВ, мало б стати зрозуміло, що амбіції явно завищені.

Причини, чому це грощі на вітер вже зараз:
    1) Не врегульвана законодавча база, "криші" міняються і ніхто не захистить від судових позивів закордонних операторів, а вони будуть... знову ж посилаю на наг.ру.
    2) Абсолютна відсутність реклами. Рекламувати треба до введення послуги..згадайте рекламу Джинс...треба створити ажіотаж, поки ви втіхаря тестуєте ту шнягу, інщі провайдери міняють обладнання і розширюють магістралі, тож коли ви скажете "А в нас є от Вод", вони скажуть "А в нас також"..момент буде втрачено.
    3) Не визначена цільова аудиторія: людям, що підключені до КТБ це не треба, більшості вистачає мінімального пакету за 30-40 грн, і переконати їх, що їм треба купити примочку за 500-900 грн, або заключити договір на рік, чи платити оредну плату не вийде, згадайте провал інтернету по мережі КТБ. Дивитися ТВ з компа, це напрягає, та і посадити 2-3 людей перед монітором..атмосфера не та..такі кліенти довго не затримаються. То хто залишається? Власники високоякісних телевізорів...їм також не вигідно, бо вони мають власні антени, а якість ІП-ТВ їх не задовільнить. То кому ж ви хочете продавати ІП-ТВ?

ІМХО: Замість того, щоб витрачати н грошей на вод, ліпше б найняли на роботу кваліфікований персонал і працювали над якістю надання послуг і обслуговування. Якось хотів було підключитися, щоб мати бекап канал, але вистачило демонстрації роботи інет в офісі, щоб зрозуміти які люди працють адміністраторами. На моє питання чому кожен 3-4 пакет не доходить сказали "Щось там не працює..тре подзвонити і сказати", і продовжили пити каву...висновки робіть самі.

12. Forpost

Forpost Стоїк

«Наг.ру» Павел Нагибин

Додано через 15 хвилин
    Додано через 25 хвилин

13. Magus

Magus Active Member

Ви цифри бачите, чи просто копіюєте? Де Аербіт, і де національний оператор зв"язку? Я ж написав, що для того щоб окупити ІП-ТВ потрібна ВЕЛИЧЕЗНА абонентська база, хоча б потенційна, а її у Львові немає.

Судячи з вашої цитати з наг.ру, Аєрбіт хоче продатися в перспективі...цікаво...буду слідкувати за розвитком подій.

14. Forpost

Forpost Стоїк

15. Відповідь: Ейрбайтс не провайдер вообще

Раз на раз не приходиться. У мну на роботе инет о Голдена: пинги на Европейские сервера и страницы не выше 40-50 мсек, на американские около 100, скорость стабильная (соссно за то и платим по 1000 грн в месяц) до 2мбит. Вывод: хотите хороший инет - подключаеться не к Ейрбайтсу, так что ли?
    Не думайте что я агитирую кого-либо против Ейров, но мне реально не повезло при подключении к ним с обеспечением качественных услуг.

16. Forpost

Forpost Стоїк

Оттута позвольте с Вами не согласится.Может Вы брезгуете набором каналов,так это только тестовый список.,Может занимаетесь воровством спутниковых каналов и потом смотрите на "плазме",так для львовян это характерно. Чем IP TVAIRBITES не угодило Вашей пятой точке. Ну Magus еще можно понять ,он печется о рентабельности Львовской филии AIRBITES, в упор не замечая ,что это дочерняя компания Swisscom http://www.swisscom.com/GHQ/content/Media/Bluewin_TV/ где успешно реализовано уже давно IP TV http://www.tv.bluewin.ch/de/home.php?PHPSESSID=31387e009939801fc885298e730ef09b

17. Magus

Magus Active Member

То що, що ви дочірня компанія, якщо працювати нерентабельно і закопувати грощі в землю(читати як відмивати або переказувати в кишені укр керівництва) мільони гривень, то прикриють вас так само швидко як і відкрили. Чи ви вважаєте, то що ви філія Swisscom, це надає вам право спустити мільони, а потім сказати, що нічого не вийшло, соррі...

То, що щось прекрасно працює на заході, не означає, що воно буде працювати тут. Про рекламу і відсутність кліентів я вже казав. Ще надіюся, що ви замовляли незалешне оцінювання ринку, принаймі, українськими експертами, а не як шановна Гладіатор.нет витратила н сумму грошей на кабелювання неплатоспроможнього району...

Коротше, бажаю я успіхів всім провайдерам, бо конкуренція завджи добра. Але їхнім пріоритетом має бути стабільність, якість, а не нові фічі і гонка цін.

IMHO: працівники AIRBITES мають знати державну мову і спілкуватися на ній, або принаймі перекласти львівській сайт, бо читати то огидно.

18. demetris

demetris Well-Known Member

Арбіти реально не виправили тих прогалин які в них були (і є) і беруться за нове... не знаю що з того вийде.
    Я коли підключався (4міс.!!!) теж всього обіцяли, але в техпідтримку як не додзвонювався так і не можу... Хтось знає офіс на Вол Великого ще працює?

мені теж тягнули новий кабель з даху - хоч я йому кажу - ото дивися висить такий самий (запас на даху 5 м і в дома 15м!!!) ідіотизм!

оце факт. тільки за це їх нема за що любити...

19. Forpost

Forpost Стоїк

компанія "красна девіца" чи шо. Нашо себе силувати.Розірвіть угоду ,оплатіть штраф ...

20. Сонце

Сонце Member

Скажіть будь ласка то є якийсь сервер із фільмами та музикою чи ні?
    напишіть в кого з яких адрес відкривається. Бо в мене нічого вже не йде... :sad:

а де твій аватар? :)