Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління До Шрека То правда, що за фільми, які качаються з сервера, треба платити, якщо нет по трафіку?!
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління В мене анлім. Аналізуючі підключення airbits до нету я замітив (як с віс ), що вони використовують Фарлеповскі канали, а фарлеп в свою чергу має нормлаьний доступ також до Alkar. Для користувачів які мають тарифіковане підключення, алкар відноситься до локальних ресурсів які також тарифікуються. Тому з мережі арірбітів є доступ до ресурсів алкара. Але швидкість також обмежена. Але мене саме більше розсмішило що користувачі Фарлепа мають доступ до film.airbit.net і качають з приємливою швидкість (все залежить від ADSL). Так те що я бачив то швидкість коливається від 200-300 кбайт/с. А в мене самомго максимум це 512 кбіт/с ... швидкість анлімового каналу.
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління що за чушь? Додано через 51 секунду а то взагалі отстой
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Підтверджую! Мій брат на Аірбіті теж може ним користуватись!
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління буде через пару днів Додано через 2 хвилини На alkari тупаки сидять
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Нажаль це правда сам своїми очима бачив. а також перевіряв доступ до алкара, не з неба взяв то все. доречі, зараз тягну з алкара фільм.
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління 3657 користувачів Аірбіту враз посадять сервер АЛЬКАРА
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління це вже не важливо хто самt там сидить. але плюс що є вибір. також алкар пропонує не тільки відео та аудіо ресурси, а також ігри. ясне діло що це все йде в ознайомчих цілях
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління що саме ви маєте на увазі ... сказати адреси?? так їх в неті повно чи є вас не так зрозумів
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління не впускає мене в Алькар на халяву.а якщо впускає то тільки платно,то нашо я маю платити двічі....
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Інтересно. в мене все прекрасно качається. І не просить додаткової плати. Є надія, що коли нормально відконфігурують роутери то і швидкість буде нормальна. Всетаки це все дякуючи каналу Фарлеп, він має нормальний доступ до Алкара. Але це надія. Ресурс Аірбітів я не відкидаю. Стосовно теперішньої швідкості закачки з ресурсу film.airbit.net То на днях я спілкувався з однією людиною з техпідтримки, то сказали що вони переводять все на FTP. Тільки вот скільки часу це займе це вже не знаю. Як сказава New Shrek декілька днів, то будемо чекати.
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Ну я сподіваюсь що в суботу вже все буде...Щось в мене нет глючить. Це на довго?
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Аірбітес підключали мені 4 місяці інтернет так і не підключили. Зараз маю телком 256 кб/с
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Наконец-то подключили... долго же ждать пришлось, но скорость вроде нормальная. Хотя фильмов, обещанных, нету. Обещают через неделю Один вопрос к пользователям айрбата: есть ли какой-нибудь внутренний чат? Если есть то какой и где его скачать. И ещё вопрос к тем, кто знает. Что за IP-телевидение айрбайтс обещает в ближайшее время?
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Про то неоднаразово всі писали...Чат то не форум .Форум розчленовується в даний момент на внутрішній і зовнішній. Master казав ,що скоро засвітиться і в середину і на зовні
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Пройшло декілька днів ... і тепер film.airbit.net взагалі тепер не доступний.
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Не треба! Я качав звідтіля позавчора... З Укртелу.
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Ненаю, в мене не працює. Мож тому що з Фарлепу...